Puiuti de Randunici 2008!! (350)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo27 spune:
Aha,Vali esti cu 5 zile inaintea mea
!
Mda,si eu cred ca ii voi lua cateva hainute noi desi am de la Sam multe,multe si frumoase.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Aha,Vali esti cu 5 zile inaintea mea Mda,si eu cred ca ii voi lua cateva hainute noi desi am de la Sam multe,multe si frumoase. Simo cu ,mami de DAVID si de SAM "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
Cata dreptate ai!!!!
Valentina cu
Matei si
34+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Ce frumos e afara...Chiar ca ninge ca-n povesti...![]()
Ideea e ca maine am treaba in partea opusa a orasului si parca vad ca nu pot pleca cu masina..
Dar asta e, noroc ca exista metrou si rude pt a sta cu Matei ![]()
A, Nico, apropo de curajul de a sofa, nu stiu daca-ti mai amintesti, dar prin vara ma vaitam si eu de acelasi lucru. Cand a inceput insa gradinita si a trebuit sa plec cu masina, n-am avut incotro si am mers..Si , Slava Domnului, a fost ok...La parcari dureaza mai mult, merg incet, dar e bine...Asa ca trebuie sa ai curaj...
Valentina cu
Matei si
34+ cu Luca; DPN: 7.02.2010
luny spune:
Gata si noi cu musafirii, pretenii din Italia s-au simtit fantastic de bine la noi, i-am impresionat cu haleala, bineinteles
, si noi ne-am simtit minunat ca toata lumea deborda de veselie si infuleca din greu![]()
, Muffy a facut iar 'victime', italianu' a plans cand a vazut pozele cu Mateiul de o zi
, isi doreste si el tare mult! cica la vara ne asteapta la ei, la Milano, in concediu, oooo, cat mi-as dori, insa slabe sanse
am vazut poze, Iulia dragalasa tare, in lila, cu un zambet de milioane, Revelion si party de Bubu+Vlad, Dudell cu freza noua, sa-i fie de bine, Rebecca de Remallis, ce dolofana simpatica e!xxa
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Apropo de mancat acasa, si la noi e jale: alergam dupa el prin toata casa, il rog cu mai multe chestii si mananca putin de tot..La gradi, insa, mananca mai mult decat suficient...
Si mai am o nemultumire: de cand suntem in vacanta si-a schimbat programul rau de tot, in sensul ca doarme putin ziua si noaptea iar se trezeste sa manance
Acum, daca e zapada asta, n-am cum sa-l duc la gradi sa-si reia programul, dar o sa incerc sa-l scot cat mai mult afara, sa-si mai consume energia...![]()
De cand am venit acasa, adica de miercuri, doarme mai mult ziua si seara adoarme foarte tarziu: la 11.00 aseara, dupa ce i-am cantat Nani, nani, de mi-a venit rau. Azi iar a dormit aproape 4 ore si sigur ne va alerga prin casa pana tarziu. E ceva neobisnuit pt el, fiindca ora lui de somn n-a depasit niciodata 22.30.
Si inca una: a inceput sa arunce cu obiecte, ne loveste cu palma sau cu pumnul, a inceput sa muste..asa ca la cat delinistita eram eu la gandul ca va veni Luca si va fi ok, cu atat mai mult incep sa ma ingrijorez ca va trebui sa stau de paza...
PS: Si eu am facut placinta cu mere
Valentina cu
Matei si
luny spune:
ah, am uitat sa va zic veste: ieri cand am fost la ai mei sa luam Muful am cooonduuuus!![]()
culmea, fara gafe majore!!

sper sa nu treaca iar anul pana ma urc la volan...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Ma duc sa calc teancul de rufe care ma stiga de anul trecut...![]()
Valentina cu
Matei si
bubu05 spune:
Aoleu, Vali...ca bine zici...si la mine striga un teanc cat casa poporului
, dar eu le ignor deocamdata ![]()
Sa-ti fie de bine placintica! si eu am papat de-a mea 
I-am dat lui Stef pana la urma tot somon, n-am mai facut nimic...si apoi placinta cu mere si gata.
Ai mei se culca mereu pe la 11, chiar 11:30
, nu am ce sa le fac! la 10 sunt in pat, isi beau lapticul fiecare si apoi o ra se joaca!! pe intuneric...rad, vorbesc, canta, se alearga prin pat si apoi cad lati...
De maine Vlad merge la gradi, dar doar pana la pranz...fug sa-i fac ghiozdanelul si la baita cu ei!
Luny, sa va fie de bine chefuiala! 
mstela spune:
Alina
..am vazut Rebecoasa scumpa tare si dolofanik
..si leita tati.![]()
Am vazut si cuceritorul,Mimo
...si Tea,calare pe mine,cand l-a vazut pe Vladutz,s-a cocotat repede pe birou sa-l atinga pe "bebele" cuceritor neaparat
...L-a placut tuns.![]()
![]()
mami de TEA (1.04.08)