Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 22
bb_yasmi spune:
eni, eu cand o duc pe Mina la gradi doarme de pe la 21 pana dimi pe la 8 fara. si la amiaza doarme 2-3 ore. cand nu o duc se culca destul de tarziu intre 22.30 si maxim 23 si se trezeste pe la 8.30 si ziua doarme cam 3 ore chiar 3 ore jumate...deci mai bun e programul cu gradi...![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

g24hit spune:
sper sa reusesc sa mai povestesc cu voi, acum ajunge sotul de la serv si merg sa pun masa...
va pup
popbianca spune:
sa va zic si eu progarmul Anei :
-in jur de 10 trezire...pana pe la 11 mancam...de la 12 pana pe la 14 hoinarim prin oras, spatii de joaca, cumparaturi , in parc...in drum spre casa adoarme in masina(am grija sa oocooolesc indeajuns),apoi din masina direct in pat...si doarme pana in jur de 16, 16.30...cand servim pranzul(care se intinde pana pe la 17)...apoi joaca, vizite..ce-o mai fi si pe la 20.30-21 primeste cina...urmand ca pe la 22,30 sa o pun la culcare cu 150 ml lapte...dimineata pe la 6 mai serveste vreun 180/200 ml....dormind in continuare , cum ziceam ,pana pe la 10
bb, a mea desi se trezeste pe 10 se intampla uneori la ca 13, 13.30 sa adoarma...
g24hit...salutare!
avand in vedere cele expuse ma duc sa o trezesc pe mica, ca e 16,30....si ne-o apuca 12 noaptea pana o adormi diseara!
salutareee!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
21+
ellis spune:
LAVI - da, a inceput gradi, merci de intrebare; S-A acomodat imediat fara probleme; acum incearca sa imi cante 'saniuta fuge!'
g24hit spune:
neata!
poftiti la o
ca nu am mai dat-o eu cam de mult timp
inca Iulia doarme, ca la ora 6 imi cerea lapte...
slaba activitate pe aici...ma asteptam sa gasesc mai mult de citit
g24hit spune:
acum ca tot mai am timp, vroiam sa va intreb ce mai e cu albumul acela cu poze,ca mi-am amintit de el, am vrut sa ma uit si nu reusesc....voi ati mai pus acolo poze?
iuli-ana spune:
Buna dimineata!
Multam de cafea,Eni,chiar simteam nevoia!

ADELA
,iti multumesc ca ti-ai facut timp pt mine,astept acum raspunsul Inspectoratului...Nu mi-am imaginat ca ce s-a aprobat anul trecut trebuie re-aprobat si anul asta,dar asta e Romanica noastra...
Mi-a placut mult cum se joaca Alessia,Daria cred ca nu ar vrea sa se joace in mod normal cu ele...Dar voi aveti mai mult de 2 ani si aproape o luna,poate peste ceva timp si fata mea o sa se joace fara a ma mai alerga prin casa si a ma prinde de picioare...
Si buburuza Iasmi mi-a placut mult,Daria cand incepe o poezie sfarseste prin a se prosti ![]()
ANK83,te-ai vaccinat,esti ok?
bb_yasmi spune:
neata
iuliana,
, intr-adevar si Iasmi se joaca multtt singurica, de multe ori nici nu stiu ca o am in casa....tre sa mai verific eu ce face...ca ii mai trec cine stie ce idei...![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

Ank83 spune:
Nu m-am vaccinat
..nici nu o mai fac....plus ca acum am facut o amigdalita cam urata de ma doare gatul de morrr... si parca incepe sama doara si o ureche..Cred ca trag o fuga la ORL azi
..poate dau intr-o otita 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
iuli-ana spune:
Asta cu ideile care le vin puiutilor cand sunt singuri nu-i a buna...
Ieri a prins Daria un dosar cu sina si a incercat sa scoata sina de la locul ei...in timp ce eu duceam o sticla in bucatarie(fractiune de secunda adica)si rezultatiul a fost cam urat:o taietura serioasa la aratatorul mainii drepte.
ANK,sanatate multa
,nici eu nu sunt de acord cu vaccinarea,m-am tot gandit la tine cand ai scris ca ai intalnit 2 cazuri de ah1n1...
Sa va ocroteasca bunul Dumnezeu de toate bolile si relele!Va pup,eu am o zi cam naucitoare...