Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

N-am citit nimic,dar atat cat mi-au fugit ochii pe pagina asta ultima..mi-a ajuns-abia astept sa vad ce si cum
Hai ca viu acu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, Imunogrip Baby (ala din 4 in 4 zile?) sau Erbavita Baby? Ca eu de Imunogrip Baby nu am auzit (este posibil sa fi aparut in toamna asta).

Eu am inca ameteli, am avut dupa ce am ramas insarcinata cu ambii copii... brrrr.... (Zoze, sa-mi fac testul?)

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Alo, se aude? 1234 proba de microfon
Nu am murit, nu m-am imbatat, Mimu e bine merci habar n-are el ce probleme am eu si nu inteleg de ce va hliziti asa pe seama mea Carevasazica ieri am binevoit si eu sa sun la pretena mea nemtoaica sa-i urez La Multi Ani (de obicei suna ea ca eu stau cam prost cu protocolul, dar acum vazand ca nu da niciun semn m-am gandit ca s-o fi suparat). Si deci, ea saraca, nu era suparata doar ca nascuse pe 30.12 o tititza sanatoasa tun, 3100 g si 50 cm , la 38 de saptamani. Charlotte , nu suna delicios ? Si are numa' 42 de ani si nu mai face nimeni misto de ea si nici neamtu' n-a murit si nu s-a imbatat
Dar la mine nu e cazul si sper nici de d-alea mai rele sa nu fie Doamne fereste ...mi s-a mai intamplat, se pare ca hormonii mei sunt cu sorcova
Si pe Gecko, mai bine o lasam in 2110 acolo unde aterizase ea ca uite ce face daca o bag in seama

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Hai ca s-a dus si pauza mea! Vecinii mei au inceput iar-marea bocaneala

Vad ca a aparut Clau cu forte noiSpor la trebi!copilasii tai frumosi!!

Nila cu lochitza!! Sa mol atzi de las!! Pupa mama pe ea de designer mic!

luny-hai sa te repar Fata,ia pune tu mana si controleaza-te,ca nu-i de joaca

Fata iar incepeti cu invizibilitatea?! Eu nu pricep cum vine asta,zau!Oi fi io blonda,da' nici chiar asa Pe mine una,chiar nu ma intereseaza daca ma nominalizeaza cineva(sau daca ma invoca) Daca vreau sa fiu bagata in seama-zic Pe bune acum,eu cred-si sunt sigura ca nu numai eu-ca e normal sa nu ai chef sa scri zilnic,e normal sa ai zile mai anapoda,dar nu inteleg cum se simte invizibilitatea asta! Mi s-a intamplat si mie sa mai zic cate ceva,de cele mai multe ori-o prostie-si sa nu mi se zica nimic.La randul meu-si eu am ignorat vreun mesaj de salut,doar,sau eram prea grabita si-am scris numai cui avea nevoie(boala,ceva grav..) Si..v-am mai zis,daca vreau sa ma descarc,am nevoie de ceva..sau mai stiu eu ce si voi nu ma observati-STRIG,va bat obrazul,iar daca sunt intr-o pasa proasta,tac chitic si cand imi revin,va sacai Parc-am fi la gradi cu bagatul asta in seama Bat campii deja?!Ok

Una peste alta,o vazui pe Iulia-care mi se pare inaltuta bine,pe bubulinei-jucausi si frumosi,blondina Alinei-duuulce si frumoasa foc,ii vazui pe bubulinoii batrani in dansuri si distractie mare,pe Dudell cu freza ajustata,citii de randunoiul butucicai si-ii aplicai o corectie auditiva si de Alice si Thea bolnavioare-sanatateeee

Miha si Mihai transpira mult la cap,in timpul somnului.Analizele lui au iesit ok,nu are nicio lipsa

Aoleu ce de nasteri urmeaza!Ce putin mai e Chiar asa-ati dat de ursa noastra?!

Nicoleto,ce zici mah acolo?!Daaaaaaaaaa!! Fa-l!!!

crizantema de aur!

Ma bucur ca v-a placut clipul!!

Puaahahahah!!!!!gecko esti mortala,fetitza!!Sa-ti traiasca fofologul privat si..mintea fie cu el,ca de nu,vai pielea lui de fofolog-suntem o artmata aci

Olgaaaaaaa!!Sa fie binee!!

Simo si burtoiul!

Bitzo si sanatate puiucei!!

Miha cum e Luca?!

Ashh..s-a trezit! N-am terminat aci-revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am intrat sa ma mai rup putin de ale mele probleme care au aparut inca de la inceputul acestui an..azi dimineata pe la ora 9 am primti telefon de la mami ca a murit mamaie,mama ei..cel mai rau ma doare ca nu pot fi langa mami,nu am cum sa merg cu andru si nici nu am cu cine sa-l las...miercuri o inmormanteaza ,atunci o sa stea socrela cu el..acum l-am trimis pe cata,cu socrela,ca a vrut si ea sa mearga cu lumanare si fratele meu,el va ramane cu mami la tara...intr-un fel e mai bine ca s-a chinuit destul de mult,avand boala lui alzheimer dar imi pare rau de ea e bunica unde imi petreceam vacantele cand eram mica...sunt putin linistita ca am reusit sa ajung la ea de craciun si am putut schimba cateva vorbe,desi ea le spunea din lumea ei...off ce grea e viata asta,si ce inseamna viata ...defapt nu inseamna nimic...

am citit tot si am vazut ca a aparut amina care ne tot citeste din umbra

acum va pup dar nu am chef de scris ..andru doarme ,sunt singura,gandurile a,mintirile ma bantuie...gata v-am pupat...nu va mai sacai cu ale mele probleme...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Asa,

La multi ani,mami de Cami!!

Cami,sa va fie de bine distractia!! Imi pari in forma maxima-asa sa o tii tot anul!!

Simo-vad ca nu esti mami cuminte Asta ca sa nu scot batele din dotare!

Liano,doar atat?!Ia un gin tonic avec green lemon,de la fata

Nicoleta fa testul ala odata,ca altfel n-am somn la noapte

Mimo,felicitari prietenei!Foarte frumos numele printei mici
Cu ochi sau fara ochi-sanatosi sa fim!

Valeu-acum citii mesajul anteriorPliiin de gresaleSa-mi fie cu iertare!

Ma duc sa caut nr.ursulicii,ca nu-mi miroase a bine

Ufff..Condoleante,Ramo!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca ramo
oricat de batrani si de bolnavi ar fi, ne doare si nu putem trece usor peste ... condoleante inca o data si amintirile frumoase ale copilariei, alaturi de ea, sa iti faca mai usoara suferinta

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Liano,doar atat?!Ia un gin tonic avec green lemon,de la fata

nesatula esti de la inceputul anului .... mersic de ginu' tonic ...mergeeee....desi cred ca e "la moda" altceva ... ssshhhttt

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Ramo, condoleante!

Mergi la inceput

Zoze, nu fac ma niciun test. Doar daca intarzie rusii... Da si daca II, sa te vaz!

Mergi la inceput