Mamici prin fiv (11)
Raspunsuri - Pagina 12
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris [centru] Radu Costin [/centru]Mamici vreau sa va intreb ceva ca eu nu stiu sincer ce sa cred iar aici nu gasesc mare ajutor la doctorii astia de familie. Bianca de cateva luni are probleme cu respiratia,se tot trage de nasuc si nu poate sa doarma mai deloc.Azi noapte la ora 4AM am adormit caci ea se trezea din 15 in 15 minute plangand si tragandu-se de nasuc.I-am tot dat cu apa de mare,i-am mai dat si paracetamol am zis ca poate a racit dar nu are nici un alt simptom de raceala.Astia tot imi zic ca poate a racit sa ii dau paracetamol dar nu se mai poate asa.Am pus in camera diverse chesti care ar ajuta la respiratie dar nimic.Problema este ca devine din ce in ce mai rau,uneori ma prinde 1 noaptea si ea nu doarme.Noroc ca e mama aici ca altfel nu puteam sa fac fata cu invatatul,sa dormi doar 4-5 ore pe noapte e groaznic.Ma gandeam azi noapte o avea cumva polipi?Voi ce credeti caci eu nu stiu ce sa mai zic.Ce poate sa fie si eu nu imi dau seama?Ma gandesc sa ma duc la doctor iarasi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Parca a inceput sa si sfoaraie asa iar cand nu mai poate doarme cu gurita deschisa.In rest este vioaie,face numai prostioare si cand vin acasa vrea numai in brate,ma mangaie si ma pupaceste. Va pupam cu drag. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaCum cresc eu |
Si piscotelul meu are o respiratie asa parca haraie in piept, nu curge nasul, nu sforaie, nu are febra. Am fost la pediatru si in urma controlului a zis ca bebe este bine dar ca probabil este aerul prea uscat si este nevoie de umidificator. Si fina mea a dus baietelul la ORL-ist si la fel i s-a spus, finutul si sforaia rau.
Poate nici la voi nu este nimic grav.
Puici
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
Bianca B spune:
Multumim mamici de urari. Ochisorii sunt deja mai bine, doar dreptul mai lacrimeaza. Am aflat deja si de la ce copil a luat, asta e! Cum a spus si Rami, de acum atentie sa nu recidiveze.
Ieri David a mancat mai putin dar astazi a recuperat. Si tot astazi a facut "inundatie" in baie. Niciodata nu s-a balacit atat de tare ca in asta seara la baita. Ce ratuste, ce bureti, ce bilute, pe toate le-a aruncat din cadita, dadea din maini de ziceai ca vasleste. Am iesit din baie io uda pe trei sferturi si el vesel nevoie mare iar in 30 min facea nani. Multumesc lui Dumnezeu ca doarme bine. Se mai trezeste noaptea uneori dar nici nu se compara cu primele luni
.
Somn usor si vise frumoase 
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
aurel_cris spune:
Many_bany eu i-am pus diverse chesti care ajuta la respiratie in camera.In fiecare seara pun karvol,am din acela de pus in priza si vad ca nu are prea mult efect.Pentru orice eventualitate am sa le cer aici un control la ORL.
Multumesc mult pentru raspuns.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
aurel_cris spune:
Pentru ca maine voi fi plecata de acasa vreau sa urez de astazi
La multi ani! pentru Sofia noastra draga.
Sofia
Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucuri in viata pui scump si frumos.
Raymond&Roland
Sa cresteti mari,sanatosi si sa aveti viata plina de bucuri.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
ella_72 spune:
LA MULTI ANI SOFIUCA!
Sa cresti mare , sanatoasa , frumoasa si norocoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata !
Sa ai parte de o viata linistita , frumoasa si plina de impliniri alaturi de mami si tati care te iubesc enorm....

Ella , mami de minune Tudor
......
zisaCami spune:
Va multumim mult pentru urari si va pun cateva poze de la petrecere. Revin mai tarziu cu amanunte si poze suplimentare, ca acum asteptam dr. sa facem vaccinul.
tuturor
poze
pussi spune:
LA MULTI ANI FERICITI SOFIA!
si mami de Sofia, un mic cadou pt. tine :http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=101184&whichpage=30
si mai caut unul :
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=115134&whichpage=19
M-am uitat la pozici si tare frumosi sunt toti fivuletii!
eu am dus trupita la bunici, asa ca sapt. asta sunt singura... ma ocup de mine:
amzulica spune:
La multi ani (cu intarziere) lui Raducu de zisaCami si pentru Sofiuca de Madalina, sa cresteri mari si frumosi si sanatosi.
Urmeaza Ilincuta nu? de Ramy.
Fetelor exista o regula de "luarea motului" la baieti in sensul ca evenimentul trebuie sarbatorit pana-ntr-un an, daca nu tocmai la 3 ani, stie cineva sa-mi spuna? Sau se poate face oricand?
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
zisaCami spune:
La multi ani Sofia, sa cresti mare si sanatoasa, sa fii norocoasa in viata si sa-ti bucuri parintii care te-au dorit si te iubesc atat de mult!
Moniland iti raspund cu intarziere: da, e cu totul alta viata!
Ai niste printese superbe! 
Amzulica parerea mea e ca nu conteaza cand ii iei motul, e o traditie care nu are legatura cu biserica ( ca de exemplu botezul, unde lucrurile sunt foarte clare ); fiecare face cum crede de cuviinta ... parere personala acum: e doar un motiv in plus pentru o petrecere! ![]()
Vazut poze cu Luca, a crescut tare mult si seamana cu mami ce n-am vazut! 
Am revenit ... multumim frumos pentru urari si complimente! 
Raducu a luat de pe tava: cheile de la masina, banii si acuarelele cu pensula pentru pictura!
Deci se pare ca avem un artist ...
Cu poze mai multe voi reveni imediat ce le voi primi de la nasi; noi nu am prea apucat sa facem decat cateva, mai mult am filmat.
La 1 an avem asa: 9,400 kg si 78 cm ( la nastere a avut 3,030 kg si 47 cm ); deci si-a triplat greutatea de la nastere, ceea ce e "ca la carte". De vreo saptamana a spart gingia primul dintisor si tot de atunci am inceput sa facem si primii pasi.
Suntem sanatos tun, nu am avut nici cea mai mica raceala in acest an de zile. Am iesit afara cu regularitate, inclusiv pe ger, cand se pare ca se face cea mai buna imunizare. Cu mancarea nu prea ne omoram, mai cu seama cu masa principala ( de pranz ), insa atata vreme cat ia in greutate si e vesel si vioi nu ma ingrijorez. Suntem tare vorbaret, fascinat de tablouri si extraordinar de activ, de sociabil si de vesel, o minune care a devenit centrul universului nostru! 
Mami, in schimb, e tare lenesa: la un an de la nastere nu a dat jos decat 10 kg din 21 kg luate in timpul sarcinii; e drept ca nici nu a facut vreun efort ... dar gata, de azi m-am hotarat sa ma mobilizez si sa dau jos vreo 16 kg pana la 1 iunie; sper sa si reusesc!
Cam atat despre noi ...
O zi frumoasa tuturor! 
madalina28 spune:
Multumim mult fetelor
avem deja doi ani si 20minute, nici nu-mi vine sa cred ca a facut deja 2 ani maine poimaine face 20, sanatoasa sa fie ca restul le facem noi!
Pussilina m-ai facut sa plang
mamica draga!
Nu prea am apucat sa citesc f atent din urma promit sa o fac deseara!