Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, cum iti mai e??? Ai reusit sa te odihnesti putin?

Eu nu pot, nene, sa dorm ziua, parca as fi baut numai cafea....Baietii dorm de vreo 3 ore si ceva, iar eu stau la tv, la calculator..Ma doare si capul de stat in casa, dar nici de iesit afara n-am chef, ca nu ma mai cuprind hainele si trebuie musai sa-mi cumpar ceva pt urmatoarea luna...

Valentina cu Matei si 34+ cu Luca

Mergi la inceput

Aseara vorbeam cu Alin si ne gandeam la ce ne asteapta..Eu am uitat si ce imi trebuie la spital...Dar noroc cu odiseea, ca dau o cautare si gasesc ce-mi trebuie

Sa-i raspund lui Nico:
- 2009 - un an bun spre foarte bun, pe toate planurile: la serviciu am avut o dezamagire spre finalul anului, dar cum stiam ca intru in concediu, nu m-am stresat prea tare;
- 2010: as vrea asa: copii sanatosi, nastere usoara, rabdare si putere de crescut copii; parinti/ frati/ bunici sanatosi; prieteni devotati; si cam asta era esenta...

Mergi la inceput

Hai ca daca am lipsit atata, trebuie sa recuperez, nu?

Vreau sa fac un sondaj printre cele care au doi copii: al doilea a venit pe lume mai devreme sau mai repede fata de primul???? MA refer la numarul de saptamani...Stiu ca nu e o regula, dar de ex, MAtei a venit la 41 de saptamani, mai aveam putin si-l scoteam cu forta...Sper ca frati-su sa vina mai repede, ca deja nu mai am rabdare...

Mergi la inceput

Acum, pe bune, ma lasati sa vorbesc singura pe aici????Oi fi avand eu multe de spus, dar nici asa,...Aveti loc si voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Vali, ce poze frumoase, numa pe tine nu te-am vazut!..las' bre, ca am de slabit la greu, crede-ma ca stiu ce zic, doar imi aleg hainele cu 'camuflaj', dar vreo 5 kg, ca braga, si-s cel mai greu de dat jos, nu prea se misca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

http://www.adrianmarin.ro/mc.htm

Uite aici si poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

eee, asa da, dragute pozele! cat a costat shootingul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:

Hai ca daca am lipsit atata, trebuie sa recuperez, nu?

Vreau sa fac un sondaj printre cele care au doi copii: al doilea a venit pe lume mai devreme sau mai repede fata de primul???? MA refer la numarul de saptamani...Stiu ca nu e o regula, dar de ex, MAtei a venit la 41 de saptamani, mai aveam putin si-l scoteam cu forta...Sper ca frati-su sa vina mai repede, ca deja nu mai am rabdare...

Alexia s-a nascut la 38s3zile, iar Antonia la 39s3zile, deci a stat mai mult cu o saptamana decat prima.

Am vazut poze super cu voi, sunt profi?

Edit: am vazut , gata

Am uitat s-o felicit pe Mihutza pentru plugusorul upgradat -S U P E R ! Am vazut si pozici de la Rev si cu Andra la prima zapada, ce incantata era, dar mi s-a parut ca e imbracata cam subtire.....sau?

L-am vazut si pe Adrian coplesit de jucarii de la Mosu si la plimbare cu ATV-ul , din ce in ce mai frumos

La multi ani Vlad de Bubu! Sa cresti mare si sa fi sanatos si norocos!

Eu m-am plictisit de mor in casa, nu am unde sa ma duc.Astept sa se trezeasca Antonia si sa ma duc cu fetele pe la mama. Pentru maine avem bilete la Mall la AVATAR, abia astept sa-l vad.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, VLAD!!! SA O FACI PE MAMI SA ZAMBASCA NEMOTIVAT, CA SI PANA ACUM!

vali, nu cred ca e relevant....in popor se zice ca bebe 2 se naste mai repede si ca saptamani si ca durata...la mine, ce sa zic, amandoi au fost indusi, caci cu alex a nascut la 42 sapt. + 1 zi, ca nu se mai putea!!! mirosea a ars...iar cu teoam avut vreo 2 sapt de travalii false, a vrut sa vina pe 9 apr.,l-au blocat aia, apoi au indus pe 10....avea 39 de sapt si 4 zile.

iti amintesti de sovi, ce a patit cu anuska? cu inducerea?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:

eee, asa da, dragute pozele! cat a costat shootingul?

Nu ne-a costat nimic, e prietenul unei prietene care voia sa-si adauge la portofoliu si poze cu copii/familie.

Mergi la inceput