Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

no, clar atunci, stau pana pe 13(la noi e cu noroc dintotdeauna, care-o fi el, norocu'), si astept pe 'dansul' sa apara

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata fetele!

Luny,iti tin pumnii ma.....cum vrei tu asa sa fie!!!!

Gecko

ma voi va vaitati ca nu v-ati vazut puii de pe o zi pe alta, eu ce sa mai zic???.... ca ma usuc de dor aici de atatea zile si de abia miercuri plecam....
aseara a vorbit pe limba ei cu noi la telefon o gramada, si daca vroia mama sa vorbeasca cu noi nu ii dadea telefonul...si ne explica acolo ceva si mai zicea si mami...tata, maia...era asa scumpa ca m-a facut sa plang......si colac peste pupaza ii curge si nasul fara febra sau altceva....am pus-o pe mama sa-i mareasca doza de oscillo si sa-i dea nurofen......ce sa-i mai dau???ca mi-e frica rau sa nu faca febra sau altceva........
a fost mama la farmacie si i-a data farmacista pivalone, dar mi-e nu-mi suna bine......eu nu i-am dat niciodata din asta?voi?

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Bitza, fara panica, mucii sunt 'naturali'..pivalone ne tot da si noua pediatra, e ok, insa il pui daca are nasul infundat..daca nu, apa de mare, aspirat...nurofen, la fel, de ce daca nu are febra?..oscillo e ok..sa ii dea vit C natural, echinaceea, si cam atat, asa as face eu deocamdata..si vede mama ta cum evolueaza..si sanatate voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vad ca Simo-Mimo nu mai apare,s-o fi speriat prea tare de ce a zis Gecko!
Gecko,ma bucur ca ii merge asa de bine lui Patrick la cresa,si neaparat sa pui poze cu el!Astept si povestea cadoului de Craciun
Olga,mult succes si spor la treaba
Cami,te inteleg perfect cu scoala,tare greu s-a trezit David azi...poze sa vedem cum ati petrecut
Cuscra,tu cum mai esti cu sanatatea????te mai operezi?

Azi a tb sa merg dupa David la scoala,ca nu avea cine...si nu va zic ce de zapada am dat de pe masina si ce trafic era,in viata mea nu am condus pe asa zapada si ghetus!ma tot rugam sa ajung cu bine la scoala si apoi acasa...la noi inca ninge!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI MAMI-DE-CAMI ! Sa fiti sanatoasa si sa va rasfatati si stranepotii !
pentru fata lu' mami-sarbatorita

am vazut poze, filmulete, montaj ... buburuza frumusica taaaare si eleganta a bitzulinei - cum desface ea cadouri, craciunita, cu mami si tati, cu tati si colindatorii si cum pune manuta pe urs ... adriutul frumusel si deja baietel maaaare de cand nu l-am vazut; cum a dat el pe spate de emotie la asa multe si frumoase cadouri .... montajul tare frumos al lui clau cu dragalasii ei tare fericiti la bradut, cu mami, tati si muuuulte si frumoase cadouri ; rebe o dulcica dansand si cantand cu umbreluta .... party frumos al vladutului puisor frumos de 5 anisori si mami si tati in plin "dezmat" de revelion ... zambet frumoooos si seducator de vladut cu freza noua ...

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

bai, aveti idee vreuna unde se afla fostele ICRAL-uri?..faza e ca astia care stau de-asupra noastra sunt inca chiriasi la icral, si au probleme ce afecteaza toata scara, si nu vor deloc sa coopereze...am vrea sa le facem o reclamatie, ceva, si nu stim unde sa mergem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

edit ca am omis sa spun ca am vazut si luny cu lunu in chefuieli maaaari

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aoleu, Simo azi dimineata cand ma chinuiam si ma munceam sa dau zapada jos de pe masina, ma gandeam ce as fi facut daca as fi fost gravi.
Si pe cuvant ca l-a tine m-am gandit! Iar acum ce-mi vad ochi?!? Ntz, ntz... dar nu te mai cert, ca pana la urma ai ajuns cu bine acasa.

Luny, Mimo sa-mi spuneti daca sa scot sampania de la rece

Bitza sanatate multa buburuzei.

Mai, eu de vreo 3 luni i-am tot dat copilului Imunogrip Baby (amestec de echinaceea, maces, afin, coacaz). Nu a facut neam de raceala, nu a avut nici urma de muci, nicio tuse, nimic. Si nu am pazit-o excesiv, a iesit si pe vreme rea, a mai nimerit si intre copii raciti, eu am mai tot dus acasa bolesnite de la birou... De aici trag concluzia ca e bun. Sa dea Domnul, sa o tinem tot asa

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Gecko,deci,asa .Nu mi-a trecut prin cap,zau.
Si aici e destul de greu sa-ti gasesti un dr. de fofoloage cand deja ai sarcina.Adik e mult mai bine sa te stie dinainte.
Olga,bafta.Cu Radu te intelegi tu..Adik tu vei pune in balanta cum iti e mai bine si vei decide.
Luny,ati comis-o?
Bitza,nu te intrista,bucura-te de sejur.
Tea numai escapade din astea cu muci a avut si pediatra mi-a zis sa-i dau panadol de 3x/zi sa dea inapoi raceala (eu i-am dat doar dimi si seara),vit c si oscillo.
A,si vibrocil in nas daca e infundata.Si aspirat cat mai mult.Ceiut cu lamaie si miere.
Pivalone e bun,dar se da doar daca curge nasul puternic,doar vibrocil daca e infundata.
Si Pulmex baby pe piept la culcare i-am mai dat.
Sanatate sa treaca.
Cuscraicei.Inca mai conduci??Si pe ghetzush?Esti curajoasa.Multumesc de intrebare:cu sanatatea cam varza..Ca tot intrebai de operatia de ceza,de ieri iar ma incomodeaza granulomul,care, o data pe luna,cam dupa CM isi face aparitia si doare rau,dupa cateva zile iar se desumfla...Inca nu-mi vine sa ma duc la taiere,sa vina primavara si caldura.
Cea mai grea problema e coloana care ma doare si cervical,si toracal si lombar...Ma scol dimineata mai rau ca o babuta.Va trebui sa fac kineto si masaj,dar cand voi gasi timp oare?Uoof..Pupici si stai cumintik sa mai stea bebe sa se coaca bine.

Apropo de ce spune kya,eu i-am dat Teodorei in ultimele luni Septilin si cred ca si meritul lui e, de au stat racelile departe de Tea toamna si iarna asta.sa stea in continuare departe.
Ma gandesc sa incep acum sa-i dau Propolis cu miere si echinaccea,siropul acela aratat intr-o zi de Luny.Am vazut la farma si il au pe varste.E si de la 1 an.O fi bine sa-i dau??

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

buuey, Kya, Stela n-ati cetit bre, n-am cu sa comit nimic, sunt in mijlocul lunii
Stela, eu ziceam de propolis cu echinaceea si-i dau Mufului de o luna, de cand am iesit din spital

Mergi la inceput