Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
iuliana, eu incerc cat pot sa o las singurica la ea in camera sa se joace, adica sa nu intervin in joaca ei , doar o mai supraveghez din "umbra"....![]()
ank tot vroiam sa te intreb: ce mai e cu jobul ala de care spuneai??
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

Ank83 spune:
BB nu am mai mers la job ca nu imi renta... salariul foarte mic... si eu cam aceeasi bani ii primeam stand acasa cu cecilia pana la 2 ani.Plus ca am vazut ca lucratul de acasa e imposibil cu teroristii astia 2 pe langa 
Acum nu ma mai agit ..O sa o fac atunci cand ceciliua face 2 ani.Acum stau pe
meu ca si asa am prea multe de facut
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
pussi spune:
salutiiiii
ankule multa sanatate! cred ca nu mai ai timp si de muncit!
bb si eu merg pe ideea sa le las cat mai libere... adica eu in bucatarie si ele in living... usa dechisa ... mai ma si treaba de facut!
despre program: ne trezim la 8-8:30 bem lapticul... apoi pe la 11 plecam afara pana la 12:30... sau in oras, dar atunci plecam mai devreme. Apoi papa pranzul, nani la 14 cam 2-3 ore... daca se trezesc la 16 mai iesim afara, daca la 17 nu mai iesim. La 17 papam fructele , joaca pana la 20, papa si la 21 povestea si nani.
v-am zis de Ana ca recunoaste literele... acum vine la mine cu caietul si imi arata cum le scrie..I(cu punct), O, C si G.. ea descopera cum sa le scrie... cand a venit cu G-ul... se vedea clar pe foaie ca facuse mai multe incercari...Eni in schimb nu are nicio treaba, nu le stie pe toate... nu asculta cand vorbim de litere ... tot ce prinde, prinde din zbor... dar la poezi Eni e cea care le invata mai repede!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
slimatei spune:

va astept cu cafelutza calda la
cap. 206...si la mai multe..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun