Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 21
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis Pai Raul cand face nani? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Acum e pus in pat... ca de la un timp nu il pot culca inainte de 11

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
popbianca spune:
buna seara!
pe fuga... ca mi-e un sooomn!
ellis...si eu am zis-o cu ton de gluma faza cu "sa nu ma intelegeti gresit"...stai linistita....
cantaretei tale ..e o dulceata!
ank...si eu am incercat asta cu time-out-ul dar nu prea tine....se tureaza fff tare si apoi abia o linistesc ..tot eu!...e bine de stiut (pt. mine...asa...)ca mai sunt si alti copii care la ora 22,30 nu dorm....
pt. Raul...smecherul!
asaaaa...noapte buna!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
21+
kid spune:
Dragi mamici,
Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile.
Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii
Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.
Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!
Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute! 

Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
bb_yasmi spune:
neata
noi nu de mult ne-am trezit...
de aseara de la 22.45 a dormit Mina pana azi dimi la 10.15......acum vreau sa va intreb ;a aproape 12 ore dormite mai are rost sa incerc sa o culc juma de ora pe la 15 ?? pana acum nu a avut nici o zi (in viata ei..
) in care sa nu faca amiaza...
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ellis spune:
buna ziua;
BB - cum crezi tu, functie de cat de activa este si cat oboseste; acum..o juma de ora, n-ar strica!
bb_yasmi spune:
asa e adela. am avut "grija" si am dus-o la un spatiu de joaca...a picat rupta....acum doarme...![]()
a inceput alessia gradi??
as mai fi putut dormi si eu vreo ora-doua...
dar la noapte ce-as mai face??

happy mom &

bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui g24hit hello ENI si IULIA( 13.11.2007) |

happy mom &

g24hit spune:
am citit asa pe fuga sa vad ce mai faceti
felicitam "burticile" sanatoase si tot mai mari !
felicitam si puisorii vorbareti si cantareti
si Iulia mea care nu cu mult timp in urma pica la 21 de somn, acum abia adoarme la 22.30-23.la amiaz doarme o ora sau doua.
g24hit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
multumim!!!