Mamici prin fiv (11)
Raspunsuri - Pagina 8
madalina28 spune:
Rami eu de pe la un an am inceput sa-i dau mancare de la noi, binenteles gatit f light, fara prajeli, poti incerca sa-i faci chiftelute de pui/curcan/vita la aburi, snitelele pot fi facute si la cuptor, ciorbita acrita cu bors de casa sau lamaie.Dupa cum ti-a zis si Pussi poti pune putin ulei de masline, unt si un praf micut de sare, eu ii mai puneam si cateva frunze de patrunjel, marar sau condimente gen menta, maghiran, oregano, etc pt a da o aroma placuta mancarurilor.
Noi la capitolul mancare stam prost azi dimineata m-a facut cu nervii, nimic nu a mancat,nici macar o firimitura de paine,sincer ma aduce la capatul rabdarii
la pranz a mancat putina supita probabil o fi razbit-o foamea dupa o ora la zapada, asta in conditiile in care aveam 4feluri de mancare pregatita pt ea doar doar o gusta din vreuna, sincer eu nu stiu din ce este grasuna ca de vreo luna am terminat si tratamentul pe care tot dadeam eu vina ca se ingrasa.
elenada spune:
hello dragutelor
Rami, Amzu ma bucur ca piticii au cam aceeasi greutate cu cea a piticilor vostri cand aveau 6 luni. E bine zic eu avand in vedere ca am fost mai micuti la nastere.
Amzu acusica face Luca un anisor. Uite ca am ajuns sa zic si eu ce repede trece timpul. Inca ii dai san. Felicitarile mele. Esti foarte tare.
Rami imi pare rau ca printesa ta nu prea papa. fetita prietenei mele a avut asa o perioada. La 1 an si trei luni nu mai vroia sa pape. Si ea era tot o mancacioasa. La recomandarea pediatrei i-a dat un siropel cu vitamine si si-a revenit. Se necajise si ea ca nu stia ce sa ii mai faca. Si ea ii da acum mancare de care mananca si ei gatita mai light Cine stie poate se mai satura si ei de aceeasi mancare. Sper sa isi revina repede si sa pape tot.
Bianca felicitari pentru cavalerul mergator. Multi pasi si cat mai putine cazaturi.
Pupici tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
alinuk spune:
scumpe mamici luptatoare,
poate catre voi mesajul meu va avea un ecou mai adanc...stiu ca fiecare aveti o poveste adevarata in spatele visului indeplinit de a fi mamica... eu insami am trecut prin experiente ft grele in incercarea de a avea copilashi (am depasit 3 sarcini extrauterine dupa care cand ma pregateam de fiv Dumnezeu a facut o minune si am ramas insarcinata normal... iar peste fix inca doi ani minunea s-a repetat)
si mai stiu ca oamenii incercati de viata devin mai buni, mai profunzi, mai deschishi in a-i sprijini pe altii
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
amzulica spune:
Fetelor avem voie sa punem si condimente in papica de gen oregano, etc.? Ca eu una n-am pus nimic pana acum. La mine Luca papa de toate insa am observat ca mancarea lui preferata este piure de cartofi cu smantana si somon. Acum nu stiu daca si cantitatea este OK pentru varsta lui adica in jur de 250 - 300 g de papa pasat la blender? La mine si dupa ultima lingurita inca mai deschide gura ![]()
Ramy - eu zic sa nu te impacientezi cu Ilincuta ca are o perioada mai fara pofta de mancare - si Luca a mai fost asa si papa doar jumate din cat obisnuia.
Noi de mers mergem din ce in ce mai mult singurei - de curand am adus inapoi acasa cainele si avem dupa ce alerga. Cainele care altadata era copilul familiei este vadit stresat acum de Luca.![]()
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
pussi spune:
am pus o parte din pozele de la sarbatori aici:http://community.webshots.com/album/576419218fdjyoo
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
rami 73 spune:
Pussi, deci ma omoara fetele tale cu ce ochi au !
O sa fie coada de baieti la voi la usa, sper ca tati si-a cumparat deja pusca.![]()
Madalina, la voi cam cand au inceput mofturile ? Au inceput deodata sau asa, treptat ? La noi dureaza de vreo 3-4 saptamani si au debutat destul de brusc. I-am facut azi ciorbita de perisoare, o bunatate, sincer, si nici n-a vrut sa puna gura !
I-am bagat pana la urma o lingurita cu forta si a tinut-o in gura 45 minute.
Dupa care, disperata, i-am dat un iaurtel (rece, de la frigider, nici n-am avut timp sa-l scot mai devreme) si pe ala l-a mancat... De fapt iaurtul e cam singurul tolerat in perioada asta.
Noi inainte papam cam 300 g la o masa si ar mai fi vrut, dar nu-i dadeam sa nu se ingrase.
Acum ia 2-3 lingurite la o masa. Nu stiu cum traieste numai din ele si lapte... Totusi, ceva se intampla cu ea, pentru ca face si febra. Seara are cam 38, ii dau nurofen de 2 ori/zi (la sfatul pediatrei). Aveti idee cam cat dureaza pana ies premolarii ? Ca deja sunt la capatul rabdarii...
madalina28 spune:
Rami,Sofia asa a fost dintotdeauna, nu a avut decat perioade foarte scurte cand a mancat bine in rest cu rugaminti si ajuns la capatul rabdarii, cu dintii cred ca depinde de copil.
Pussi ai niste fete o mandrete vb lui Rami si-a luat tati pusca?Le-ai tuns?Le sta tare bine cu parul periuta!
Sofia de azinoapte a facut febra aproape in continuu fara nici un alt simptom, marti seara cand a nins am iesit afara un pic si madrei i s-a facut pofta de zapada proaspata, a bagat repede un pumn in gura de nu am mai avut timp de reactie, maine mergem la pediatru sper sa nu fie altceva decat un rosu mic in gat
madalina28 spune:
Unde ati fugit toate?
Sofiuca are temperatura in continuu, azinoapte nu i-a scazut deloc cu nimic, am fost ieri la pediatru, are putin rosu in gat dar banuieste ca nu de la asta face temp asa mare,mai suspectam vreo boala eruptiva sau infectie urinara, luni vom face analiza de urina.
La multi ani Alecsia Maria de mami Marilou!
pussi spune:
mada multa sanatate! cred ca poti sa-i dai si supozitoare de Nurofen, sunt de la 2+! tot pe forum am citit de ceva naturist pt. febra care es poate da din ora in ora si cu efect foarte bun, incepe cu C .. dar nu mai stiu cum se numeste! incerc sa gasesc...
multumim de laude!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
mada de coryzalia e vorba... citeste tu mai mult despre el!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!