Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrice1982 spune:
daaaaa............blue rain sper sa ajung..............in baia mare in 6............
auzi tu .cea mai populara burtica................
stii la ce ma gandesc eu??????????????????
ma gandesc ce se ascunde acolo inauntru????????????????????????
abia astept sa il vad,...............sa ii pup eu piciorulsele lui cu care m-a boxat el asa de tare si sa ii vad fatzuca lui cea dulce......................ooooffff doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu chiar nu o vad asa mare...............
numai cand ajung la vreo usa cu sticla mare, sau la vreo oglinda...si o vad ca e la distanta mare..................
dar in rest m-am obisnuit................
andrelina ce fain scrii tu acolo de momentul cand il vezi pe bebe.................abia astept si eu momentul acela.............
sper totusi sa fie bine bebe luca..............si decenuela sa se recupereze repede..................
momentan ma terorizeaza ivan, cred ca foloseste rinichii mei pe post de saci de box...ca imi da cate una de imi taie respiratia.......
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
lorex spune:
Mesaj de Roco,
Abia diseara la 6, se decid daca imi fac cezariana.Nu am dilatatie mare durerile sunt de groaza. Abia mi-au dat niste pastile.Sotul e cu mine.Va pup.
Mentionez ca aseara i-am trimis sms si abia acum mi-a raspuns, so...am stat cu inima cat un purice ca nu stiam ce-i cu ea de ce nu raspunde..
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 31+ ....10 kile
cu
IURIA
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
LA MULTI ANI 2010!!!

mamidepuiuti spune:

HAI ROCO!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
38+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
plateea spune:
fetelor... de acuma nu mai e de gluma...
roco biata sigur nu e cobai in ceva laborator al unui dr. nazist, pus pe experimente?
deja suna... SF ce ce intampla. suntem, totusi, in 2010... si fata aia se chinuie de pe 30.12.2009...
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
larisel spune:
cristies Mi-a placut foarte mult poza cu burtica…mai pune si altele…
nikole Mersi pt sfatul cu pompa…o sa incerc si asha. Intr-adevar am pompa Avent dar electronica si include si pompa manuala Isis. Oricum aia manuala trage mai tare decat cand cuplez motorashul. Problema e ca nu am chiar asha de mult lapte...sug 2 bb-lushi care nu se satura, d-apoi sa si ramana ceva de muls.
cris.dogarel Ce m-a impresionat gestul fetitzei tale de a-i lua cadou surioarei…nu-mi vine sa cred ca are doar 6 ani…
lalitica2000 O sa ne rugam si noi 

pt bb David. Tinem pumnii sa reusiti pe drumul Germaniei.
diana Asteptam vesti despre voi…sper ca bb mai sta la caldurica, iar daca o fi grabit sa dea Domnul sa fiti sanatosi amandoi.
beatrice In camera avem 23-24 grade si facem cam 25-26 la baitza si masaj. Paturicile sunt foarte subtiri si le pun mai mult sa nu se sperie cand dau din piciorushe si sa le sustina capshoarele pe o parte, plus ca bb-lushele nu se misca si trebuie sa aibe de aceea un rand de haine in plus fatza de noi. Din spital imi recomandasera sa fac un picutz mai cald decat se recomanda de obicei (21-22 grade) si chiar sa le infash (ceea ce eu nu am mai vrut) – asta pt ca au fost mai micutze.
ayanna_xem Eeu am luat in trimestrul 3 dopegyt si iau si acum postpartum la greu...mie mi-a crescut tensiunea si mai mult dupa nashtere ( in spital aveam 17 cu 11). Acum a inceput sa se stabilizeze...am iarashi 12 sau 13 cu 7. Dar iau 4 dopegyturi pe zi...
lorex Natalia e nume de sfant...se sarbatoreste prin septembrie...
krelia Nu mi-as fi gasit asha de bine ca tine vorbele sa exprim ce am simtit cand mi-am tinut prima oara bb-lushele in bratze…nu se compara cu nimic emotziile din momentul acela magic si unic…
cris.dogarel, plateea Felicitari pt predarea-primirea shtafetei de la fulgushori...

mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
ratusca_mica spune:
Doamne, e incredibil ce se intampla cu Roco! Cred ca daca eram sotul ei faceam deja moarte de om de vreo cateva ori pana acuma, nu stiu zau! harakiri le faceam la toti indienii aia cu cartile de bucate in mana!!! 
Tot din celebrul de pe acuma filmulet cu nasterea, tipa aia zicea ca la o nastere indusa contractiile sunt mai puternice (a se citi mai dureroase), insa travaliul e mai scurt, aproape la jumatate. Deci, ce cred eu ca i-au facut, e ca gelul ala cica de inducere nu are concentratia care trebuie si nici natural nu a inceput sa se dilate, dar nici contractiile provocate nu sunt sufienet de puternice ca sa progreseze travaliul... si sta asa pending... vai nici nu vreau sa ma mai gandesc ca m-au apucat deja toti dracii!!!
Ce nu pricep eu este urmatorul lucru: cum e posibil ca in societatea aia super civilizata (cica) sa nu se faca un scandal monstru pe aceasta tema pana acum. Chiar accepta toate englezoaicele alea sa fie tratate ca niste cobai? 
Ratusca
35+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 27 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
larisel spune:
Multzam pt incurajari...Umidificatorul nu l-am folosit decat de vreo 2 ori cate putzin timp...igrasia este de la termopane, deshi aerisesc zilnic cate ˝-1 ora, dar robabil nu e suficient... Cred ca umniditatea creste si de la faptul ca locuim acum in camera 3 “persoane” non-stop...inainte doar dormeam noaptea eu si sotzul. Probabil ca pana izolam cu polistiren o sa incercam cu un dezumidificator (dar nu din ala cu pastile ca cica nu-s bune de nimic, deocamdata sondez terenul si strang banutzi)...iar umidificatorul cred ca il voi folosi la vara, cand oricum e cam uscaciune in casa...Aaaa...nu fac baitza in camera (fac in baie)...in camera doar masajul cu ulei.
onitza Odihna chiar este ultima pe ordinea de zi sau de noapte...dorm 3 maxim maximorum 4 ore pe noapte iar peste zi nu pot dormi de nici o culoare, ba chiar mai trebaluiesc un picutz prin casa si va fugaresc pe voi sa va citesc din urma... Operatzia aproape ca nu o mai simt, de vazut oricum nu prea se vede (am avut un singur fir pe care mi l-a scos dupa 9 zile). Ce-i mai nasol: burta cu care am ramas (nu e piele lasata ci burta tare) pt ca am luat multe kile (23.5 in total). Cand am ajuns acasa dupa o saptamana aveam cu 10.5 kg mai putzine, dar cate am dat jos efectiv la nashtere nu stiu pt ca nu am avut cantar acolo. Apoi la 3 saptamani de la nashtere (pe 31) aveam cu inca 7 kg mai putzin deshi cred ca am pus la loc 1-2 de sarbatorile astea...am si mancat ca sparta de toate bunatatzile. Ma rog...la zi sunt cu un plus de 7 kg peste greutatea din momentul testului pozitiv. Deci burta e problema mea cea mare...care mai e si plina de vergeturi oribile...ma ung cu ulei dar nu cred ca are vreun efect, cum n-a avut nicic in timpul sarcinii...
decenuela Cu cat te misti mai repede si mai mult (deshi doare rau in prima zi cu atat te refaci mai repede...e foarte important sa te misti cat mai mult...) Stiu ca ea nu poate citi acum mesajul meu, dar pt celelalte fete care vor face cezariana...este foarte importanta mobilizarea cat mai rapida dupa... si sa cereti calmante (mie imi faceau in primele zile injectzii cu ketonal iar apoi mi-au dat algocalmin fiole). Si pt cele ce veti face rahianestezie, sa nu cumva sa miscati capul in timpul operatziei...practic esti constienta de tot dar nu simti nimic...nu trebuie sa misti capul din momentul anestezierii si pana ii trece efectul (6-7 ore)...asha scapi de temutele dureri de cap...eu nu am avut absolut nici o durere si nici un efect secundar de la anestezie...asta poate si pt ca m-a tinut anestezistul de vorba in timpul operatziei ca sa nu misc capul si sa nu fiu atenta la ce se intampla imprejur...
dupa voi...aproape v-am ajuns...mai am de citit cele 20 de capitole pe care le-ati scris cat am stat in spital, dar nu cred ca mai pot...sunt epuizata...
andre_lina Imi pare rau ca traim intr-o tzara asha de “necivilizata” ca sa folosesc un cuvant destul de bland...Ar trebui sa scoti bani ca sa-ti vezi bb-lushul propaspat nascut?? Mie mi le-a adus pe bb-line sa le vad si sa le pup chiar la 5 minute de la nashtere dupa prima toleta cand inca eram pe masa de operatzie si ma coseau, iar seara mi le-au adus niste asistente dragutzela terapie intensiva si au stat cu mine vreo 5 minute...
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe
Beatrice1982 spune:
vai de mine saraca fata.................
doamne dumnezeule....................
apoi da, mai fetelor, se chinuie mami de roco de un an de zile......si inca nu a nascut............vai de mineeeeeeee
cred ca o sa faca saptemii de cruci cand o sa scape..............
si pana la 6 mai e.................si daca nu ii face nici atunci ceza???????????
nici nu vreau sa ma gandesc...................

ooooof oooooooffffffffff
cred ca va fi cea mai dura nastere a lui roco, din aceasta odisee.....................
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
larisel spune:

roco Mai ai putzin si il tzii pe bb in bratze! Curaj si putere multa!
Nu stiu daca mai intru maine, asha ca scot agitatele pt mcrissa: 

Hai mcrissa! In curand o sa ti se implineasca visul!
mami de
Katya Natalia si
Sofia Alena
album bb-lushe