Mamici prin fiv (11)
Raspunsuri - Pagina 14
amzulica spune:
Madalina - de unde ai gasit mama blogul gagicii aleia. Pai ce vrei sa ma omori cu zile? Vaaai ce retete ... bine ca nu mai sunt gravida. Ma iau iar de facut prajituri ca de calcat cearsafuri - ce nu faceam cand eram singuri - m-am luat.![]()
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
pussi spune:
mada mersi
amzulica are dreptate!
elenada ti-am ramas datoare cu gelul pt. dintisori! Nu mi-am amimtit cum se numeste deloc
.... azi m-a trimis fina mea sa-i cumpar ca nici ei nu am stiut sa-i spun ...la PANSORAL m-am referit!
Bianca B spune:
Scrisei si io un mesaj ieri noapte dar nu-l vad, probabil ca s-a ratacit prin ... spatiu. Sigur nu l-am postat la alt subiect caci sincer nu am timp sa frunzaresc forumul.
Intrebare: continuati sa sterilizati sticlele si dupa un an? tot apa fiarta dati copilasilor? aici zic ca nu e nevoie. in 2 sapt implineste si David anul si incepe o noua etapa in vietile noastre.
Somn usor si vise frumoase 
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
pussi spune:
bianca dupa un an n-am mai sterilizat sticlele si tetinele decat odata pe saptamna inca vreo 2 luni, ca sa fac trecerea treptatala nesterilizat! si apa fiarta eu nu le-am dat decat in prima luna... apoi apa plata! si ce am mai facut pe la 1 an si 3 luni... am introdus mierea de albine!![]()
Bianca B spune:
Multumesc Pussi. Aha, miere, am si uitat de ea. Ai pus in branzica? cum ai introdus-o?
Reteta tortului de un anisor l-am ales de pe urmatorul site, la recomandarea unei prietene, forma inca nu e hotarata: http://www.bucataras.ro/retete/dulciuri/torturi/
O Zi buna 
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
rami 73 spune:
Nici noi n-o sa mai fierbem apa in curand, cum face anul o trec pe plata. Am inceput sa-i dau deja si albus de ou - fiert si in galuste.
Biberoanele le sterilizez de vreo 2 luni doar 1 data pe saptamana si o sa continui asa deocamdata, ca nu mi se pare mare lucru, oricum trebuie bine curatate. Eu sincer sper sa scapam mai repede de ele si sa bem lapticul din canita.
Amzu, m-am tinut sa-ti spun de iritatia aia, n-are nici o legatura cu barba lui tati
, mie-mi suna a dermatita atopica, e destul de des intalnita. Se face si de la frig, dar si de la aerul uscat din casa. Eu pe Ilinca o dau cu creme pe fata de cateva ori pe zi si obligatoriu cand iesim afara. Folosesc Trixera+ de la Avene si Stelatria de la Mustela, sunt f. bune.
Aurel,
cum mai e Bianca, ati scapat de problema cu nasucul ? Cred ca ar trebui totusi s-o vada un orl-ist, sa nu fie o rinita, pentru polipi mi se pare cam devreme.
amzulica spune:
Ramy - a inceput sa-i treaca - si eu il ung cu diverse - am vreo 2 creme - una primita cadou (aurica stie de la cine
ii zice E45 din UK) si una de la Sanosan (asta mi se pare mai densa) ... in orice caz incepem sa ne revenim.
Fetelor eu zilele trecute am dat avocado lui Luca - si cred ca undeva am gresit - ori ca i-am dat un fruct intreg cu mar si putina banana ori .... ca s-a kk pe el saracu'
Voi cum dati avocado preparat la bebei? Si manca bebele meu cu o poftaaa...
Am uitat sa va spun ca ieri la dr. - Amza jr. m-a facut de ras - a facut pipi cand a fost pus cu fundul in cantar. O fi fost ala rece ca io una n-am observat, decat am simtit cand l-am luat in brate sa-l pun la masurat - ii curgea ceva pe picior. N-am mai patit asa ceva ... 
De miere mi-a zis si mie dr. ca-i pot da de la 1 an.
Cami mamica lui
rami 73 spune:
Amzu, si eu i-am dat avocado incepand de pe la 8 luni, in amestec cu banana, morcov etc. si n-am avut probleme. Poate i-a picat lui ceva prost acum, cine stie. Mai fa o pauza cu el, oricum, ii dai mai tarziu.
Ilinca mea am descoperit ca e mare fan peste.![]()
amzulica spune:
Ramy - si la mine Luca e mare fan peste dar doar somon. I-am dat zilele trecute cod si l-a vomat. Nu-i mai dau. E cam greu de gasit peste proaspat care sa nu fie cica rapitor sa fie bun pentru copil. La vara il trimit pe ta-su la pescuit. ![]()
Cami mamica lui
Kariris spune:
salut fetelor!
intru si eu pe fuga. Noi dupa un an nu am mai sterilizat biberoanele iar apa fiarta nu le-am dat niciodata decat in ceai. Mierea am introdus-o si noi dupa un an, dar nu in exces ci doar atunci cand erau constipate, in ceai cu lamaie.
Rami, fetele mele la 2,5 ani beau apa si ceai din biberon, cana, pahar, sticla, cu paiul din pahar. Dar... laptele de dimineata si cel de seara no way din cana! Doar din biberon!
Nu il vor si basta. Ma roaga sa-l pun in "bion". am mai discutat cu mamici care mi-au spus ca ai lor copii pana dupa 4 ani laptele de dimi si cel de seara l-au baut doar din biberon si ... ca atunci cand au incercat sa ii forteze sa-l bea din cana, nu l-au mai baut deloc. Asa ca au revenit la biberon.![]()
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna