Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

gata, am vazut-o pe Andrutza scumpicica dansatoare si papatoare de ciorbitza

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La multi ani Vladut scump! Sa-ti traiasca puiul Bubu!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce cuminti au fost sotii Mihutza! Felicitari Mosului pentru alegerea inspirata!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE VLADUT!!
SA CRESTI MARE,SA FII FERICIT SI SA AI NOROC IN VIATA!

SA-TI TRAIASCA,BUBU!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

se vede ca sunt indragostita, la fiecxare dintre mesaje m-am tinut sa-i dau dau un .moaaaaaaaaahhhhhhh lui Butucel si pentru urarea ei....chair imi era dor de tine, mai baga si tu capul pe aici macar de urare

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

butucico bine ca sunteti bine, dar poze nu ne arati??
mihutza super pozele, si andra ciufulita, iar ultima, cu tine si ea pe drum, in saritura, e ff reusita!
naty vad ca nu vorbesti cu noi..sper ca nu esti suparata..pove cum fuse de Rev..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc mult, mult pt. urari!
Vladut a plecat acum cu cumnatelele la Zara, i-au luat de-acolo o gramada de hainute, dar prea mari si s-au dus cu el sa-l probeze si sa le schimbe
Mie mi-e un somn de nu va vad...abia astept sa ma bag la nani.

Bitzu, nu fata, nu am mai facut tortulet...am pus prajiturele pe o farfurie si lumanarica si i-am cantat si a suflat si gata
A fost super, super incantat de cadou, v-am zis ca i-am luat laptop-ul testoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI VLADUTU! Sa fii sanatos si caldura, linistea si fericirea din jurul tau sa te inconjoare mereu!

mamica lui vladutu sa-ti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi cu totii si sa ramaneti mereu asa veseli si frumosi!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

-ici pe 2010 pentru randunici si puiuti mici...am vazut o parte din poze, dar mai am salvate link-uri, asa ca nu "intru inca in amanunte"

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Heloooooo,

In primul rand LA MULTI ANI !! Vladut. Sa cresti mare si sanatos, sa iei note bune si sa fii un pui bun pentru mami si tata. Felicitari bubulicilor!!

Acum...multumim pentru aprecieri in legatura cu pozicile. Da, am crescut :). Fiecare dupa cum e mostenirea genetic, la kg trece de 12(stiu ca se cantareste toata ziua singur cum prinde cantarul), la cm... habar n-am exact :P. Important e ca e sanatos.

Am vazut si eu pozicile voastre si tare mi-au placut. Bitza junior care copy-cop Bitza senior. Bitzule...sory dar...:D atat ete. Mi-a placut mult costumatia ei de Cristmas.

Pe Matei cel cu carlionti cum se joaca cu zapada si-i rasfatat de toata familia, pe tataie mandru de avionul adus de moshu:) si pe mami si tati petrecareti foc. Luny fain machiajul!!!

De asemenea am vazut poze cu ochi-albastri la Viena, cum impodobesc bradutul cu tati si se joaca amandoi atat de frumos.

Am citit din urma cap trecut cu vinisorul:)))) sory Zoze pt leshin. L-am vazut si pe Blondini cu omu' de zapada... ce mult mi-a placut.

Ha ha ha...Nicoleta vad ca a trecut testul salteaua 'ceea :))

Ramo, ce frumos e Andru tau cel pupacios (sunt verde- al meu nu pupaaa:))) imbracat ca un mic domnisor. Opaa sus cu 'pilu sa creasca mare. Si sorcova aia e tare faina. Si tu mumoasa si slaba.

Bizooo de de mancare si ce garcon mandru ai, zici ca-i parizian inascut. No bine ca mi-ai zis povestea cu parisu' ca eu am o amica care are fata in Brussel si are fata o casa de vacanta la sud ashe in Franta, d-apai ea mi-a zis ca-s tare cochete frantuzoaicele si se imbraca fain:))) cred ca le-o vazut ea numai pe cele cochete. Si de branza cu struguri stiam am incercat si eu...nu-mi patze. Si mi-a zis ca punea ulei de masline cu nu-s-tiu ce seminte si condimente apoi intindeau cu paine cu bagheta :).

MIha de figura-i Andra cu pada si toate pozicile din Flagstaff is faine si ce poza misto aia-i mahmureala de dupa chef???:)) Sa va fie de bine distractia:) frumoase pozicile si mica dansatoare. Cuscra mi se pare mie sau... va ingrasharatzi ashe nitzel:P?? Mi se pare ca acum cuscru e mai implinit, sau o fi iluzie optica de la costum :)

La multi ani!! Naty, Butucelu, Simo, Tuchi, Stela, Olgutza ...si daca am omis pe cineva ma scuzati dar la noi e 6 dimineata

Mergi la inceput