Mamici prin fiv (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Madalina - despre BE ai perfecta dreptate, eu la ultimul m-am convins ca m-au si tzepuit la preturile de la niste pulovere, pe eticheta era scris un pret, sus la stand cica "reducere 30 %" si cand au luat codul de bare pretul era mai mare si decat ce era scris pe eticheta - deci nu exista nici o reducere. Mi-am luat-o! Eu ma duc pentru atmosfera si ma mai intalnesc cu cate cineva pe acolo.

In privinta alaptatului ... eu de vreo 2 sapt. am niste ameteli... dar la kg nu dau jos nicicum. Acum 4 ani cand am inceput inseminarile aveam 65 kg la 1,65 m, cand am ramas gravida aveam 70 kg, acum am 79 si nu ma mai incape nici o haina a trebuit sa-mi iau ceva de imbracat totusi. As fi luat niste vitamine dar mi-e frica sa nu ma fac si mai si.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiascaaaaa, Laaaa muuuuultiiii aniiiii!
LA MULTI ANI LEIA SI MAIA!

Mami Ciarli ai fete mari!Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si sa va bucure pana la adanci batraneti!Le pupa Sofiuca dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Maia &Leia
Sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii in viata fetite scumpe.Sa iti traiasca printeseleCiarli.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Amzulica si io am avut ameteli cand alaptam, am facut analize si nu era anemie. Intr-un final am aflat ca de la oboseala imi scadea nivelul glucozei si asta imi dadea ameteli, dureri de cap si oboseala. De atunci iau ceva dulce (miere sau fructe foarte dulci) cand am aceste stari si se pare ca functioneaza. Dar nu am al#259;ptat asa mult ca voi, doar pana la 7 luni si 2 sapt.
La multi ani
piticilor de ianuarie

Primul Craciun

David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FERICITI LEIA SI MAIA!

vad ca vb de kg... raportez 60 kg la 1,68 m... am ramas gravi la 61 kg... dar la 6 luni dupa nastere am avut 55kg... si binenteles am burta au trecut anii de glorie

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bianca - de ce ai alaptat doar pana la 7 luni. Nu a mai vrut David sau nu ai mai avut tu laptic? Ca la mine faza cu "n-ar mai vrea Luca" nu vad sa se intample vreodata.

Pussilina - esti fotomodel, ce mai vrei. Vad ca toata lumea a slabit de la alaptat numa' io am ramas grasa (si devreme acasa) si asta in conditiile in care alaptez si noaptea uneori si dimi la 6 ... inca ...

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor,

Multumim de urari si vi le intoarcem cu drag.
De greutate, io sunt mandra de mine, incap in hainele in care am ramas graviduta. Cum de nu le-am dat, nu stiu, ca nu credeam vreodata sa imi mai vina (eu amluat 30 kg gravida cu gargaritele). Ei, si acum le port cu placere. Da, Pussi, si io am burta, ca nu prea am timp sa ma duc la sala, dar, sigura voi incepe sa ma duc, ca imi strica tot look-ul de pustioaica burta asta. Si m-a ambitionat si prietenamea care are 3 copii si se intoarce toata lumea dupa ea pestrada, a avut ambitia sa se duca la sala si arata trasnet, sigur, si inainte de a frace copiii era beton.

Mada, Aurel Cris, Pussi si bebelele

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Amzulica din iulie am am inceput sa lucrez 2 zile pe sapt (in sept a nascut si colega) si i-am introdus biberonul, normal ca i-a placut mai mult ca doar vine mai usor laptele, alaptam seara, noaptea si dimineata. Mi-amintesc ca in septembrie il pacaleam ca sa ia san dar dupa ce i-au iesit 2 dintisori intr-o sapt a inceput sa muste grozav de tare, doar noaptea mai reuseam sa-l alaptez, in rest foloseam pompa. Si asa incet dar sigur a scazut lapticul si pe la sfarsitul lui octombrie aveam doar cateva picaturi.
Alaptatul a ramas cel mai frumos moment si cel mai intim, era atat de bine cand stiam ca doar eu pot sa-i ofer ceea ce are nevoie. Am ramas doar cu nostalgia. Asa ca apreciez foarte mult si invidiez si mai mult mamicile care alapteaza mai mult decat am reusit io. Prietena mea din Ro a alaptat baietelul pana la aproape 3 ani, nu se culca fara tzitzi
Noapte buna! sa visati cu ingerasi

Primul Craciun

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ciarli eu vreau poze cu printesele de 2 anisori!
amzulica nu ma simt ca un manechin, dar mersi!

pt. cele din tara: voi faceti vaccinul pt. gripa porcina?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Bine, bine, ptr burtica solutia e sala dar ptr sani? Ca ai mei sunt mai mici cu o marime mi-am cumparat push-up bra ca sa mai imbunatatesc look-ul dar tot nu e ca inainte de gravideala.
Cava sfaturi mi-ar prinde taaareee bine!
Aici iar ninge! e super frumos

Primul Craciun

Mergi la inceput