Mamici prin fiv (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Rami pun cous-cous cumparat la muiat cu apa clocotita, in cantitate dubla, ptr vre-o 15 min si apoi il amestec cu legume sau ce altceva am gatit. Asa scrie pe ambalaj, este foarte simplu si ii place.

Mergem in fiecare luni la biblioteca ptr un program de cantecele ptr copii pana in 2 ani si apoi alegem cateva carti ptr puisor. Acum 3 sapt am gasit si o carte super cu retete ptr copii pana in 3 ani si ma ajuta mult caci eram in pana de idei.

Aurel ai dreptate, 5 ore e nimica toata, astazi am intalnit o mamica careia i s-a refuzat cezariana desi nascuse primul copil prin cezariana 4 ani in urma ca dupa 4 zile jumatate de dureri sa se ajunga tot la op.

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Madalina, si noi avem febra 37.6-7 in timpul zilei, iar seara 38-38.1. Chestia asta cu febra dureaza deja de peste o saptamana la noi.

Am sunat-o dimineata pe pediatra, mi-a zis sa nu-i mai dau nurofen, ca-i irita stomacul, sa-i dau paracetamol supozitor. Ne ducem azi sa luam trimitere pentru ORL la Medlife/Budimex, ca ea suspecteaza o otita, daca nu i-a cedat febra pana acum si nu poate mesteca. Exact asta m-a sfatuit sa investighez si Dream.
N-am observat sa duca mana la ureche, ea se trage de cercei, dar asta o face de cand era mica... Oricum, otitele astea sunt foarte nasoale, ca sunt recidivante...om vedea. N-am suspectat asa ceva pentru ca ea n-a fost racita niciodata pana acum, iar eu stiam ca otitele se produc de obicei de la migrarea microbilor din gat in ureche. Poate n-ar strica sa-i fac si un exudat...si sa ne facem si noi cu ocazia asta.
Intre timp pediatra mi-a zis sa-i dau totul pe biberon, lapte, cereale, supica de legume si carne.

Bianca - merci frumos !

Va pup si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ma alatur si eu grupului vostru inimos de mamici si pitici.
Am descoperit cu placere ca suntem pe prima pagina, multumim
Pe multe mamici le-am prins la odisee, atat la prima sarcina( care s-a terminat mult prea devreme) cat si la aceasta, deci ne mai cunoastem.
Acum sa va zic cate ceva despre pitic, este obtinut prin ET de embrioni cogelati, nascut la 38s si 2z, cezariana, 3800gr si 54 cm.
Acum la aproape 3 luni are 6,5 kg si 65 cm si mananca numai lapte de la san. Cu colicii am dus-o tare greu, nici acum nu sunt trecuti de tot, dar cu ajutorul remediilor homeopate de 2 sapt. situatia s-a imbunatatit cu mult.
Va citim de ceva vreme si luam aminte la retetele de papa, dar acum ne-am facut curaj sa si scriem.
Pregatim botezul si sper sa trecem cu bine peste, vremea sa se mai incalzeasca si bebe sa nu planga prea mult

Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Many sa-ti traiasca bebele cel mare, zambaret si frumos!
A fost mare baiatul la nastere! Auzi, 54 cm... baiat hotarat si norocos!

Sa dea Domnul sa va iasa bine botezul, bebe sa fie linistit si sa vii cu poze frumoase!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Rami Ilinca e si ragusita? a vazut-o cineva in gat? Parerea mea e ca nu are otita. La otita sunt dureri mari si chiar asa se verifica daca o doare urechea: o tragi putin de pavilionul urechii ( cum spuneai ca se trage ea de cercel). Mai degraba cred ca e o laringita sau ceva legat de amigdale, mai ales ca nu mananca. De ce ti-a recomandat pediatra sa-i dai doar la biberon? A vazut-o pe fata? Nu stiu daca stii dar eu vinerea trecuta am ajuns cu Karina la Grigore alexandrescu cu salvarea si era sa ne interneze. 39,8 la ora 16. Avea faringo-laringita acuta. La o zi dupa ea a onceput si Iris dar mai putin violent pt ca am luat-o din pripa.

Sanatate multa! Daca nu mai mananca este primul semn ca ar avea rosu in gat. si mai ales febra, stare generala rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

Many sa-ti traiasca bebele cel mare, zambaret si frumos!
A fost mare baiatul la nastere! Auzi, 54 cm... baiat hotarat si norocos!

Sa dea Domnul sa va iasa bine botezul, bebe sa fie linistit si sa vii cu poze frumoase!

Multumim mult si tie sa-ti traiasca micutele printese

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Laura Garner, Many Bani, sa va traiasca flacaii!!! Ma bucur pentru voi.
Bianca, multumesc de intrebare, musculosul meu a mai slabit de cand umbla non stop, trebuie sa mai creasca 1 metru si-l ajunge pe Arnold
Sanatate micutilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Da, Lachi, are amigdalele inflamate ! Am fost ieri cu ea la Budimex la orl, n-are nimic la urechi (slava domnului !), insa gatul cica e inflamat. Ciudat, ca alte simptome nu avea (nici raguseala, nici nas infundat, tuse, nimic), doar febra (max. 38 seara). Orl-istul ne-a dat antibiotic (Cedax), dar nu l-am inceput inca. Dimineata am fost iar si i-am recoltat sange pt. analize (4 eprubete !!) si exudat faringian. Cam intr-o ora trebuie sa apara si pediatra sa o vada. Eu nu i-as da antibiotic pana nu vad si exudatul, cam asa inclina si pediatra, dar sa vedem...
Macar de ar fi de la gat, sa stiu ca dupa ce se vindeca isi reia obiceiurile alimentare...
Nasol cu fetele, imi pare rau, sper ca sunt mai bine. Banuiesc ca le-a dat antibiotic, nu ? Pe mine m-a mirat putin orl-istul ca i-a dat antibiotic direct, a zis ca nu e cazul de exudat, ca spectrul medicamentului e larg, etc. Stiu ca nu e bine sa administrezi antibiotic cu atata usurinta... Desi recunosc ca daca amigdalele sunt inflamate e totusi infectie bacteriana. O astept pe pediatra sa-si dea si ea cu parerea.
Mi-a recomandat supa prin biberon pentru ca nu vrea nimic solid, dar vreau sa zic ca mi-a refuzat-o, deci mai sunt si mofturi...numai lapte accepta, cel mult cu ceva cereale in el.

In rest e argint viu, frate, nu stiu de unde are atata energie, canta toata ziua, se misca peste tot, nici nu intorc bine capul ca dispare din raza vizuala, danseaza, rade etc. Si dimineata, la recoltare era toata un zambet cu asistenta, pana s-a dumirit ea cum sta treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Karina, Iris, Ilinca la fetitele bolnavioare, sa va faceti sanatoase repede, repede
Mani_bany pup la zambaret, sa treaca colicile curand

Lui David ii curg ochii de duminica, uneori are lichid galben in coltul interior al ochiului. Maine mergem la medic.

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Multumim, Bianca.
Pai, Rami pe mine tocmai asta m-a mirat ca i-a dat totul la biberon (deci banuia ca nu mananca hrana solida din cauza amigdalelor) dar nu ti-a spus sau nu a venit sa vada fata.
crede-ma ca fata a refuzat supa de la dureri nu de la fitze. laptele il accepta pt ca totusi e mai usor de inghitit si pentru ea e mancarea cu care e cea mai familiarizata. Ale mele oricat de bolnave au fost laptele era singurul pe care nu-l refuzau. O sa-si revina si va manca din nou.
pe mine ma cam enerveaza pediatra asta a voastra. Putea sa vina inainte sa duci tu fata la budimex, nu dupa.
Ma rog... sanatate multa Ilincai si multi pupici.
Noi am scapat de supt degetul cu Ecrinal Lac Amar. Nu pot sa cred. E a 3-a zi fara supt degetul.
Am terminat si tratamentul si acum mai avem doar tone de muci pe care ii scoatem cu batista bebelusului de 3 ori pe zi. A fost un virus pacatos, ca m-a lovit si pe mine.

Maine merg cu ele la kineto sa le fac o evaluare, pt ca Karinei i-am descoperit picior plat valg. Vor urma cativa ani de incercare sa remediem problema asta. sper sa si reusim.

Mergi la inceput