Mamici prin fiv (11)
Raspunsuri - Pagina 15
madalina28 spune:
Rami si Sofia bea din bibe, canuta cu cioc, pai, cana sau sticla atunci cand vrea sa se distreze un pic, dar precum fetele lui Lachi laptele numai din bibu, aseara de ex i-am scos tetina de la bibu de lapte si am inlocuit-o cu cioc de la avent, a baut cam jumatate din el cu greu apoi a spus ca nu mai vrea, m-am dus i-am pus-o inapoi si a ras laptele imediat.
Pussi,Amzu nici eu nu stiu cum l-am gasit da salivez de numa cand intru pe el.
Am vazut ca intrebati de tuns bebeii si luat motu.Eu am tuns-o decat o data pe Sofia doar cat sa-i indrept putin parul la spate si de cateva ori bretonul ca-i intra in ochi si nu prea il suporta prins, la mot i-am taiat cateva fire de par din crestet care ramasesera din burtica, ea si-a schimbat tot parul pe la 4luni si ramasese cu un mic smoc mai lung decat restul, e cu toate astea are un par foarte bogat ce-i drept este foarte moale dar are cu cine semana asa il am si eu, nici nu am de gand sa o tund f mult sau chilug in viitor, bine nici nu vreau sa aiba parul foarte lung asa in limitele a doua codite stufoase de veverita![]()
Revin duminica cu poze de la party si impresii va pupacim pe toate!
rami 73 spune:
Intr-adevar, asta cu tunsul copilului ca sa-i creasca apoi parul des este un mit, totul e genetic de fapt. Bine, ca vara poti s-o faci din motive de caldura si confort pentru copil. Eu vreau s-o tund pe Ilinca sa-i indrept parul, ca e complet inegal; o s-o mai tund si dupa aceea, ca e cam mica pentru plete.![]()
Lachi, Mada, da, asa e cu biberonul de lapte, greu de renuntat la el. O sa vedem si noi cum facem, incercam si daca nu, asta e. Mai mult vreau s-o invat sa manance singurica.
Bianca B spune:
Sper ca ati avut o duminica frumoasa.
De joi David nu a mai mers absolut de loc catel, doar in picioare si a inceput sa capete viteza. E super incantat de noile posibilitati. In privinta mancatului singurel a trecut intr-o noua etapa: ia mancarea cu mana din farfurie, o pune pe lingura apoi duce la gura si sa vezi ce tacticos e! De doua zile nu i-am mai sterilizat sticlutele si nici apa fiarta nu mai folosesc. Sincer am emotii! bebe al nostru a crescut si ... nu mai e bebe. Mai vreau un bebe, numai Dumnezeu stie ce va fi.
si somn usor.
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
amzulica spune:
Bianca - si Luca al meu la fel merge doar in picioare si prinde o viteza mai ales cand se duce spre prize sau spre baie ... stie ca n-are voie. Incepe distractia acum ... ca nu mai putem sa-i lasam din ochi.
Fetelor, flacaul meu sta numai cu manutele in gura, si-si mai indeasa si degetele prin nasuc. Mi-e teama sa nu cumva sa aiba ceva viermisori. Asteptam sa implinim un anisor si sa facem analizele uzuale.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Bianca B spune:
Astazi nu prea a mancat David, si nici lapte nu a baut ca de obicei. Sper sa recupereze maine. Duce pumnisorii la gurita si saliveaza foarte mult - posibil dintisorii sa-l necajeasca.
A terminat de mult cu rosul capacului de toaleta, acum se apleaca sa atinga apa din wc si se joaca cu usa dusului.
Amzulica chiar ca nu-i putem lasa o secunda nesupravegheati, cand e liniste sigur face o prostioara. Cand il trimiti pe tati la pescuit zi ca-l trimit si pe al meu sot sa-i tina de urat si poate mai face ceva miscare caci ii ia burta proportii.
Nici io nu-l voi tunde cheliuta pe puisor. Abia astept sa-i creasca parul si sa vad daca e cret ca taica-su
Noapte buna 
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
aurel_cris spune:
Buna mamici dragi acum am apucat sa mai intru si eu pe forum.Am vazut pozele cu Sofiuca,ce mare sa facut si frumusica foc.
Eu nu i-am mai fiert apa fetei de la 8 luni,i-am facut lapticul cu plata.Iar de sterilizat de la un anisor nu am mai facut-o,inca bea lapticul in biberon caci deocamdata nu vrea sa renunte la el.
Am fost la dr. de familie si ea zice ca nu ar avea nimic,eram sigura ca asa zice.Si eu am zis ca poate e prea mica pt polipi dar am mai citit despre copilasi asa micuti care au fost si operati.
Ea tot asa se trage de nasuc nu stiu ce sa cred,altfel este destul de vioaie si face numai prostioare.In 2 minute pune casa cu susul in jos zici ca a venit turci.
Pupici la toata gasca.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Pentru ca maine nu voi fi acasa vreau sa urez La multi ani! Ilincutei noastre scumpe.
Ilincuta
Sa ai parte numai de bucuri in viata pui mic si scump.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
madalina28 spune:
LA MULTI ANI ILINCA!
Sa fi sanatoasa,norocoasa, fericita si sa-ti bucuri parintii toata viata!
-am fetita si mamica!
Revin s-a trezit matza mea!
amzulica spune:
La multi ani Ilincutza scumpa, sa fii sanatoasa, frumoasa, cuminte.
Parca te vad Ramica acum un an in patuc la Terapie, io fusesem la consultatie si programare cezariana si uitasem sa urc la tine de emotie, am dat un ocol de spital si mi-am amintit, m-am intors sa te vad ![]()
Si La multi ani si pentru sotul tau (pentru maine) - sa fie sanatos sa aiba grija de fetele lui.
Ma duc sa-i dau si eu papa lui Luca.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica