Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, Dumnezeu sa o odihneasca pe Tanta.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Apucasem sa atipesc si mi-a sunat tel Bine ca astia mici dorm...m-am trezit si am devorat de prin frigider

Simo, si la noi ninge de azi dimineata, dar nu s-a pus pe jos...doar in copaci si pe masini...

Ma bucur ca v-a placut de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Poa'sa ninga, poa'sa ploua , ca eu am o freza noua
Acum sa nu va asteptati la schimbari majore, doar o mica ajustare pe ici pe colo , ca-i intra bretonul in ochi De data asta fff calm si cooperant Si bineinteles ca eu credeam ca suntem singurii nebuni care se duc sa tunda copilul azi...no-no, era plin

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Am vazut poze frumoase cu Bubulinii de revelion si la ziua lui Vlad ....eu zic ca bubulinii mici sunt 90% MAMA , au ochi de Bubu si expresia generala la fel Stef e o poezie dar Vlad mi s-a parut un pic tristut de ziua lui
Si-am mai vazut-o pe Iulia draga, ce mare s-a facut Hlizita ca de obicei, complet alt copil cand rade Eu sincer ii doresc sa ramana asa vesela toata viata si sa nu o mosteneasca pe mami ei care deseori e prea serioasa, prea panicoasa, prea trista, prea sensibila, prea prea...Naty, sa-mi ierti caracterizarea asta care zau ca mi-a iesit asa spontan la inceput de an , dar sunt bine intentionata in nebunia mea si-mi pare rau ca te vad uneori ca un burete absorbant de toate belelele si relele lumii asteia...urarea mea e ca anul acesta sa-ti procuri ochelari "de cal" , roz daca se poate Adica sa te uiti mai putin in jur si sa te concentrezi la microuniversul tau unde cu siguranta vei descoperii mai putine rele si mai multe bucurii!
Si te rog frumos ignora-mi urarea daca ti se pare deplasata!
Fetele muncitoare: normal sa nu mai aveti cuvintele la voi pentru ca aveti mai putin timp, alte preocupari, intrati incet incet mai adanc in lumea normala si iesiti din cea virtuala....ceea ce este normal si de bine
Am mai vazut poze frumoase cu puii de Clau, absolut dementiala ultima poza, cea cu Rebe desculta tinandu-si piciorusele cu manutele, imbracata in rochita aia alba Nebunie
Si am mai citit despre problema lui Luny Fata, o fi ceva in aer, ca si eu experimentez aceleasi simptome
Zozeee, cu bune si rele....fir-ar lesinurile tale sa fie, musai in 2010 trebuie sa le gonesti Na, ca te-am invocat
Un poc-doi poci...un ten-doi teni... Uite un pupic si o imbratisare calda si pentru voi sa va treaca cei doi raceli

Mergi la inceput

He, he, multumesc Mimonel , mi-a zis cineva ca Stef seamana cu mama mea . Oricum, sunt ai mei, indiferent cu cine or semana, bucatica din mine si ma topesc toata dupa ei Vlad era cam abatut la inceputul petrecerii, tot casca...abia se trezise si cred ca inca ii era somn...

L-am vazut pe Dudele, un scumpic, imi place freza ajustata

Am pus sa fac o american pie...se sanuntasera nasii pe la noi...dar au ramas blocati pe autostrada, la intoarcerea de la munte ...asa ca...

Mergi la inceput

Uitai, si pe Valen am vazut-o Superbe pozele facute de nea Marin ala

Mergi la inceput

Nu mai stiu daca am zis ca am vazut pozele lui Clau, cat de dulce e Rebe

Moama, si cum miroase la mine placinta cu mere
Nu mai stiu ce sa le dau la pui sa pape...voi ce mai faceti bun? au avut orez cu lapte, somon cu piure, spaghete cu snitele la cuptor...nu mai stiu nene...

Mimo, mai aveti curcan?? stii ce pofta am??? iamiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Oana,nu mai vorbi de placinte ca
Maine imi fac si eu mai mult ca sigur
Simo-Mimo,fain barbatel ai

Fetelor ce ziceti ar trebui sa ii cumpar hainute noi astuia mic??Adica,sa aibe haine noi cand venim acasa de la maternitate???

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, DPN e 7 februarie 2010.
Eu am facut deja triajul hainelor de la Matei si probabil ca o sa-i mai cumpar si noi...

Valentina cu Matei si 34+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Buna seara si LA MULTI ANI!!2010 sa fie pentru fiecare din noi un an plin de bucurii,un an cu multe vise implinite,un an in care sa ne bucuram din plin de minunile din viata noastra!! Sanatate sa avem, restul...se mai rezolva!
Am vazut o multime de poze, toti puiutii crengutei sunt extraordinari!
De la o vreme ma bucur din plin de fiecare clipa petrecuta impreuna cu Rebeca! Poate ca accest lucru se intampla si sub imperiul emotiilor pe care le am pentru o prietena tare buna, a carui baiat are probleme destul de grave, la creier. Trebuie operat... Ma gandesc cat de mult pretuieste ea fiecare moment petrecut cu baiatul ei.

Sa schimbam putin registrul... Noi suntem tare vorbarete, vorbim o chineza tare veche. De multe ori habar nu am ce vrea sa-mi spuna si intuiesc, dar dau gres de multe ori. Noi inca nu am racit in iarna asta, sper sa nici nu se mai intample.Inca nu facem la olita, sper sa reusim sa ne imprietenim si noi cu olita asta!Ai vostri fac?

Pun cateva poze de la Craciun http://picasaweb.google.ro/alinamonicaL/Craciun2009#

Mergi la inceput