Mamici prin fiv (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor,
La multi ani, sa aveti un an minunat, sa fiti cu totii sanatosi si veseli!!

George Ioan de Cellu La multi ani, sa fii sanatos, sa inveti multe si sa te distrezi de minune anul asta!

Noi suntem foarte bine, fetele sunt sanatoase, merg f bine in piciorute, inteleg aproape tot, se mai trag de par si isi fura jucariile (Tea de la Mara) dar sunt absolut delicioase
Aici gasiti poze cu noi http://community.webshots.com/user/Delia1975

Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andrada intr-adevar sunt delicioase!

Amzulica eu am avut cateva zile pe la 11luni si jumatate cand a fost alaptata exclusiv, nu vroia decat tata si dupa cum ai descris si tu ma cauta imi ridica bluza si se servea singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fetelor. Am bagat telina. Ma gandeam la pastarnac dar nu am avut, oricum el urmeaza. Am fiert telina cu morcovul si patrunjelul si am pasat doar un pic din ea.
Dar din pacate au inceput sa se constipe de la atata morcov. Voi ce solutie ati gasit pt asta? Sau voua nu vi s-a intamplat?
Andrada, sunt dragalase foc fetitele tale

Si noi am avut o Ioana si au venit nasii si am sarbatorit-o si a primit cadou si Irina .

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Moniland - asa este morcovul constipa. Le-ai dat suculetz de mar? O sa vezi ca vor face kk fara probleme.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Mada imi pare rau ca ati fost dezamagiti de vacanta voastra,am vazut pozele sunt super.
Gabitza bine ai venit printre noi,sa iti traiasca minunile,cred ca iti este foarte greu acum cu 2 pui dar ai fost tare norocoasa sa ai pereche.
Ginger super pozicile,imi pare rau ca Mihaita sa lovit asa rau,imi dau seama ce sperietura ai tras.Cat despre pete nu prea stiu ce sa zic,poate ar fi mai bine sa intrebi pediatrul,dar daca si voi aveti cum ai zis va mosteneste,mama ta nu isi aduce aminte cand au aparut la tine?
Amzulico am admirat ginerele,ce mare sa facut si Luca,sigur cand o sa vin acasa se va alerga cu Bia in parc.
Bianca dintisorii astia chiar ca sunt un calvar pana ies cu toti.
Andradafetele sunt superbe,ce maricele s-au facut,ce trece timpul...
Moniland si Bia se constipa de la morcov.Eu am inceput tot asa cu supa din radacinoase,dupa cateva zile i-am pasat in ea din ele.La fiecare 3 zile adaugam ceva nou sa zicem cartof si tot asa.Pediatra din Romania mia zis ca asa imi dau seama daca e alergica la ceva.Cand am inceput diversificarea eram in Romania in vacanta.Am inceput cam la 4 luni jumamate si la 9 luni deja ii dadeam cam din toate,bine-nteles facut special pt.ea.
Fetelor vacanta noastra scurta nu i-a priit fetei mele deloc,mia vomat in fiecare zi in masina.Nu imi explic ce sa intamplat deloc caci am mai fost plecati de numarate ori cu masina.In penultima zi mi-a pus capac cand sa urcat pe masuta din sufragerie si a cazut.Am tras o sperietura zdravana cand am vazut-o cu gura plina de sange.Luni vreau sa ma duc cu ea la dr. ca i-a ramas asa o umflatura sub buzita din carne.Ne-a ,mai iesit si o maseluta,un canin,doarme si mananca ca naiba dar ce facem,m-am obisnuit.Ma gandeam ca mai are sa ii iasa 2 canini si 4 maselute,sunt curioasa cum va mai dormi dupa aceea.
Pupici la toate mamaicile si fivuleti.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Buna dimineata
David nu a avut probleme cu digestia dupa inceperea diversificarii, poate si ptr ca rontaie mar aproape zilnic. Sincer nici nu stiam ca morcovul constipa. Ii place foarte mult couscous asa ca atunci cand introduceam ceva nou ii dadeam si couscous si nu a refuzat nimic pana in prezent. Nu-i prea place branzica de vaca doar pasata cu iaurt o mai accepta.
Abia dupa aproape 11 luni simt ca am ajuns la silueta pre-sarcina, cu exceptia burticii, tre' sa ma apuc de abdomene, pe sot nu-l deranjeaza deloc, uneori chiar mangaie burtica ramasa ca pe vremea sarcinii, pe mine ma emotioneaza gestul lui. De fapt sunt foarte emotiva, uneori mi-e si rusine, imi dau lacrimile din te miri ce! oare o sa-mi treaca starea asta? Voi ati patit asa?
Duminica frumoasa

Primul Craciun

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Madalina - ne-om intalni noi si la Ploiesti, am fost si de Craciun si de Revelion dar am stat in casa ca eram bolnaviori. Si ca sa zic sincer mi-a fost frica sa nu pice pe spate Sofiuca ta cand imi vede flacaul meu cu ochii ca doua mure. Poate ne vedem la Baby Expo in februarie.

Aurica - vai de Biencutza ta cand oi veni. De nu ti-o alerga-o si pentru vara trecuta.

Precum vedeti va amenint pe toate...

Bianca ... te invidiez, eu dupa alaptare ma infometez - deja mi-am propus target 15 kg intr-o prima faza. Burta ... e burta nene, abdomen plat nu vom mai avea veci ca nu suntem Mihaela Radulescu.

De Ramy mai stie cineva ceva. Ramyyy ai ramas la Sinaia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Aurel- multum de coplimente.Nu sunt pete sunt chiar semne de mama maronii deschis micute , vreo 6 pwe mana si 2 pe picioruse.
Va pup pe toate ,de maine merg la servici si nu tare voi mai avea timp sa mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Madalina - ne-om intalni noi si la Ploiesti, am fost si de Craciun si de Revelion dar am stat in casa ca eram bolnaviori. Si ca sa zic sincer mi-a fost frica sa nu pice pe spate Sofiuca ta cand imi vede flacaul meu cu ochii ca doua mure. Poate ne vedem la Baby Expo in februarie.

Aurica - vai de Biencutza ta cand oi veni. De nu ti-o alerga-o si pentru vara trecuta.

Precum vedeti va amenint pe toate...

Bianca ... te invidiez, eu dupa alaptare ma infometez - deja mi-am propus target 15 kg intr-o prima faza. Burta ... e burta nene, abdomen plat nu vom mai avea veci ca nu suntem Mihaela Radulescu.

De Ramy mai stie cineva ceva. Ramyyy ai ramas la Sinaia?

Ce modesta esti!Nu pica pe spate ca este indragostita lulea de "Ladi" al Andreei(Aniast), nici un baietel nu-i intra in gratii, asa ca vezi sa nu ramana al tau cu inima franta dupa ea si Biencuta.Cat despre cure de slabire eu nu am tinut in viata mea dar totusi iti dau un sfat nu o face prin infometare,sa stii ca pe mine m-a slabit alaptatul, de cand avea Sofia 5luni m-am scurs nu ca as fi fost prea grasa la viata mea da acum sunt sub greutatea de dinainte de a ramane gravi, la 1,75m oscilez intre 48-49kg si nu-mi place deloc pt ca nu-mi prea gasesc haine si mici si lungi na am si eu probleme mari!Cu BE nu ced ca ajung prea curand m-am lamurit eu cu el,preturi la fel ca in magazin daca nu mai scumpe, singurii care au preturi f bune sunt cei de la mustela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor si piticilor!!!

Va dorim si noi Un an nou cu multe impliniri, cu sanatate si satisfactii!!!
Ciarli, Leia si Maia

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput