Puiuti de Randunici 2008!! (350)
Raspunsuri - Pagina 9
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 LA MULTI ANI, VLAD!!! SA O FACI PE MAMI SA ZAMBASCA NEMOTIVAT, CA SI PANA ACUM! vali, nu cred ca e relevant....in popor se zice ca bebe 2 se naste mai repede si ca saptamani si ca durata...la mine, ce sa zic, amandoi au fost indusi, caci cu alex a nascut la 42 sapt. + 1 zi, ca nu se mai putea!!! mirosea a ars...iar cu teoam avut vreo 2 sapt de travalii false, a vrut sa vina pe 9 apr.,l-au blocat aia, apoi au indus pe 10....avea 39 de sapt si 4 zile. iti amintesti de sovi, ce a patit cu anuska? cu inducerea? mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
Aha, imi amintesc
Valentina cu
Matei si
34+ cu Luca
Nicoleta spune:
Vali, si la noi... Stefan a venit cu o saptamana mai devreme. La Matei... a incercat doctorul de 2 ori sa-l scoata, a doua oara a rupt apa si nu mai ea cale de intors... A depasit termenul meu cu o saptamana, al medicului cu 3 zile... dar nu mai puteam eu, si a zis ca gata, afara la lumina!! Ce poze frumoase!
(si ce fular maaare!)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Vali, si la noi... Stefan a venit cu o saptamana mai devreme. La Matei... a incercat doctorul de 2 ori sa-l scoata, a doua oara a rupt apa si nu mai ea cale de intors... A depasit termenul meu cu o saptamana, al medicului cu 3 zile... dar nu mai puteam eu, si a zis ca gata, afara la lumina!! Ce poze frumoase! (si ce fular maaare!)Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
E al lui tacsu, ca-i era frica sa nu inghete copilul
Valentina cu
Matei si
34+ cu Luca
Simo27 spune:
Vali,am stat in pat si am butonat telecomanda
David s-a nascut fix la 40 de saptamani iar Sam la 38 spre 39
.Sunt curioasa asta mic ce surpriza imi face![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
tonic spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SI NUMAI BINE IN 2010!
LA MULTI ANI PT SF VASILE CELOR CARE II POARTA NUMELE!
LA MULTI ANI VLAD DE BUBU! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa aduci mereu zambete si bucurii celor din viata ta!
Noi am trecut de la febra+ haraiala la muci si tuse rara, asta dupa o saptamana de stat numai in casa
Sa vedem ce noutati ne aduce saptamana viitoare.
de la distanta sa nu fie cu virusi si sanatate tuturor!
PS Bubulica, ti-am trimis dedicatie pe mail-ul comun ![]()
VALENTINA C spune:
Tonic, cum e cu bona? Esti impacata? Sanatate multa 
Valentina cu
Matei si
34+ cu Luca
mihatp spune:
vin si eu la spartulc targului... dar trebuia sa urez si eu sarbatoritului
pui de bubu

sa fii sanatos, sa ai parte de noroc, ca in rest... esti frumos, istet si ai o familie minunata!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
azi am fost mai bine, mai da' rau mi-am pirdut antrenamentul de chefuiala!!! a sosit si motocicleta. nici vorba s-o pot folosi si eu, e foarte grea
. las' ca ma fac eu mare si-mi iau una mai mica![]()
ieri a mai facut luca un pic de febra si-am facut imprudenta sa ma uit pe net la laringita, si m-am speriat rau. am visat ca l-am pierdut si-l cautam disperata
. brrrrrrrrr, groaznic vis!!! mai rau cosmar nu stiu!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mstela spune:
Salutari.Ne-am intors dintr-o vizita la niste rude unde Tea a manevrat tot ce-a putut,a comunicat la greu (in chineza)![]()
,explica,ordona unde sa fie puse diverse lucruri...a fost fantastik
...nu a vrut sa manance iaurt sau fructe,dar musai a gustat piftie,friptura de porc,muraturi si prajituri

...bineinteles ca s-a lasat cu urlete la plecare si in autobuz.....
Am vazut pozici care mai de care si tot mai am de vazut.Le-am salvat la favorite deocamdata.Luny,te-am admirat in poze...ma bucur tare ca v-ati dixtrat...asta e,daca nu s-a nimerit sa ne vedem...poate data viitoare pica.Bine ca ne-am simtit fiecare bine.Sper sa ajungem pe undeva curand la dantuiala.![]()
Bitza,sa va fie de bine plimbareala la paris...tot de sarbatori am fost si noi si mi s-a parut splendid...ne-am calit la greu cu nasul afara de dimineata pana seara...dar a meritat..
Si in special pentru tine:exact acum 5 ani in aceleasi locuri![]()

Cuscra,de cand am citit ca ti-e f greu,un gand bun s-a indreptat catre tine...Domnul sigur iti va ajuta si de data asta..ai incredere ca nu te va lasa la greu...numai sa iti impui sa faci abstractie de multe treburi si sa incerci sa stai mai cumintik si trebuie sa fie bine.multi
icei voua si ginerelui meu frumos.
Naty,sper inca o data ca esti bine...la fel si Iulia..cred ca,la fel ca si mine,te simti fara cuvinte pe crenguta in ultima vreme,simti ca nu mai esti in pas cu crenguta,dar cred ca toate mamicile isi doresc sa auda cateva vorbe despre Iulia,cel putin,sa pove cum s-a comportat in aceste zile si altele.un
la fiecare si o imbratisare.
Nu am cuvinte pentru fiecare...pot doar sa imbratisez virtual pe fiecare in parte.
Si din ciclul "ce traznai mai face Tea":ieri mi-a prins rujul Loreal cumparat de craciun,ce-mi placea tare mult si care a costat destul si a rujat-o pe Minnie peste tot![]()
,a mai scapat si pe patura,si intr-un final a venit si la mine sa ma rujeze si am prins-o,dar era prea tarziu-nu se mai alege nik din ruj
...de-astea...![]()

..iar bradul e bine ancorat inca,asa ca nu a mai putut fi dat jos,ca altfel faceam infarct la cat m-am speriat cand am vazut-o cu bradul peste ea
...
Edit:Mihutza,esti geniala!Cum ai avut tu cate un cuvintel pentru fiecare puiutz de randunik..E minunat plugusorul randunicesc si interminabil..obosisem citindu-l
...Bravo!

mami de TEA (1.04.08)

si
Teodor Mihai (10.04.2008)