Puiuti de Randunici 2008!! (350)
Raspunsuri - Pagina 17
gecko spune:
o zi usoara celor din campul muncii
Gata. Terminai si eu cu "trebile importante". M-am ales cu una bucata fofolog privat
, vazut, placut, batut palma...mai ramane nascarea...sa nu uit...de luni pana vineri program 8:00-17:00
...ma duc sa arunc o vrabie moarta in cuptor
mstela spune:
Olgutza,succese
.De ce nu te intelegi cu Radu pe fondul programului redus,nu am inteles,dar lasa.
Concentreaza-te pe noile sarcini.
Gecko
...ma tot gandesc ce o fi ala fofolog privat![]()
Sa aveti o zi buna.
mami de TEA (1.04.08)
Amina_Marina spune:
| Citat: |
| ...acelasi sfat si pentru Mimo dar ea sa-l ia alaturi cu un Distonocalm pentru Mimu |
De data asta c-o sticla de Tuica Batrana ca paharaul de vodka nu-si mai face efectul.
Clauclau, sa stii ca m-ai facut sa-mi scot fustele d-o palma de la naftalina.Eu cred ca tu ar trubui sa scrii o carte. " Cum poti sa fii o mamica tanara , frumoasa si fara stres."
A, La multu Ani! Sanatate, Fericire si Multe, Multe Realizari!Pentru Toata Lumea!
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
Olgutzika spune:
Stelle, eu vreau program normal, pentru ca nu voi mai avea timp sa termin in 6 ore ce fac, el insista sa nu renunt la programul redus. Ei, se rezolva toate!
Mai trag cu ochiul la voi, tare aiurea ma simt azi
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
cami33 spune:
LA MULTI ANI SI BINE V-AM REGASIT IN 2010!!
Incerc sa-mi revin dupa 3 zile de chef
, e cam greu dar n-am avut incotro si a trebuit sa ma trezesc sa trimit copilul mare la scoala
(eu i-as mai fi dat o zi de vacanta, dar taxo e tare constiincios
)
Noi am inchiriat o vila aproape de Bacau (vreo 100km) si am petrecut cu o gasca de prieteni 4 zile minunate, a fost o nebunie generala, tinand cont ca eram 13 adulti si 5 copii (Alex si o fetita de 9 ani, Bubu si 2 pici de-o seama cu el)
Bubu s-a comportat nesperat de bine, a dormit, a papat, a dansat, a fost extrem de prietenos cu toti, chiar daca pe unii atunci ii vedea prima data![]()
In noaptea de revelion am vrut sa-l tin treaz pana la 12, dar pe la 10.30 a venit la mine, m-a luat de mana si mi-a zis: "mama, hai nani patut"
, m-a dat pe spate
Astazi iar petrecem, este ziua mamicii mele
si o s-o tot tinem intr-o chefuiala ca pe 7 e Sf Ion (tata), pe 8 e ziua sorelei, pe 11 ziua nasei lui Bubu
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
gecko spune:
stela, fofologul privat e doctorul de fofoloage
, pe care l-am arvunit sa ma nasca...daca se poate la termen si in maxim 3 ore si doua push-uri
.
E mare realizare pentru mine caci se pare ca aici, daca vrei sa ai medicul tau personal ce sa iti urmareasca sarcina si sa scoata produsul finit, atunci trebuie sa il "rezervi" din timp...adica de pe cand faci sexul care posibil sa te lase gravidoasa
. Pe rand am lasat fara glas secretarele ginecologilor cu greutate din zona cand am vrut sa-mi fac programare dupa 10 saptamani. Pana la urma l-am gasit pe asta si eram cumva cu temeri...ca daca i-o lipsi ceva de a fost disponibil
...dar azi l-am verificat...are doua maini, doua picioare, doi ochi...acum sper ca stie si mosi
.
Si ca tot ma distram de dimineata de Luny si Mimo...acum s-a distrat si el de mine cu hemoragie usor ciudata ce am avut-o...si durerile pelvine...care au iesit cu ochi
...si mi-a confirmat ca totul a fost o chestie de timp...combinatia de alaptare cu pilule pe progesteron m-au protejat cat de cat...dar cand am oprit alaptarea am facut BUUMMMM
.
luny spune:
ariel imi amintesc de problema ta de atucni, dar nu cred ca e acelasi lucru, , eu nu am nimic cu sanii si nici dureri de cap..in fine, tre sa ajung clar la gineco..
gecko

da-o-n ma-sa, refuz sa cred ca ar fi posibil, sigur nu e!..acum nu mai sangerez, by the way..dar cum asa, tu ai sangerat in mijlocul lunii si de fapt erai gravi?..
ca sa inteleg ce spui..sa stii ca si Mimo mi-a zis acelasi lucru aseara, i-am spus si eu Liviului aseara, si a mustacit, ca n-are cum, ce test?? niciun test, domne

ah, ce frumos pove de Bestione, mai arata-ni-l!
olgu cum e noua functie?![]()

...cineva face ceva mistouri?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mai, Gecko nu cred ca sunt, sa-ti zic si de ce: ultimul CM a fost super zdravan si lung, iar acum sunt la mijloc, peste vreo 10 zile ar trebui sa 'apara'..asa ca daca fac test, nu iese nimic cu siguranta!...nu?..![]()
Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny acum nu mai sangerez, by the way.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
da' de unde

de la maroniu, e rosu..
Iubirea mea,
gecko spune:
no hai ca poate nu-i cu ochi![]()
La mine fu asa. Prin septembrie la sfarsit (nu stiu data
) am avut si eu un ciclu. Prin octombrie la sfarsit (nu stiu data
) am avut hodoronc tronsc fleosc o hemoragie
, destul de diferita de o menstruatie...dar am cam ignorat-o gandindu-ma ca e un ciclu mai ciudat tinand cont ca tocmai oprisem alaparea si eram pe Minipills care mie nu mi s-au potrivit prea bine. Si dupa hemoragia aia am avut spotting vreo 2-3 saptamani...habar n-am
cat... ca nu m-am agitat gandidu-ma ca iar pilulele sunt baiul. Si la inceput de decembrie m-a lovit revelatia
...
Deci totusi...intre menstruatia din septembrie si hemoragia aia ciudata au fost vreo 3-4 saptamani...cel putin asa cred