Mamici prin fiv (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Pussilina m-ai facut sa plangmamica draga!

Madalina & Sofia (01.02.2008)
calea sigura a esecului este sa renunti...

eu vreau torc si un ceiut cald... poze... si ce cadouri a primit Sofia

ca tot facem schimb de idei la cadouri... la noi sunt in mare voga: plastelina, fingers painting-ul si stampilele.... sa nu ma intrebi cum stau cu curatenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Cami - o sa razi dar Luca este leit ta-su - te duc in eroare ochii care sunt ai mei. In rest este ta-su pana la unghia de la degetul mic de la picior. Imi aduc aminte ca la maternitate cand au venit pe rand fratii si prietenii nostri au avut aceeasi reactie toti - sotul in miniatura. Eu tot sper ca baietii seamana in general cu mama

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Am intrat si eu pe fuga, special sa-i urez Sofiucai LA MULTI ANI si o viata plina numai de lucruri frumoase pentru ea si parintii ei !

Raducu, LA MULTI ANI si tie, sa cresti mare, sanatos si norocos ! Ma abonez de pe acum la tablourile tale, ca sunt mare amatoare !

Noi suntem mai bine cu mancarea, de cateva zile vad ca s-a dat pe brazda, deja ii gatesc mancarica aproape ca a noastra si vad ca ii place. Mananca deja numai bucatele, nu-i mai pasez nimic cu furculita, nu ma asteptam sa se obisnuiasca asa repede. Mancam pana si morcov crud. Analizele sunt toate bune, inclusiv exudatul, asa ca nu imi mai fac asa griji. Intr-un fel ma bucur ca i le-am facut, ca voiam oricum sa-i fac un bilant complet la 1 an si era indicat inainte de vaccin. Febra mai face uneori seara - 37.6-7, dar cred ca e de la premolari.
Amzu, noi motul o sa i-l luam cam la 1-2 luni dupa 1 an, sa mai treaca putin frigul asta. Oricum, abia astept sa o tund, ca sta numai cu parul in ochi si nu prea suporta agrafele.

Pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

b]LA MULTI ANI SOFIA!!!!![/b]

Mergi la inceput

Ramy - pai asa ma gandeam si eu cu motzul asta ca tare as vrea undeva spre vara sa-l facem sa stam si noi undeva la o terasa nu ciujditzi in casa. Si poate pana atunci ne-o creste si noua parul de-un motz ca ma uit la el ... nu vad un loc in care sa-i adun ceva. Si apoi da si eu vreau sa-l tund pe piele ca tare aiurea mai are parul. Cheliutza o sa scrie pe el toata vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI RAIMOND SI RONALD! Sa cresteti mari sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata!

Pussi va dam si tort si ceiuc sau suculet!Petrecere nu a fost au venit doar cumnatele mele cu nepotica de un an, sambata vom avea petrecerea cu vreo 12copii am invitat o trupa de teatru de papusi, apoi actorii se vor costuma in print si printesa si vor face jocuri cu ei daca au cu cine ca media este 2-4ani, pictura pe fata, modelat baloane,va fi si un fotograf pt albumul de 2ani cadou din partea nasei,sper ca va fi frumos.Cadouri a primit de la mine si tati vineri seara papusa Fifi vorbitoare 50cm si hainute de la matusi si verisoara.Azi i-am facut eu tortul a vrut sa iasa cu poza lui fifi pe el ca e fan infocat dar a iesit o parodie in schimb a fost foarte gustos dc vreti va dau reteta.Plastelina ma gandeam si eu sa-i cumpar dar ma tot baraie barbatemiu la cap ca o mananca ca se lipeste si am amanat momentul acuarele are si ea dar inca nu le-am inaugurat.

Va multumim tuturor inca o data pentru urari aici pe forum, prin sms sau telefon va pupacim pe toate si va punem niste pozici cu sarbatorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mada ff frumoasa sarbatorita, mi-au placut pozele cu papuselele ! vreau reteta tortului, nu ma intereseaza aspectul! exista plastelina de la 2+ in paharele, e mai scumpa si nu e toxica, noi ne jucam toate trei, adica supravegheate! Cu acuarele .... am incercat deja doua feluri si nu ies din haine ... fingers paintingul e tot de la 2+ si ies la spalat! Distractie placuta la petrecere! cei de 3 ani se vor bucura de print si zana!
ramy ma bucur ca e totul ok cu papa!
amzulica si noi am avut mari probleme cu parul.... adica nu a existat pana pe la 1 an! in vara le-am tuns cu masina de 2 ori... aproape chelute si sa sti ca desi e babism, la noi a dat roade.... acum e des si frumos si a crescut peste tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI!!! SOFIA!!!
LA MUTLI ANI!!! RADU!!!!
LA MUTLI ANI!!! RAYMOND SI ROLAND!!!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Madalina - ce mare s-a facut Sofiuca si ce ochi are. Seamana tare bine cu sotul tau. Ce repede trece timpul ...

La multi ani si de la noi la flacai de Ennni - mi-ai luat-o inainte Ennni desi am avut ET la o zi distanta tu dupa mine

Azi am fost si noi la dr. sa ne masuram & cantarim. Avem 11 kg si 78 cm la 11 luni si o sapt. Mama si ce mai mananca orice ii dau - sta cu gura deschisa mereu ca un pui de vrabie.

Fetelor flacaul meu are o fatzuca aspra de vreo sapt. si il tot ung cu creme speciale pentru astfel de vreme dar inca nu i-a trecut. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Faza e ca noi nu am prea iesit din casa pe gerul asta. E drept ca e si pupat de ta-su si unchi-su nebarbieriti dar totusi ... nu mai stiu ce sa-i fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi da stiu despre plastelina da daca nu ma inteleg cu taticul grijuliu...Uite aici reteta de tort:
Blatul 5 albuse,100g zahar,1lg(lingura)ulei,1lg cacao,2lg faina ,30 g stafide,1 praf de copt.Se bat albusele spuma tare ,se pune zaharul cate putin batand in continuare ,uleiul...apoi cu lingura amestecam faina ,cacao si praful de copt si pe urma stafidele.Se da la cuptor cam 30 minute...se face o proba cu scobitoarea ,daca iese curata inseamna ca e gata.Am folosit o forma pentru copt cu diam de 22.Blatul se taie in doua foi.Eu am facut doua blaturi pentru ca primul l-am pus in tava de copt cu diametrul de 26 si mi-a iesit de nu-l puteam taia in doua la ce-l de al doilea nu am mai pus cacao am inlocuit su o lingura de faina.Le-am insiropat f putin cu suc din compodul de piersici.
Crema cu iaurt:400 g iaurt de piersici,50 g zahar pudra,250ml frisca,15 g gelatina hidratata in 3 -4 lg de suc din compot de piersici.1compot mare de piersici.Iaurtul se amesteca cu zaharul pudra ,frisca batuta tare amestecata cu iaurtul si apoi cu gelatina hidratata.
Am pus primul blat pe un platou la fel de bine se poate pune si in tava de copt dar la mine era diferenta de diametru, am pus peste foaia de blat piersici din compot,stiti ca piersicile sunt taiate jumatati in compot ,eu am taiat fiecare piersica in doua pe diagonala ..peste piersici am pus crema de iaurt si am lasat sa se intareasca putin,am mai pus un rand de piersici, apoi am pus prima foaie de la blatul 2, iar un rand de piersici apoi
Mousse de ciocolata:300ml frisca,2 oua ,100 g zahar pudra,10 g gelatina hidratata in 3 lg apa,150 g ciocolata.Eu am pus ciocolata alba.Frica se bate ,galbenusele se freaca spuma cu jumatate din cantitatea de zahar ,albusele se bat bine cu cealalta jumatate de zahar si se amesteca impreuna .Ciocolata se topeste ,se amesteca in crema si se pune si gelatina hidratata.Apoi am mai pus un rand de piersici si foaia 2 de la blatul 2, l-am dat la frigider pana a doua zi, ar fi trebuit sa-l fac cu o glazura de ciocolata pe deasupra asa este reteta initiala dar m-am ragandit, am ornat cu frisca binenteles si parodia aferenta pe deasupra.Eu m-am inspirat de pe net am gasit un blog al unei doamne tare pricepute uite retetat originala aici sa sti ca este foarte racoros si i-am dat si Sofiei din el, zahar am folosit bio si eu am pus un pic mai putin decat cantitatea initiala.

Amzulica da este tati in persoana doar la ochi seamana si cu mine ca ii are mari ca ai mei, taica-su ii are migdalati si mici, ea migdalati si mari, combinatia perfectavezi ce modesta sunt nu?

Moni

Mergi la inceput