Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

Olgu da mai si noua ne place de el mai implinit!
Clau ce cantareata e si Rebe! si omul de zapada la lighean e tare!
Naty tare rau imi pare de Tanta, o indragisem si eu din ce povesteai! D-zeu s-o ierte!
Vad ca si Iuliutza e gospodina.. fetele astea .. si i-a crecut si ei parutul!

Luny sa te cauti neaparat!

Edit tot ma tin sa va intreb si eu ceva, si mereu uit.. deci ai vostri mai transpira la cap? Andra la somnul de amiaza mai transpira, mai ales de cand i-a crescut parul si doar nu mai e cald, ca doar e iarna/toamna si la noi.. dar sunt curioasa cum e la voi..
(ca sa nu mai spun ca se trage de parul de la spate cateodata)

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mihutza, da, uneori ii mai transpira si Iuliei capul tot asa, mai ales la somnul de la amiaza.
Apropo de ce zicea Giani( si pt sotul tau daca nu se cauta si el putin; ce-i aia sa-i intepi degetele, asa se trateaza tensiunea, sunteti in secolul 18 cumva???):
si eu chiar ma gandeam, vazandu-i pe toti puiutii acum, ca daca efortul nu ar fi prea mare, ar fi minunat sa continuam montajul cu pozele lor, adaugand si una de la 2 ani-pt ca acum sunt mult schimbat si, zic eu, cu totii MULT mai frumosi si expresivi. Bine, eu dau ideea dar din pacate e exclus sa ma bag sa si fac chestia asta din lipsa de timp...
Giani, la inot am auzit ca e o chestie pe langa mall-ul Vitan, dar nu stiu f precis unde; nu cumva Sovi mergea cu Sasha acolo?...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Naty,vazut movalinda eleganta...tare casa si masina motorizata...CONDOLEANTE PENTRU TANTA...imi pare tare rau,saraca.
Butucica,pt inot e BabySpa-superb, am auzit,dar numa sa te tina buzunarul ca eu nu ma pot apropia..Celelalte centre clasice (gen Dinamo) primesc de la 3 ani cica.Si pe mine ma intereseaza,dar cred ca stau pana face 3 ani.
Bitza,categoric zic Luvru..lasa galeriile.Mai e si Quartier Latin superb,si Monmartre ce nu trebuie ratat cu Moulin Rouge si Basilica..centre Pompidou...Distractie placuta.
Luny,sanatate.Neaparat la dr.
Am vazut si montaj frumos la Clau...ce familie frumoasa!Si poze profi la Vali..si mosulet numit Andrei de Ramo..ce frumos s-au distrat Mihutza &Co intre rumani..am vazut tot de nu mai tin minte.
Mihu,si Tea transpira...
tuturor

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Inca o data va multumesc din suflet, la toate, pentru urarile calde si frumoase, m-ati emotionat foarte tare
Ieri n-am mai avut cand sa mai intru...la party a fost super de tot, s-au distrat piticii mult de tot, Vlad a primit iar multe cadouri , a fost extrem de fericit!

Am reusit sa pun pozici
Revelion 2010

O sa revin cu cele de la party

Am citit putin si din urma, am vazut pozele supere ale Valentinei , si cele profi si cele de la sanius. In legatura cu sondajul , pe Vlad l-am nascut la fix 40 de sapt, iar pe Stef a fix 39.

Am vazut poze cu Iulia, ce schimbata mi se pare, mai mare si tot ranjita
Naty, imi pare rau si mie de Tanta...te cred ca esti trista si imi mai pare rau ca simti ca esti invizibila...nu e asa

Revin, Stef s-a intins pe covor si zice nani . Ma duc sa-i dau sa pape si sa-l culc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

La Bz s-a oprit ninsoarea, pacat, era tare frumos...

Imi pare rau ca dau rar pe crenguta cu scrisul (cu cititul si cu vazutul pozelor/montajelor sunt la zi). Thea a fost si inca este f racita, cred ca cea mai nasoala raceala de pana acum, iar eu,prima data in aproape 2 ani de cand stau acasa, am luat raceala asta de la ea si pot spune ca e nasoala rau. Mie imi pare mai degraba gripa, desi simptomele nu intra toate la aceasta categorie...In fine, sper sa ne punem curand pe picioare.

Am vazut poze tare frumoase, copii fericiti, parinti asemnea, ma bucur ca am trecut impreuna intr-un nou an si va doresc sa aveti parte numai de bine!

Ca amuzament: va ziceam ca Thea spune "p" in loc de "f" (sau "t" in loc de "s"). De Revelion a aprins bunica-sa o lumanare pe masa si una in alta parte, Thea ii spunea "pocul"=focul.Si cumcredeti ca numara ea "focul"? "Un poc, doi poci"!:)))))Sau mai numara trenurile: "un ten, doi teni".:)))

Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am citit, am vazut poze cu Iulia domnisoara eleganta, cu puii si cu Bubulinii, am citit ca Luny are probleme, ca Butucica vrea sa o duca pe mandra la inot, ca Mihutza chiar a reusit sa-si ingrase sotul (eu reusesc dar el slabeste la loc rapid cand are treaba la serviciu...), cu Alice si Thea care se lupta cu raceala (si Matei la fel, a inceput si tusea...)... Acum ma duc sa ma culc si eu, ca asa am niste ameteli...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Poze, de la ziua lui Vladut
Enjoy!

Alice, ce dulce e Thea

Si Stefu spune acum f. multe cuvinte, inca nu face propozitii, dar a invatat multe in ultimul timp

Mergem la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Hello si de la noi!Ninge ,ninge -avem o zapada maaare si maine incepem scoala dupa 3 saptamani de relax total.
Cuscra-sa sti ca stau cumintica foc
Ce frumos e Vlad la 5 anisori,tare elegant.Oana,ce bine v-ati distrat de Rev cu copii
Mie imi era dooor tare de Iulia si ma bucur mult ca mamica ei s-a indurat de noi si a pus poze.
Dumnezeu sa o ierte pe Tanta
Alice,sanatate Theei
si lui Matei-sa treaca tusea aia !si Butucelului mic
Vali,ce poze frumoase.Cand ai Dpn-ul??????
Clau,multumesc mult.Uite, mi-am revenit!Ai 2 copii frumosi foc,iar Rebe e o dulcica
Mihutza,Sam nu transpira...David transpira...stiu ca dr zicea ca,copii care transpira cand dorm au deficienta de calciu !

Ma duc sa ii mai dau lui David o dictare

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Apropo de vorbit,cand ii dau dictari lui David ,Sam repeta dupa mine toate cuvintele iar cand David citeste,cere si el o carte si se apuca de citit.Normal ca vrea si caiet,creion-tot ce are David ,il imita in tot ce face

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,vazut pozici frumoase..ce mai distractie!!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput