Mamici prin fiv (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

LA MULTI ANI David !!! Sa cresti mare, sanatos si norocos si sa-i aduci lui mami numai bucurii toata viata !
Iar tie mami iti doresc sa ii faci un fratior/surioara comorii tale !
Petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI FERICITI DAVID!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

La multi ani David, sa cresti mare, sanatos, frumos si norocos.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello fetelor

David la multi ani. Sa fii sanatoas si norocos in viata.

Noi suntem relativ bine. Matei a facut o infectie urinara dar cu tratament scapam noi de ea.
Ne chinuim cu diversificarea. Ana papa tot iar Matei face mofturi si nu accepta lingurita asa ca el se autodiversifica si papa singurel legumele fierte.

Maine implinim si noi 7 luni. Ce repede trece timpul.
Am facut si noi o sedinta foto. pozele le puteti vedea aici.

Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Multumim foarte mult pentru urar A fost o zi frumoasa, inclusiv vremea a fost buna si insorita, parca special pentru puisorul nostru care, de atata atentie a sarit somnul de dupa-amiaza si a adormit inainte de 7 pm.
Saptamana viitoare, sambata, taiem motul! Si tot sapt viitoare, miercuri, avem vaccinul de 1 an.

Many_bani felicitari ptr increstinare. Doamne dar urata mai era ursitoarea cea rea!
Rami sa te auda Dumnezeu
Elenada sa-ti traiasca gemenasii si la mai mare

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bianca da-mi voie sa-ti urez si eu , mai tarziu, ptr. micutul David "la multi ani" cu mula sanatate si multa fericire.

Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani David!Sa cresti mare sanatos si sa-ti bucuri parintii pui frumos!

Noi am avut ieri un www.clipecusofia.blogspot.com/" target="_blank">accident casnic,inca sunt sub stare de soc,nu pot decat sa ma bucur si sa-i multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost mai rau de atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Off, Mada!!

Io ieri am imbatraint 10 ani. Caprele mele au baut niste substante minunate. Am alergat toata ziua pe la spitale. Slava Domnului, sunt bine, se pare ca nu au ingerat foarte mult.

Asa, ca te inteleg.

Pupici

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Many_bani si Ciarli multumim ptr urari. Sper ca puisorii vostrii sunt mai bine
Ciarli am vrut sa-ti admir printesele dar nu am reusit
Pussi ai avut simptome sau ai facut din proprie initiativa urocultura?

Chiar ca te fac sa imbatranesti inainte de vreme accidentele copiilor. Doamne fereste pe toti copilasii!

Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Aseara am facut si noi vaccinul de 1 an; pana acum e bine, doar putina febra (37.8) care a cedat la paracetamol. S-a intarit, in schimb, locul respectiv.

Mada, ce s-a lovit saraca Sofiuca , dar cum s-a intamplat ? Si noi avem in permanenta ceva semne, ori pe fata, ori pe picioare etc. Mereu ia cate un colt de sertar sau altceva in freza...ca sa nu mai vorbesc de prins degetelele.
Si cu substantele trebuie avut mare, mare grija, si eu am o gramada de ingrasaminte de flori si prostii din astea, pe care le tin in camara, cred ca trebuie sa le schimb locul, ca nu scapa nimic frate de ochiul vigilent al bubulinei, isi baga nasul efectiv peste tot ! Acum sunt stresata si cu scarile, cum o las singura 1 minut, ma trezesc cu ea sus, vorba voastra, imbatranesc cu 10 ani in momentele alea ! Trebuie neaparat sa punem niste usite.

Mergi la inceput