Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)
Raspunsuri - Pagina 14
sagetutza spune:
Neata fetele!!
Acum am deschis si noi bine ochii, desi ne-am mai trezit de ctaeva ori de cand am inchis calculatorul.
Cat despre preturi de la noi, cam astea sunt... bine dr-ul nostru e cel mai scump din Pitesti, dar si cel mai bun, pt 10% care-i ia el in plus fata de ceilalti....
Stiu sie u ca sunt unele maternitati particulare (cele care au contract cu casa de asigurari) unde preturile sunt asemanatoare si exact asa cum s-a spus iei bonul la sfarsit... asta e...
Aveam de ales sa ma duc la Brasov la una dintr'astea dar nici cu drumul (mersul cu masina) nu stateam bine, nici cu masina (o dacie mai vechiutza) si apoi trebuia sa rezolvam si cu cazarea (desi aveam rude acolo ne duceau unele chestii mai ieftin), asa ca in concluzie am preferat sa raman aici.
mai vroiam sa zic ceva dar am uitat...
38+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
sagetutza spune:
Tanaion, dastefa stiti cum e cu preturile auzite dela telefonul fara fir (ma rog sau internet) e 

.
Eu incerc sa ma linistesc si sa nu dau ascultare la zvonuri ci sa ascult oamenii care au trecut ei insisi prin asta. Pentru ca asa cum v-am spus si eu sunt oameni care nu au ce face cu banii, caci altfel nu-mi explic.
38+
sagetutza spune:
si eu ma ingrozesc cand ma gandesc la ROCCO!!!
da DD sa fie bine!
Asta e principalul motiv pentru care am ales cezariana. Asa stiu sigur ca e programata si are un final apropiat.![]()
Fetele stiutoare, ce ziceti daca iau niste AUGMENTIN in perioada asta e naspa? MA gandesc sa-l sun si pe gine sa-l intreb... Mi-a iesit o chestie in ureche....
Ma doare ingrozitor, a mai si sangerat si cred ca e si purulenta...

Am mai avut o chestie la urechea cealalta si atunci am avut voie la Augmentin, dar eram cam in cinci luni...
HELPPP!
Sau sa-l sun pe dr..., parca intr-un fel mi-e rusine, dar si durerea asta...
38+
blue_rain spune:

HAI ROCO! ASTEPTAM VESTI BUNE DE LA TINE!

Bea, lasa' burta in pace, ca tu trebuie sa vii abia in 6 in Baia Mare! Oricum burta ta, e cea mai populara aici la odisee![]()
De Revelion, in timp ce ma odihneam pe o canapea la receptie, m-a intrebat fata de acolo, in ce luna sunt. Si cand i-am zis ca am 9 luni, s-a crucit. Ca na, eu am tzopait toata noaptea. Mi-a zis ca si colega ei trebuie sa nasca, dar nu are decat 8 luni, si o burta imensa (am vazut-o si eu, si chiar ca era imensa, ma rog, si fata era solida, femeie tzapana,"hodina" cum se zice in Maramu' peste deal, nu pitic ca mine. Si cica, femeia e la a doua sarcina, primul copil a a vut 5 kg la nastere
si a nascut natural. Acu si fetita care trebuie sa vina peste o luna are deja vreo 3 kg si ceva. Mama, ce copii mari :)
Cris.d, uite-l si pe tzontzo la semnatura :), o mica mica parte din el, ca sunt cam lesena
tzontzo manager
37+ 
poze
poze Tzontzo
plateea spune:
sagetuta, eu zic sa faci o antibiograma, mai ales daca spureaza, sa vezi cu ce merge... poate e de ajuns si un antibiotic maiputin puternic(toxic). nu e periculos acum pt bebe, ca are toate alea dezvoltate... teoretic e safe. si dr fac trat in per asta fara grija. dar nici sa iei augumentin, si sa fie germenul rezistent, sa il iei degeaba, nu e fun deloc...
la un laborator de incredere, daca iti recolteaza azi, luni iti da rez...
acum, depinde cat e de mare infectia, si daca suporta amanare pana luni. sa nu te trezesti ca iti aecteaza urechea interna, si faci alte balarii apoi...
cel mai sigur e sa mergi la spital, la un control orl. parerea mea..
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
sagetutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea sagetuta, eu zic sa faci o antibiograma, mai ales daca spureaza, sa vezi cu ce merge... poate e de ajuns si un antibiotic maiputin puternic(toxic). nu e periculos acum pt bebe, ca are toate alea dezvoltate... teoretic e safe. si dr fac trat in per asta fara grija. dar nici sa iei augumentin, si sa fie germenul rezistent, sa il iei degeaba, nu e fun deloc... la un laborator de incredere, daca iti recolteaza azi, luni iti da rez... acum, depinde cat e de mare infectia, si daca suporta amanare pana luni. sa nu te trezesti ca iti aecteaza urechea interna, si faci alte balarii apoi... cel mai sigur e sa mergi la spital, la un control orl. parerea mea.. 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
Merci Plateea, dar nu gasesc acu cabinet sa-mi faca analize... Si eu m-am gandit la spital, dar...

am groaza... ihhhhh...
38+
plateea spune:
:))
spitalele nu sunt chiar "cah", atata timp cat te servesti tu de ele, si nu ele de tine. si sa stii ca e de 1000 de ori o parere avizata, decat un antibiotic luat "dupa ureche"...
asta trebuie tinuta minte mai ales pt cand vine bebe...
SA NU ACCEPTATI NICIODATA ANTIBIOTICE PT COPIL DACA NU ARE ANTIBIOGRAMA FACUTA... decat in cazuri exceptionale, cand se da ceva, sa nu se agraveze starea. si nu se recolteaza antibiograma dupa ce s-a inceput trat... numai inainte, sau la minim 5 zile dupa incetarea trat.
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
ratusca_mica spune:
Hello again!
Multumesc frumos de incurajari
, ma simt un pic mai bine.
Ma pregatesc acu' sa il tund pe sot ca ma tot canta de cateva zile ca nu mai incape pe usa de freza...
Confirm scorul lui cris.dogarel. La Medlife e 9000 RON... varianta cea mai ieftina (cu doctor din afara si cezariana) mult da' cica face, sa vedem acuma...
Ratusca
35+ 
AMR 4 SAPTAMANI - 27 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
ayanna_xem spune:
Am revenit! A trecut si preotul...m-a aghezmuit bine...dupa ce am sarutat crucea a zis ca vrea sa-l aghezmuiasca si pe bebe si mi-a turnat aproape juma' de cana de aghiazma pe burta. Comedie mare popa asta al nostru!
Dar ...sa fie cu noroc!!!Doamne-doamne are grija de noi!!!
Bea ai o burtica super...si eu care ziceam cand ma uitam in oglinda ca burtica mai mare ca a mea nu exista!![]()
Plateea sunt curioasa daca atunci cand o sa te vad in poze o sa existe vreun detaliu din vis dupa care sa te recunosc ca io nush dupa ce criterii am reusit sa-ti fac un chip in imaginatia mea...
.
Legat de preturile pe care le-ati tot prezentat voi pe aici...m-ati cam pus pe ganduri. Pai eu dau faliment daca tre sa platesc sume de astea...
Am intrebat-o pe doctorita legat de acest subiect dar ea nu vrea sa spuna nici o suma...cik cum sa-mi spuna ea asa ceva? Acolo e spital, isi face meseria...daca vreau eu sa-i dau ceva ii dau cat vreau in functie de cat apreciez eu prestatia ei, dar n-a zis nici macar o suma orientativa. Pe aici se vehiculeaza multe pareri, dar cik majoritatea preturilor sunt mult "umflate" de telefonul fara fir...ca par ei mai chiaburi daca se lauda ca au dat mai mult...de fapt in realitate sumele au fost mult mai mici.
Pai, cu cat dam mai mult cu atat ii obisnuim pe doctori cu sume din astea. Eu am un servici, am un salariu bun...dar nu toate burticile sau mamicile isi permit sa plateasca sume uriase si ce fac??? Nu mai nasc?
Eu inca n-am stabilit nici o suma...tot intreb in stanga, in dreapta si dupa cum v-am zis...multe pareri, toate diferite. Voi vedea la fata locului...sper totusi sa nu ma jecmaneasca ca mai am si rate de platit si mai vreau sa-mi ramana si pentru bebitza mea ceva...chiar sa arunc asa cu banii nu-mi vine...traim totusi in Romania si tre sa stim sa ne dramuim bine banii ca nu e greu sa ajungi muritor de foame in zilele noastre. Dar...ca sa fim tratati bine si sa fim siguri ca totul merge bine am fi in stare sa dam si pielea de pe noi!
37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea bea... bag de seama ca burtica ta sta sa explodeze... mami, tu faci bebe gata de mers la gradinita, din ce arati tu acolo... 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
ciudat....da sa stii ca nu il simt deloc ca explodeaza...
numa cand scoate Ivan curu atunci doare un pic, ca se intareste...dar in rest chiar nu am probleme cu ea......nici cu pielea, nici nimic./....................
auzi tu la ea?
bebe de mers la gradi?
hm.mi-ar placea mie................

Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....