Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

fetelorva imbratisez cu mare drag , ma buur ca -mi vedeti mesajele si ca-mi simtiti lipsa, dar azi am inteles de unde are fiumiu' assa o mare pasiune pt curatenie. fac de dimineata curat si tot nu e gata, poze nu am avut tipm sa le descarc desi am unele mortale cu Andrica.
va pupez si imretisez de asemenea.
acum [fug] ca am o gramada de treaba si trebe sa vina gacica lu' fiumiu la noi

Ela , te-am vizat azinoapte erai inzapezita,

aaaaaaaaaa am vazut poze de petrecaleala ( luny) am vazut poze de amenricani(), am vazut si bitzulica si Andru de adriutz si mai multe dar dupa cum va spuneam nu prea am timp, a de facut curat

va pupa Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,VLADUT!!!
Sa fi la fel de cumintel si de acum inainte!!Oana,sa va bucure viata copii!

Bitzo,uite de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2320359870102426993PMlDsn
Si normal ca am uitat sa iti spun ca v-am vazut Frumusetea de fetita,cu codita!
Nico,te-ai pregatit nu gluma cu tortulet si checuri-tare delicioase arata.Ce s-au mai distrat copii cu salteaua aia
Ia uite-l si pe Andru,dat la grinda-baiatul mare,pe Andra cochetuta ca de obicei!
Butucel,fain ne-ai mai urat
Si astea fiind zise va las ca ma duc in pat

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mihutza- Andrutza ta dulce foc cu "pada" ei ca parca-l vad pe Vlad al meu la fel bucurandu-se de "pada"
LA MULTI ANI VLADUT!Bubu sa va traiasca puiutul si sa cresca mare,sa fie sanatos si sa va bucure sufletele!
Simo27-Ti-am mai spus ca suunt duci fratiorii si costumasul de spiridus e la inaltime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mihutza sa stapaniti sanatosi si sa va mearga bine!Cum ar spune Vlad al meu Ibaaa,Ibaaa!(masina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

da Ramo.. masinuta e cadoul! multumim!

si Revelion 2010

Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
sunteti superbiii toti 3...dar andra va pune capac...e o dulce in lochita galbena ciorbareata mica

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

NEATA
La multi ani Vladut de Bubu, sa fii sanatos si sa cresti mare si frumos! Bubule, sa-ti traiasca si sa fii mandra de flacaii tai!

Am vazut si eu cuscrii americani , Adrianul acrobat si masinile lui noi si o pijama dementiala , Andra la PADA si cadoul de la Mosu' (tare Mosu vostru, sa o stapaniti sanatosi).
Am vazut si revelionul Bitzei , mama ce aglomeratie la metrou nene
Si bag mana in foc ca am mai vazut ceva dar asta e, ma lasa memoria, vin eu acasa!
Am vazut lume noua si voioasa: Butucica , La multi ani!
Va pup si spor la scris :hai, hai , ca se poate!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am culcat biatul si acum imi beau cafeaua,luai o gura din bunatatile lui bubu si incerc sa ciripesc ...

mda si eu am omis sa-i dau un mare gbutucelei noastre dragi si vreau poze cu andreiul tau cel nazdravan

naty tu ai inceput anul tot in umbra? si sper ca sunteti bine

adriutamultumescsi da ,andru meu e tare pupacios si iubaret sunt indragostita de el ,de felul cum ma iubeste

zoze sper ca esti bine ca vad ca nu prea ai semnat condica zilele astea

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei na, iote ca mi-am regasit memoria pierduta Pe Andru dat la grinda il mai vazui, ce fericit e el maiii si ce colac misto .Bravo , o facurati si p-asta! Si sa va traiasca Vasilicii ca n-am apucat sa zic
Si ma tot intreb: Gecko zicea ca ne asteapta in 2010 parca! Unde-i frate, ca eu n-o vad A intrat pe poarta intergalactica si a nimerit in 2110? Geckoooo, uerariu maica?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

In sfarsit v-am prins si eu....De miercuri, de cand sunt acasa citesc de zor, sa ajung la zi, ca am pierdut o saptamana si ceva...

Noi am fost plecati la bunici de Craciun. S-a dat Matei cu sania si a fost super incantat..S-a trezit la 4 dimineata si cerea "iutza" - saniuta...
A venit Mosul si in seara de ajun si Matei n-a mai plans ca la serbare, a fost relaxat...

In rest, mancare la greu ( noroc ca am fost in vizite si n-am gatit NIMIC - sac!)
Incerc sa pun si eu niste poze...

Valentina cu Matei si 34+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Am retinut ideea cu fularul peste gura, dar tacsu e atat de stresat dupa atatea luni de tuse, incat nu m-am inteles cu el ...

Am vazut toate pozele posibile, si filmuletele si vreau sa spun cateva:
- Mimo, serios daca nu ai aratat BESTIAL in pozele alea..;
- Luny, de unde vrei, fata sa mai slabesti, ca arati SUPER???
- Ramo, pana acum nu vazusem nicio poza in care erai si tu, dar acum stiu de unde sa te iau...

Mi-a placut ca ati fost in forma maxima zilele trecute: deh, sarbatoare, nu? Am ras laolalta cu voi...

LA MULTI ANI, VLADUT!!!!! SA II BUCURI PE MAMI SI TATI SI SA CRESTI VESEL, VOINIC SI SANATOS!!!!!

http://community.webshots.com/album/575996106LdwVqA?start=12

Valentina cu Matei si 34+ cu Luca

Mergi la inceput