Puiuti de Randunici 2008!! (350)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

ah, am uitat sa va zic veste: ieri cand am fost la ai mei sa luam Muful am cooonduuuus! culmea, fara gafe majore!! sper sa nu treaca iar anul pana ma urc la volan...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Tot inainte cu tupeu!!!

Valentina cu Matei si 34+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello , am vazut poze frumoase de Bubu la Rev si apoi la party de Vladut, pe Dudel seducator si cuceritor, chiar asa este.

Naty, ce frumoasa si zambareata este Iulia, o dulce, nu alta! Si eu simt la fel ca tine..., de cand am inceput serviciul si nu mai am timp parca e altceva. Oricum, odiseea noastra a fost absolut fantastica si uneori ma gandesc cu nostalgie la acele 9 luni minunate si apoi la primele luni de la scutece. Anul asta multe alte randunici or sa inceapa serviciul si nu stiu e mult mai greut de comunicat, nu mai gasim timpul necesar, seara abia avem timp sa ne ocupam de copii, sot, casa, ce purtam a doua zi, pregatit ghiozdane, pachetele si alte lucruri marunte care mananca din timp. Dar ne-am facut prietene dragi aici, nu-i asa? Si nu putem renunta asa usor la crenguta! Am trait atatea momente nepretuite aici, am gasit mereu cuvinte frumoase si incurajari. Si gasim in continuare sprijin moral de cate ori avem nevoie. Un pup mare pentru tine si Iulia scumpa.

Luny, ma bucur pentru ziua reusita.

Multumesc frumos randunicilor care mi-au privit montajul.

Tare as mai sta, dar e musai sa scot copiii din baie ca mare zarva vine de acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, ai vazut ca se poate? Tot inainte zic si eu...
Clau, . Nici nu se pune problema ca m-as gandi sa va "parasesc" (fie si pt ca sunt prea...si prea...si prea). Pur si simplu, dincolo de lipsa de timp am cazut eu asa intr-un con de umbra, s-a mai intamplat si altora; dar sunt aici, va citesc, va vad puii cu drag chiar daca nu mai comentez despre fiecare, va traiesc bucuriile si problemele si tare imi doresc ca lucrurile sa ramana asa intre noi toate multi ani de acum incolo.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

raportez: copil in coninuae cu febra , mi arata obrajii ca-l dor , nu a mincat nimic azi si e o leguma, Al meu este cu tensiunea ma mica s-a dus dupa mama sa o ia din gara( sapt viitoare nu are copilul cresa din motive de bugetari, fupiupiutui).

nu am gasit aparatul foto , sper sa-l fi uitat unde am facut rev.

am intrat sa va salut sa va doresc nasteri usoare si refaceri rapide celor ce urmati sa mai simtiti odata acele sentimente minunate de mama, nu stiu daca pina in vara la concediu mai dau pe craca....
din suflet si nu uitati ca va iubesc si Asemeni cuscra-i mele regret cele 9 luni petrecute impreuna , dar "se la vi" cum ar zice frantzuzul si ... bitzulina
am mai vazut si restul pozelor( Vlad cu freza noua), Montaj de Rebecoasa si frumoasa, Petrecerea de BUBU, o Alta Rebeca de Alina, si cred "ca cam" atat

nu ma sustrag si promit sa descarc poze si chiar daca nu am timp sa va zic 2 vorbe am sa pun poze.

clanul Randunicesc de la mic la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt obosita eu, Mufa nu, cu tot spectacolul sustinut azi]
ce- fi oare cu Ursulica?? n-a dat niciun semn...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ma duc si eu sa incerc sa adorm balaurul, desi la cum se aude strigand din dormitor, mai e pana cade rapus...

Valentina cu Matei si 34+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

bon soir, dragele mele......

multumesc de sfaturi....acum pe seara cand am ajuns acasa le-am citit, ca dim. nu am apucat sa deschid calc.......eeee, normal ca m-am luat dupa sotza mea si ne-am dus la Louvru....am vizitat 5 ore incontinuu, cred ca am resusit sa vedem trei sferturi din el.....bitu a fost extrem de incantat,oricum el vroia neaparat sa-l vada, si mie mi-a placut,dar apartamentele lui Napoleon au fost ceva extraordinar......pe Monalisa am vazut-o de la departare ca era o gramada de oameni care faceau poze de aproape...per ansamblu a fost fain....ne cam dureau picioarele.,...dupa o pauza de o cafea si ceva de mancare ne-am dus si la galerii.......superbe vitrinele...ca duminica este inchis....

Olgule ai dreptate ce zici tu, dar nasa zicea ca sa vad tendintele, ce se poarta,etc...oricum gentile m-au imbolnavit de-a dreptul......si pantofii de asemenea.....

Simo, eu una as cumpara hainute noi pentru bebe nou, exact cum ai zis tu macar cand il scoti din materniate ca dupa aceea normal ca-l imbraci cu cele ale fratiorilor lui.

pana se face masa....ma duc s ama uit la poze......

NAty sa faci bine sa pui link-ul cu Lulia si pentru mine...ca l-ai scos....vreau si eu sa-l vad...normal

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc de raspunsuri!

Simo asa m-am gandit si eu cu legatura cu calciul.. mai ales ca noi inca mai avem fontanela deschisa, parca s-a mai inchis ea un pic, dar mai e.. Stela voi cum mai stati cu fontanela?

Bubu tare frumos v-ati distrat.. si cu ce mare dragoste il privesti pe Catalin in poza aia in care povesteste el ceva..
ps. am impresia ca va place movul!
Mimo traiasca Vladutul frezat!
Remaliss mama ce a mai crescut Rebecca de cand nu am mai vazut-o!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

gata, am si papat, am vazut si pozici/filmulete...cu amandoua Rebecutzele, cu freza noua a lui Dudell,cu revelionul bubulinilor si cu petrecerea lui vladutz...super toate.....eu sunt franta,nu mai pot sa descarc poze, ca merge greu.......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hello, hello,
n-am apucat sa citesc nimic din urma, n-am vazut nici poze, sunt varza cu timpul. Nici nu stiu cand au trecut zilisoarele astea libere, ca de maine iar iau taurul de coarne. Offff!

Va mult pe toate, si va urez o saptamana minunata!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput