Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
andre_lina multumim de vesti
...ne bucuram ca este bine...ai zis tu cam tot ce era de zis..ma bn de atat nu se putea 

PS: multi
ptr Tudor
Andreea
32+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ayanna_xem spune:
'neata!!! matinale mai sunteti mai fetelor...oare numai eu dorm asa non-stop si nu ma mai satur de somn??? Daca nu ma suna mama ca tre' sa ajunga preotul cu Boboteaza cred ca mai bagam ceva somn. Ma minunez si eu de unde atata chef de somn, ca toata lumea imi zicea ca in ultima luna o sa bantui prin casa.
Mie mi-a dat medicul de familie sa iau Maltofer (ca mi-a iesit ceva anemie la analize) si nush daca are vreo legatura, dar de cand iau ala dorm tun, iar daca uitam sa-l iau ma cam foiam noaptea. Probabil e doar o impresie de-a mea, dar bine ca are rezultat.
Si visez de zor....muuuult! Am si nascut de cateva ori, v-am visat si pe voi, tot felul de discutii pe forum pe care nu le regasesc nicaieri, am visat-o pe Plateea, desi daca nu ma insel n-am vazut nici macar o poza cu ea ca parca nu are pozici adaugate la semnatura...ce sa va spun...aventuri in toata regula. Cand ma trezesc tre sa stau sa ma dumiresc ce e real si ce nu.
Vaaai, ajunge popa...trimit mesajul asta si revin!!!
37+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
danyelana spune:
Neatza burtici,
Daca tot s-a facut a doua tura de cafea am venit si eu. 

DECENUELA, FELICITARI PT NASTERE SI BEBE LUCA SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII. 

BEBE LUCA, SA CRESTI MARE, SANATOS, MANCACIOS SI NECOLICOS. 

Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
dastefa spune:
Andre_lina multumim pt vestile de la Decenuela
iar tu esti o dulce ca incerci sa descrii in culori pastelate starea aia crunta de oboseala care aproape doare-cel putin asa am resimtit-o eu la Daria
Mihaela
36+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
plateea spune:
ayanna_xem... 
daca am ajuns si in vis...
e drept ca nu am pozute, din cauza ca mi-e lene sa postez.
dar trebuie sa o fac si pe asta... poate asa il conving si pe tati sa ne faca mai multe poze, nu de alta, da ramanem fara burtica, si o sa intrebe bebe daca a fost adoptat...![]()
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
danyelana spune:
Andre_lina, iti multumim 
pt vestile de la Decenuela. 

Lorex, merci pt Andre Rieu, 
si mie imi place tare mult 

Larisel, felicitar pt printzesele care iau in greutate 
Sunt ca doua papushele minunate

Evyme, nu-mi vine sa cred ca ai avut curajul sa te sui pe casa. Esti curajoasa. 

Cris.dogarel, 
pai unde nasti? Asa sunt preturile pe aici si dupa ce se deduce partea pe care o plateste asigurarea iti mai ramane destul de putin pt tine (vreo 3-400). Inteleg ca nasti la particular dar sunt sanatosi sa practice asa preturi? Totusi veniturile in Romania nu au ajuns la nivelul celor de afara. Te admir 

Pupici

Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Nu mai are nimeni vesti despre Roco? Imi este tare mila cand ma gandesc prin ce a trebui sa treaca, mai ales ca ii era atat de frica. Biata fata, suferim noi aici dar ea.... Si cand m gandesc ca atunci cand ne povestea ce a vazut cand a stat la spital aveam impresia ca povesteste dintr-un film vechi de vreo suta de ani. Sunt 
englezoii astia.
ROCO, suntem alaturi de tine si ne rugam
sa fie bine si sa se termine repede. 

Acum
37+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
Charles Baudelaire
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea ayanna_xem... ![]() daca am ajuns si in vis...e drept ca nu am pozute, din cauza ca mi-e lene sa postez. dar trebuie sa o fac si pe asta... poate asa il conving si pe tati sa ne faca mai multe poze, nu de alta, da ramanem fara burtica, si o sa intrebe bebe daca a fost adoptat... 36+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena AMR teoretic 4 sapt. , practic "cica" 2 sapt. |
ce tare faza cu adoptia................
atunci eu sa tac din gura, ca o sa am ocazia sa ii arat poze cacalau, cu palatul in care a petrecut el atat de bine...................
totusi mi se pare ca burta mea e tare patratoasa si nu e lasata deloc.......=>bebe sta tot crestul..............asa e....uitati-va si voi....
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

plateea spune:
bea...
bag de seama ca burtica ta sta sa explodeze...
mami, tu faci bebe gata de mers la gradinita, din ce arati tu acolo...
36+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -3 milioane de neuroni
dar inca... satena
si... lista continua!
AMR teoretic 4 sapt.
, practic "cica" 2 sapt.
Tanaion spune:
Ce poze frumoase am vazut la Ayanna si evyme!
Adrelina
pt vestile despre Luca. Iar despre tine, nu degeaba aii fost prima mamica in odiseea noastra, ppentru ca esti un exemplu de daruire, curaj si optimism.
Mie nu-mi vine sa cred ce i se intampla lui Roco. Pai ce fel de inductie este asta de 72 de ore? Mi se rupe inima cum poate sa o chinuie pe fata asta.
Plateea eu cand nasc? Ca mi-a zis dr sa sun pe 4.
Mamidepuiuti oare ne face ceza deodata?
Dastefa desi sunt atat de aproape de nastere nu stiu sa-ti zic cu preturile. Sunt si eu intr-o mare ceata. Ce-am citit pe net si am aflat cand am stat la spital difera f mult
intre 200 eur si 500 eur la dr. La mana a doua si anestezist 1 mil-4 mil.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
38+
Maria