Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumim fetele de aprecieri!
si multumim de urari cu .. sa nu avem/aveti probleme nici voi, care sofati..
Luny si mie imi place tare mult poza aia din saritura ..
Cuscra nu ti se pare.. el s-a mai ingrasat, in sfarsit!!! ce de mult voiam sa se ingrase, deci se pare ca ii prieste America, sau sa zic mai bine mancarea cu hormoni?.. eu nu stiu daca m-am ingrasat, dar hainele tot asa imi vin ca inainte de sarcina..
Giani hai ca ma facusi curioasa cu pozele! astept..
Naty mie mi-e dor de Iulia, nu ne-o mai arati?
Vali ce dulce e Matei cu caciulita aia! super pozele alea profi!
Nicol noi aici neavand zapada nema echipament, drept urmare adidasi in picioare si blugi.. dar desi era zapada, chiar nu era frig.. era perfect de jucat prin zapada.. dar oricum am avut grija sa nu se ude si a fost ok.. oricum daca ar fi sa facem o vacanta la munte altfel ar sta treaba..
Zozelici, Tonic, Miha, Stela

si restul lumii!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta si LA MULTI ANI PE 2010, SA DEA DUMNEZEU SA AVEM UN AN BUN CU SANATATE.

Dau cafea ca de mult nu am mai servit crenguta ( asta daca nu se trezeste alta randunica intre timp ca eu sunt cu Becca in brate si nu stiu cand termin mesajul )

Am vazut poze frumoase rau cu randunici si puiuti , dar mai am de vizionat, abia astept.

Luny a aratat superb la party , Bitza e la Paris , am vazut si pozele Stelei de acum 5 ani de la Paris . Montajele de Craciun cel putin au fost minunate, le-am vizionat cand eram la servici si lacrimam la fiecare pe dupa monitor. Am avut niste zile mai greute, dar au ramas acolo la anul ce-a trecut, iar anul asta a inceput frumos si la noi. Am stat acasa si am facut sarbatorile linistiti in familie dar a fost placut. Am inceput ziua de 1 cu Avatar 3D si mi-a placut mult de tot, e un film ce merita vazut.

Ma opresc putin acum sa luam o gurita de cafea si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata, fetelor!

La Ploiesti ninge RAU

Clau, . Ma bucur ca sunteti bine!

Mihutule, frumosi toti trei! Sa stii ca mie imi place randunoiul tau asa, implinit . Saru'mana de colind ! Dupa ce ca e frumoasa, mai are si talente d-astea artistice .

Bitzulino, pe tine m-a luat asa, o invidie , mare . Da-le incolo de galerii, ca magazine gasesti si la noi, du-te la Luvru, du-te la Versailles, cocoata-te in turn, plimba-te pe strazi, carpe de imbracat gasesti si la noi. , sa va fie de bine, tare frumos ati petrecut!

Luny, yo, party people ! Ai recuperat cupilul? Sau esti inca in vacanta?

Nu mai pot sa termin, ca s-a enervat cucoana, ca nu sta Nila sa ii puna o carpa de bucatarie pe el, pe post de "lochie" .

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Asaaaa...sa continuam. Intai sa va spun ca Becca e bine, nu s-a complicat nimic dar mi-a fost teama sa fiu la mare distanta de ea si pentru psihicul meu foarte bine am facut.

Mihutza, superb plugusorul , ai talent si Andra te urmeaza . Am vazut si pozici superbe cu voi, sunteti tare frumosi toti.

Elara, superbi copilasii si costumatiile.

Bubulina, LA MULTI ANI Vladutului scump, sa fie sanatos si fericit o viata intreaga.

Adriuta, bine te-am regasit si recitit, mi-a fost dor de tine. L-am vazut pe frumosul Adrian cu o groaza de cadouri de la Mosu' si apoi in plina joaca.

Simo, te pup si te imbratisez, sunt sigura ca va fi totul bine, am citit ca ai fost necajita si tare rau mi-a parut ca n-am putut scrie sa te incurajez putin. Tu esti o persoana foarte optimista si imi inspiri multa caldura sufleteasca.

Ramo, v-am vazut pozele de sarbatori cu Andru si surorile. Tu arati excelent sa sti!

Bitza, ce poze frumoase!

Giani, bine te-am regasit, ma bucur ca v-ati distrat frumos, astept si eu poze cu gineri-mio.

Mai am de citit si de vazut poze, ma opresc putin aici...va urez o zi minunata, afara ninge, e frumos, poate diseara mergem cu saniuta in parc.

De maine la servici, o sa fiu super ocupata caci ne asteapta auditul chiar de pe 4!

Mergi la inceput

Aaaa, va las si eu un montaj mic cu copiii.

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a174e7b936df4efb3be24e

Olga, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello!
olgu, dap, de ieri e acasa Mufa, e minunat copilul asta, dar nu inteleg de ce la mama mananca si doame, iar noi ne luptam in continuare pana la epuizarea nervilor..am schimbat si tactica, degaba..
..noi azi avem musafiri, dam o pizza si o apple pie home made, o sa avem casa plina

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu sunt suparato-ingrijorata...stiti ca ziceam eu de durerile mele la ovulatie...acum, colac peste pupaza, sangerez din noaptea de Rev..nu mult, dar e enervant si ma sperie..si ma cam doare burta ca la cM, nu mai sunt durerile alea atroce, dar ceva presiune este... astept salariul si ma bag la analize si eco..asa mi-e teama..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!
Stela, Luny, Mihutza . Asemeni si pe restul.
Intr-adevar, desi citesc zilnic crenguta, nu ma mai simt in pas cu ea si nu-mi gasesc deloc cuvintele...sau, daca le gasesc, imi e destul de limpede ca sunt invizibile. Insa stiu ca de Iulia va e dor, asa ca va pun cateva pozici din perioada sarbatorilor. Despre cum s-a comportat ce sa zic? Asemeni lui Mufa, daca e cu mine mancatul e un chin; cand a mai stat pe la soacra-mea (pe 24 si pe 31 cand bona a avut librt dar eu lucram) a mancat de a rupt-asta e, ce sa mai zic? De Rev am fost la nasi, nimic spectaculos, petrecere de familisti, ne-am culcat devreme pt ca ne era somn iar nasul era de garda a doua zi; copiii s-au culcat la 11.30 (finutul si Iulia; iar artificiile de la 12 nu i-au trezit, erau lati) si respectiv pe la 1 (cel mic, de 10 luni). S-au jucat, s-au certat, s-au pupat...iar eu si nasa visam cum va fi peste vreo 5 ani cand s-or juca carti sau jocuri pe calculator sau ce naiba va mai fi trendy atunci si o sa avem si noi ragaz sa stam in liniste la o cafea
Ultimele zile ale anului mi-au fost insa crunt umbrite de moartea (previzibila dar parca prea devreme) a Tantei, incat nu prea am simtit mare lucru la trecerea in noul an. Eh, sanatosi sa fim cu totii cum mai spuneam (si sa AVEM GRIJA de sanatate-aluzia o fac cu tinta directa cuiva dintre randunici care ma supara RAU ca nu o face) si in rest Domnul sa ne ajute cu putin noroc si fericire.
Iata deci pe Iulia de sarbatori(nu stiu de ce nu mi le-a incarcat pe toate)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

neata,
hop si eu la un mic raport , ca apoi incep scarbiciul si cine stie cand va mai "VAd".....

Intai de toate as vrea sa-i recomand Bitzulinei Louvru , galeriile "Lafaiet" sunt un mare crescator de virusi , este foarte cald si aglomerat , inplus sunt magazine de tot felul , Parearea mea este sa mergi la muzeu, se afla acolo o gradina superba iar locul este minunat , repet este parera mea personala, dar o recomand. si vreme buna

Raportez copil marait cu febra putina si imi arata obrazii( probabil citeva colturi care-si mai fac aparitia din ultimele masele itite acum o luna)
Mai raportez ca nu stiu unde am pus aparatul foto , chiar vreau sa va pun poze, l-am cautat ieri ( cind am facut curat) toata casa
Mai raportez un sot cu tensiune 19 , aseara l-am intepat in degete sa-i se desfunde venele( simtea ca-i pocnesc), eu sunt zombi de cateva zile , adica sunt tare ametita si nu de, pur si simplu am joc la directie , ma trage dreapta rau.

Luny, si copilu meu este un Mufarin, pt ca la altii maninca fff bine si acasa numai se alinta .

Ela io fata , da vreu si ti intrb io pi tini di ci ai tu diji-ul inchis de dupa Crasiun? , nu vrai sa mai vorghesti diloc cu mini???
Ma retrag sa mai caut ap foto ca zau ma roade unde e....

Revin cu noi informatii peste o ora.
pina atunci ici multi si apasati de la BUTUCICA & CO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Naty am vazut si puiul tau ,

mey de cand ma uit la pozele cu puii vostri imi dau seama cat de mult am lipsit de pe crenguta. toti sunt fff mari si mai ales foarte frumosi, as vrea sa mai am timp sa stau cu voi la palavre, si de maine incolo

da ia sa va intreb eu pi voi unde imi duc si eu Andrica la inot AUD AUD ????????

Mergi la inceput