Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Zoze, ce bine ca aparusi ! Io tre' sa te vaz prezenta, ca altfel intru la idei, si nu-i de bine . fata vesela!

Cami, la multi multi ani mamicii tale! Sa fie sanatoasa si fericita alaturi de toti cei dragi! ca a facut asa o fata ca tine

Luny, vaz eu asaaaa ca Omu' tau mustaceste si nu ar zice nu la inca un mostenitor Tot te intreaba daca mai vrei unul, rade cand aude banuielile fetelor Hmmmm!

Nico, ce faci, Duamna?!?! O austriaca, eh ?

Ramo, sincere condoleante! Sunt alaturi de tine cu tot sufletul, stiu ce inseamna . Sa fiti puternice!

Mimo, da' io cand mai vorbesc cu tine ? Offff! Sa va traiasca nemtoaica mica cu nume misto rau!

Gecko, ce s-au aliniat astrele pentru sarcina ta ! La o chestie de genul asta sper si eu , sa se intample de la sine ( ma rog, nu il vreau pe Sfantul Duh drept tata, intelegi tu ce vreau sa spun )

N-am terminat, dar nu ma mai lasa Sof...

Alice ! Giani, Adriuta, Elara, ma bucur tare tare sa va revad Si nu mai stiu, si nici sa ma concentrez nu mai pot

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

351

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Greu cu serviciul la inceput de an...
Draga Ramo, e tare greu sa-ti pierzi bunicii...Doare si va durea si peste ani, va durea intotdeauna cand anii copilariei vor reveni in amintirile tale. Consoleaza-te, daca poti, cu faptul ca era bolnava si se chinuia si ca a trait sa te vada la casa si familia ta, cu propriul tau pui (bunicii mei nu au apucat niciunul, au murit cand inca eram singura cuc). Fii puternica, roaga-te pentru sufletul ei sa-i fie iertat si linistit si...un pt tine.
Olgutza, si eu zic sa faci cum simti. Daca esti linistita in privinta Sophiei ca e bine ingrijita si fericita acasa iar cele 6 ore nu-ti sunt suficiente pentru a-ti face treaba bine, intra la program normal. Daca insa facand asta ai ramane cu cea mai mica indoiala/remuscare ca-i rapesti fetei din timpul petrecut cu tine, asculta-l pe Radu. In chestiuni complicate e mai bine sa-ti asculti inima si nu mintea

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou!
De cand zic sa intru...sa urez si eu servici usor fetelor harnicute care merg la munca!

Si eu am muncit pe-aici, s-au rastit rufele alea la mine si le-am calcat pe toate! asa le trebuie!

Acum pun de-o pizza cu ton si una taraneasca, ca pana la urma vin nasii la noi.

Mihu, daa, ne place movul, cum sa nu

Ma bucur ca v-ati distrat cu noi urmarind pozele

S-a trezit Stefuletul, revin mai incolo.

Mergi la inceput