Pufuleti 2010 - HAI ROCO! (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Acum va las...Natalia s-a invatzat sa vrea in bratze si trebuie sa-i satisfac dorintza...

Pupici multzi...

mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor hai sa va povestesc o faza cu Daria mea si atitudinea fata de bb
acum de rev am facut salata de fructe pt noi cu lichior iar pt copii fara.Cea fara alcool era la frigider iar Daria voia sa pape de la mine-i-am explicat de ce nu pot sa-i dau la care ea-"da tu de ce papi de asta ca nu e bun pt Miruna"... ea de altfel ma mai ia la rost si daca ma vede mancand ceapa sau usturoi pt ca ei nu-i plac si zice ca nici lui Miruna sa nu-i dau

legat de faza cu preturile-eu lansasem rugamintea pt cele care deja au nascut sa ne spuna la cald cam cum stau lucrurile ca sa nu mergem dupa tel fara fir sau preturi de acum 2-3 ani(ma rog eu cred ca ar trebui sa fie mai mici decat acu 2-3 ani ca eu cel putin stau acu mult mai prost cu finantele decat atunci dar nu cred ca poate fi vorba de asa ceva)

Mihaela 36+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

biata roco cred ca o sa detina recordul la capitolul chinuri ale nasterii
ce-o fi in sufletul si in mintea ei acum nici nu vreau sa ma gandesc

curaj roco -scapi tu de ei

Mihaela 36+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

HAI ROCO!!! CURAJ!!!

Andreea 32+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Hai ROCO!!
Pun pariu ca n-o sa mai vrei sa vezi spitale nici la TV!

36+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -3 milioane de neuroni dar inca... satena si... lista continua!

AMR teoretic 4 sapt., practic "cica" 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Larisel ce bine-mi pare ca ai mai intrat sa ne mai scrii. Imi imaginez ce e pe capul tau, numai de noi nu ai timp. Ma uit de fiecare data la papuselele tale, tare sunt dulci asa amandoua. E un sentiment extraordinar cand vezi un bebelus, dar cand vezi doi...

Sagetutza, ayanna din pacate preturile alea nu le-am auzit doar la tel fara fir, ci si cand am stat in spital de la fetele care nascusera sau de la prietene care au nascut in ultimul an. Tocmai de aceea sunt bulversata pt ca mi se pr foarte diferite si foarte mari. Daca o fi ca data trecuta cand nici n-am apucat sa ma dezmeticesc si eram pe masa de opertie, nu voi mai avea timp sa ma interesez inainte in spital, de aceea as fi vrut sa merg pregatita.
Pe mine chestia asta cu datul banilor ma streseaza foarte tare, ce bine-i la prticulari ca scapi de stresul asta.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lorex multumim ca ne dai vesti despre Roco. Stia biata fata de ce era asa de speriata. Sper ca macar in seara asta sa se termine cosmarul asta!

Tana cu Toma (10.11.2001) si 38+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

da...larisel inteleg faza cu caldura............
sa iti creasca bebelinele mari si frumoase!!!!!!!!!!!!!!!

roco doamne ajuta sa scapi!!!!!!!!!!

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Un nou an 2010 cu multa sanatate, bebei sanatosi, destepti si frumosi.

Eu mai intru la cateva zile va citesc apopi incerc sa va mai scriu cate ceva. Deocamdata stam cuminti cum aflu ceva va anunt am luat cateva nr de tel de pe contul comun.

36 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

of of of biata ROCO ce se mai chinuie ea acolo!!!! nici nu mai indraznesc sa-i scriu.... sper sa vina cu vesti buna dupa 6!!!!!

fetele eu am avut o noapte de groaza!!!!niste dureri groaznice jos jos dar nu foarte dese si plus ca m-am speriat foarte tare,ieri seara am pus un ovul p-u candida si tot cu pastiluta dezolvata iesea foarte mult lichid pe parcursul noptii ca am fosst nevoita sa-mi schimb chiloteii de vreo 3-4 ori!!! oare lichidul are de a facea cu ovulul dezolvat?????? si asa m-am chinuit toata noapte cu dureri si cu ganduri la lichidul ala ce iesea din mine!!!! la un moment dat am avut asa o contractie ca jumatate de burta era flat si cocosata acolo unde e bebe si cand am pus maine puteam sa simt tot corpusorul lui bebe!!!!!

of of of un cosmar nu alta!!! si inca ma si gandeam ca e prea devreme sa vina si eu nici macar nu sunt gata

33+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica
hainute bebe

Mergi la inceput