Mamici prin fiv (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Raportam: ne-am cantarit miercuri: avem 10,970 kg la 11 luni si 3 zile (m-ati facut curioasa si am verificat cat avea la 6 luni 8,80 kg cam toti copilasii sunt pe aceeasi "lungime de unda") inaltime nu stiu caci aici nu se verifica.
Si pediatra m-a avertizat ca in jurul varstei de 1 an apar mofturile la mancare si sa nu ma ingrijorez. Mama spunea ca mancam doar dusa pe la icoane, nu tablouri doar icoane
Rami cum au spus si fetele si eu pun in mancare, de pe la 9 luni, ulei de masline si unt nesarat, condimente, usturoi si ceapa. Legumele moi, gen conopida, brocolii, cartof le tai bucatele mai mari iar celelalte (dovlecel, morcov, ardel rosu ...) foarte marunt. Peste ii dau de 2 ori pe sapt, o data somon si o data peste alb, din dec ii dau carnita de gaina o data pe sapt doar fiind ca am primit din RO si stiu cum le creste soacra-mea, alta carne nu primeste. In rest branza de vaci (tot de la soacra-mea), iaurt, linte, mazare, fasole alba, paste, orez, cous-cous, cascaval si paine. Sare inca nu pun in mancare caci este destula in paine, lapte, branza. Doar cand fac cioba ptr noi ii dau si lui.

O idee foarte buna cu chiftele la cuptor, daca am timp o sa-i fac astazi din piptul de gaina de la soacra ca sa scap cu gatitul maine.
Astazi i-am facut in tigaie paine muiata in lapte si apoi prin ou, i-am taiat-o ca piscoturile si a papat tot. Pe mai tarziu ii fac mamaliguta amestecata cu putin cascaval, cand inca e fierbinte, servita cu mancarica din dovlecel, ciuperci, rosii, busuioc si suc de rosii (asta fac portie dubla ca-mi place si mie)

la mamici si pitici

Primul Craciun

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

la multi ani fetelor, un an nou mai bun , sanatate si copii frumosi
va pupam si sper sa intrumai des anul acesta, Mona, Alex si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi multumesc mult, offff azi am avut mult de furca i-a urcat pana la 39.5 si nu a scazut nici cu algocalmin 14picaturi, nici cu impachetari cu apa rece pe manute si picioruse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Pussi noi nu am facut vaccinul,fetei nu i-am facut deasemenea.Am vazut fetele,ce mari s-au facut,ce trece timpul....sunt tare dragalase.
Ginger imi dau seama ca ai fost emotionata si eu cand ma gandesc ca trebuie sa o dau la gradi mi se pune in nod la stomac.
Bianca felicitarii pentru micutul plimbaret.
Laura bine ai venit la noi,am vazut pozicile,este tare scump flacaul tau.
Rami fata mea nu a mancat singurica cu mana ei pana acum vro 2 luni de zile.Mie si rusine sa zic,ma si vedeam dandu-i papa in gurita pana la 3 ani dar nu vroia sa manace si pace.Am incercat cu pufuleti ca ii placeau sa ii plasem in manuta,ea mi dadea inapoi si deschidea gurita.De vro 2 luni sa luat fata sa manance singura fara sa o pun eu,asa a vrut ea.Aici mi-au tot zis mereu sa o las ca va face totul cand vrea ea nu cand vreau eu si sincer am adoptat tactica asta.Am vazut ca nu am rezolvat nimic agitandu-ma,asa ca ii arat ce trebuie sa faca dar nu mai insist ca o fac degeaba.Suculet nu a baut niciodata doar apa,aici mi-au zis sa o las in pace daca nu vrea.Eu cred ca problema este dintisorii,noua sincer ne-a dat rau de furca.Are cateodata perioade cand nu stiu ce sa ii mai fac sa pape iar alte dati nu se mai opreste din papat.Abia astept sa terminam odata cu dinti ca pe mine m-au terminat frate.De la un anisor si eu i-am dat mancarica de la noi,bine-nteles facuta mai light.
Elenada tot asa mi-a zis si mie pediatra sa nu ii bag 2 alimente noi odata.Sunt superbi gemenasi tai.
Amzulico nu am stiut ca a ramas catelul la voi.Pupicuri la ginerele umblaret.
Delfi ce iti mai fac baieti?
Mada imi pare tare rau ca sunteti bolnavioare,sper ca Sofia este mult mai bine acum,multa sanatate.
Bianca este ok in mare,somnul este la fel ca inainte,abia astept sa ii iasa toata dantura sa vad cum va mai fi.Azi noapte toata noaptea sa zvarcolit,la un moment dat i-am zis lui tacsu sa fie atent la ea ca nu mai puteam.Copila mea a dormit o singura noapte pana la 6 dimineata legat de cand o am nascut-o.Vin seara de la cursuri si saracuta cum intru nu mai se mai da jos din bratele mele,ma tot mangaie pe fata,ma pupaceste,mor de dragul ei.Am tot vrut sa va intreb cam cat ar mai trebui sa ia acum in greutate caci ea nu a mai pus deloc pe ea.Sa fiu sincera este si tare iute nu sta un minut locului,in 2 minute insira tote jucariile prin casa.Deocamdata cam atat despre noi mergem sa ne imbaiem.
Pupici la toata gasca.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Multumim ca ne-ati trecut in lista.

Aurel, ma bucur ca ti-au placut pozele.

Madalina, sper ca Sofia e mai bine. Stiu de la o prietena ca Novocalminul functioneaza bine la febra, cel putin a functionat la baietelul ei dupa vaccinul de 6 luni, cand a facut febra peste 39. Sanatate multa!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna dimineata
Ca in fiecare zi desteptarea la 6.45, duminica nu e o exceptie. A papat si acum are grija tati de el asa ca am avut timp sa frunzaresc fotografiile piticilor vostrii si tare frumosi mai sunt la fiecare in parte.

Si in sfarsit am avut timp si sa mai punem cateva fotografii in care il vedeti pe David mancand Papam singurel, uneori
Eu incep sa pregatesc petrecerea de 1 anisor. Decoratiunile le-am gasit dar m-am impotmolit la torturi vreau sa-l fac cu manuta mea dar inca nu m-am hotarat la forma, as vrea ceva ... dar nu stiu exact ce!

Julia75 ce face musculosul tau, l-a ajuns pe Arnold
Nikisimona ce mai face Rafael, merge in picioare?
Mada a scapat Sofiuca de febra?
Aurel_cris abia acum am observat ca ai nascut fara epidulara. FELICITARI cu intarziere. ai nascut in apa?
Marush ceva noutati ptr babele curioase

Duminica frumoasa tuturor

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mada cum e Sofia?
laura am admirat pozicile voastre si m-a apucat un dor de bb mic....
aurica multimim de laude!
bianca ff bine faci cu mancatul.... dureaza mult mizeria, dar scapi repede de bagat in gura! Tustele manca singure de vreo 6 luni... si tare bine e, pot si eu sa mananc cu ele! Cer supliment sau se opresc cand sunt satule...

o duminica frumoasa

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Bianca nu am nascut in apa ca nu mi-au propus in Manchester.Oricum cand am nascut nu mai aveau loc la delivery si pana sa eliberat aveam dilatatie mare si moasa a zis ca nu mai are cum sa imi faca epidurala.Totusi am scapat in 5 ore zic eu destul de repede in comparatie cu alte prietene pe aici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mada, sanatate multa Sofiei, sper ca e mai bine, mai da-ne vesti.

Noi am facut sumarul de urina, urocultura si ex. copro-parazitologic, toate ok (repetate chiar). Urina n-am putut sa i-o recoltez insa decat la ora 9, dupa ce a baut lapticul, deci n-a fost urina din timpul noptii... sper insa ca e relevanta analiza.
Cu toate astea, nu mananca in continuare nimic solid (in afara de iaurt). Maine o sun pe pediatra sa o rog sa-mi recomande analizele de sange, va trebui probabil sa oprim fierul o saptamana inainte de recoltare (sa putem face si hemograma). Desi ma indoiesc ca e anemica, mai ales ca ia 6 pic. de fier de la 6 luni.
E super nasol oricum sa nu manance copilul, nu poti sa nu te ingrijorezi. Sincer pana n-am trait pe pielea mea nu mi-am imaginat cat e de frustrant.
Oricum, nu e de la mancarea in sine, pentru ca ORICE i-as da, nu vrea din start. Nici macar sa guste. Nici nu se uita la ea. Iar daca totusi accepta printr-o minune o lingurita, o tine in gura 1 ora, pana cand ma plictisesc eu si i-o scot. Nu stiu, parca a capatat o teama sa mai manance, e tare ciudat... Si are in continuare febra, mai ales seara (dureaza deja de peste 1 saptamana !)

Bianca, spune-mi si mie, te rog,(eventual PM) cum prepari cous-cous-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Multumim tuturor pentru gandurile bune!
Noi suntem mai bine sa zic asa, aseara inainte de culcare avea 38,5 i-am dat eferalgan si toata noaptea nu a mai crescut, apoi azi toata ziua la limita 37,7-37,9, nu i-am dat nimic, dr a zis sa mai asteptam pana maine sa vedem dc nu cumva ii apare vreo eruptie, dc ii apare vreo eruptie s-a dus cu petrecerea de ziua ei care va fi pe 06, va trebui amanata ca sa nu petrecem singurele.

Laura in primul rand bine ati venit printre noi!Novocalmin nu i-am dat decat o data parca sau era paracetamol pt copii nu mai stiu sigur faza e ca l-a dat afara imediat si dupa diaree, ea e cam cacacioasa nu mi s-a constipat niciodata in 2 ani, folosesc cu succes algocalmin 1picatura/kg, adica ieri i-am dat 14 picaturi, ea are 14,5kg.

Rami intr-adevar este foarte frustrant, eu azi am cedat un pic cu toate ca ea nu mai vrea sa-i dau eu in gurita absolut nimic, nu mananca nici macar nu se apropie de farfurie, azi a luat o inghititura si a plecat nu a mai vrut am tipat putin la ea am gresit recunosc si am bagat-o in pat sa doarma, binenteles ca s-a pus pe un planssss, iar greseala am luat-o in brate ca sa o impac dar imi era ca-i creste temp de la plans.Sper sa va iasa bine analizele si toata nepofta de mancare si temperatura de seara sa fie doar de la dinti.

Bianca un dulcel Davidut!

Cris cred ca esti terminata cu noptile Biencutei!Nici noua nu ne-au dat inca toti dintii suntem codase nu avem nici un canin!

Mergi la inceput