Mamici prin fiv (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Kariris spune:
La multi ani Ilinca de Rami!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc fetita frumoasa!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
elenada spune:
La multi ani Ilinca sa cresti mare si sanatoasa
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
La multi ani Ilinca!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata!
Mamici, nu am intrat de f mult timp aici dar va citesc mereu....acum mi-am facut curaj sa va scriu pt ca traiesc un adevarat miracol...
Ca sa o avem pe Andreea ne-au trebuit 3 ani de analize, tratamente, 5 inseminari artificiale si 3 FIV-uri. Acum Andreea are 7 lunite si eu am aflat acum 2 zile ca sunt insarcinata in aproape 7 saptamani, natural!! Este o minune ce ni se intampla si inca nu ne revenim! D-zeu mai face minuni.Nu mi-as fi dat seama pt ca eu si alaptez dar am avut cateva semne care m-au pus pe ganduri. Am fost si al eco si am vazut inimioara batand
.Sper sa decurga sarcina bine si bebe sa fie sanatos.
Va pupam!
Ayda
6+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Bianca B spune:
Ilincuta LA MULTI ANI fetita frumoasa, sa cresti mare si sanatoasa si frumoasa alaturi de parintii tai.
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Bianca B spune:
Ayda_m felicitari mamico! Dumnezeu e mare! Sarcina usoara si la termen.
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayda_m La multi ani Ilinca!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata! Mamici, nu am intrat de f mult timp aici dar va citesc mereu....acum mi-am facut curaj sa va scriu pt ca traiesc un adevarat miracol... Ca sa o avem pe Andreea ne-au trebuit 3 ani de analize, tratamente, 5 inseminari artificiale si 3 FIV-uri. Acum Andreea are 7 lunite si eu am aflat acum 2 zile ca sunt insarcinata in aproape 7 saptamani, natural!! Este o minune ce ni se intampla si inca nu ne revenim! D-zeu mai face minuni.Nu mi-as fi dat seama pt ca eu si alaptez dar am avut cateva semne care m-au pus pe ganduri. Am fost si al eco si am vazut inimioara batand .Sper sa decurga sarcina bine si bebe sa fie sanatos.Va pupam! Ayda 6+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)![]() poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Felicitari si sarcina usoara iti doresc.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaCum cresc eu
many_bani spune:
Salutare si de la noi,
Nu am mai scris insa am citit mereu. Am terminat si noi cu botezul, ne-am linistit, piscotelul a fost nesperat de cuminte, a avut doua mom. de plans: cand la indesat preotul in cristelnita
si cand au venit ursitoarele. In rest a fost cuminte, a dormit, s-a jucat in landou sau a trecut din mana in mama la invitati.
Cand o sa adun toate pozele o sa incarc.
Ayda felicitari, auzisem eu o vorba asa prin targ, ca parca vine o barza
si te vanam sa postezi. Sa dea DD sa ai o sarcina fara probleme 
Mamici si pitici va pup, dar o sa revin cu poze

mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
many_bani spune:
Revin cu poze de la botez pe care le puteti vedea aici.
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
rami 73 spune:
Multumesc din suflet tuturor pentru urari!
N-am apucat sa mai intru pe DC zilele astea, ca am fost super prinsa cu ziua bubulinei, am serbat-o de vreo 3 ori. A fost foarte frumos, unul din torturi a fost cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici, haios foc. Pana la urma nu m-am mai incumetat sa i-l fac eu, ca oricum nu putea manca din el, si mi-a fost si mila de invitati... O sa ma antrenez pentru la anul.
L-am serbat si pe sot, care e la o zi dupa pitica (merci mult, Amzu
) Urmeaza turta, pe 20 martie, cand ne vom destrabala si mai si.![]()
Acum ne concentram pe vaccinul de 1 an
, urmeaza sa stabilim o zi saptamana asta cand ne viziteaza pediatra noastra... Iar la o luna diferenta facem si ROR-ul. Abia astept sa scapam si de astea.
Pupici tuturor ! 
pussi spune:
rami ma bucur ca ati chefuit! vrem poze
Si obisnuieste-te cu chefurile de 3 zile ca si la noi tot atat dureaza, desi am organizat cheful... tot s-au gasit sa vina unii si altii acasa 2 zile inainte si 2 dupa![]()
may-bany felicitari pt. proaspatul crestinat! am vazut pozele... minunat puiul si mami!

ayda felicitari pt. samburelul din burtica! si vrem poze cu Andreea!
pt. fetele care ati nascut cu cezariana: v-as recomanda sa faceti urocultura!Eu mi-am descoperit o infectie urinara in ianuarie, care se pare ca luata din spital(ff rezistenta)!