Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK - eu tot nu fac vaccinul...inca mai reflectez...am citit de ceva efecte adverse pe termen lung...dar, cine stie, poate sunt doar speculatii;

tare draguti trebuie sa fie piticii, tare va admir eu pe cele cu 2 de varsta apropiata, sau PUSSI cu tustele, e bine, acum cresc amandoi si scapi imediat de griji!
nu-i bai, sunt de admirat toate mamicile care indraznesc si fac al doilea copil in ziua de azi, indiferent de diferenta de varsta intre ei, responsabilitatea este f mare, timpul mamei din ce in ce mai limitat, dar merita cu siguranta tot efortul, satisfactiile vor fi la dublu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

pussi, luni merg la TT si tot atunci facem eco...paote imi zic ee e ...sper...

ellis, stiu ca ziceai de restructurari, paote scapi...sunt sigura ca e nevoie de jurist acolo...

ce distractie pe voi, fetele cu 2 copilasi...boacanele sunt la ordinea zilei, niciodata nu stii la ce sa te astepti...iar cel mic il imita ca maimutica pe cel mare...cred ca e f palpitant...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ola!
ANDREEA - sigur ca au nevoie de jurist, mai ales la intocmirea deciziilor de concediere...in fine, oricum ar fi, tot greu este...ca toti in jurul meu sunt tristi si afectati de situatie...

PETRO - la mesajele private nu iti voi raspunde, am scris aici tot ce am avut de zis, mai mult, nimic; fiecare sa ramana cu confuziile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Pussi am mai avut un avort menstrual ,la asta se referea Andreea
Nici noi nu facem vaccinul,sunt f sigura ca este o mediatizare prea mare pe tema asta
O zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

vad ca vb de vaccin. nici noi NU il facem. ca si ancad si eu sunt sigura ca e mai mult tam-tam decat realitate..aaa....si niste afaceri babane in spatele "gripei"....si...experimente...:(

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
softurela ..FELICITARI!!!pt. fetita!!!...m-a cam apucat si pe mine nostalgia cand am impachetat azi hainute de-ale Anei si am constientizat ca nu o sa le poarte nimeni in curand !!!(nu zic niciodata)

Da, e un sentiment unic. Nu stiu, dar parca pe Diana am dorit-o pentru noi, imi faceam ganduri, sperante. Acum a doua fetita mi-o doresc pentru Diana. Ii plac mult copii si mi-o si imaginez ce frumos se joaca, ce iubire va fi, cat de bune prietene. Parca fetita asta vine sa satisfaca fericirea Dianei mai mult decat a noastra.

Nu trece o zi fara ca Diana sa-mi imbratiseze burtica si sa o pupe. Orice jucarie pe care a primit-o acum de sarbatori, a venit si mi-a pus-o pe burtica, cica sa se joace si bebe cu ea. Sper sa nu fie geloasa cand va aparea cea mica. Pana acum nu a maifestat gelozie cand am luat alt copil in brate. Vom vedea ce va fi. E tare frumos.
Sper ca anul 2010 sa aduca cat mai multe graviditze la bulgarasi !

Ieri a fost prima zi cand Diana a papat, altceva decat lapte, ceai sau compot. Intr-o saptamana a slabit un kg. Sunt convina ca il va pune repede la loc.
Tot ieri am ajuns si la pnumolog, care m-a certat ca i-am dat antibioticul la pneumonia din decembrie. S-a uitat pe analize si a zis ca pe departe a fost virala. I-am explicat ca a avut febra care ceda foarte greu si ca medicul mi-a dat preventiv. Ca sa o citez "Preventiv, ce preventie? am avut sezonul asta in spital copii care au facut complicatii pulmonare cu apa la plamani pe tratament cu antibiotic. Antibioticul a selectat germeni rezistenti si a generat complicatii. Alta data sa-ti asculti instinctul. Nu era cazul de antibiotic."
Acum ce sa zic, o cred, mai ales ca si la Medlife aia au sarit in sus cand au auzit ca mi s-a recomandat antibiotic. Mi l-au oprit dupa 3 zile. Chiar daca febra a cedat in 5 zile, analizele de sange nu indicau infectie bacteriana. A fost doar o gripa mai puternica.
E a doua oara cand ii dau antibiotic in viata ei, si in ambele situatii nu a fost necesar. Hai sa zic, atunci la un an era mica si exista riscul unor suprainfectii mai ales ca boala a tinut o luna jumatate. Dar acum, in 7 zile am oprit orice tratament pentru raceala. S-a rezolvat doar cu pufuri si aerosoli.
Cam atat, sanatate la puiuti si felicitari la fete pentru culoarea la carucioare !

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

au venit rezultatele la urocultura si sunt sterile! Mi-am luat o piatra de pe inima.

ancutaD imi pare ff rau! Tu la gineco mai mergi? din cate tin eu minte tu ai ramas cu mariuca imediat dupa un Hsg... mai fa unul... sau tratament de sustinere dupa ovulatie!
softuela felicitari pt. caruciorul roz! Multa sanatate Dianei!
ankule si eu il fac tot pe principiu sa nu aduc acasa vreun crocobaur!
ellis cred ca e naspa la tine la job! E colectiva? in somaj sau cu salari compensatorii?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi acum incerc sa ajung sa vada ce a mai ramas pe acolo,desi nu cred ca a mai ramas ceva ca era mica sarcina.Trompele sunt ok ca vad ca raman ,adica aia buna isi face treaba.
Ma bucur ca a iesit uro ok

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cu hsg si trompele, am parerea mea nu intru aici in detali(se vede si uerul nu doar trompele)!
acum la eco n-o sa se vada mare lucru.... eu as zice sa-ti faci progesteronul in Z21 sau in Z7 dupa ovulatie.... si la ciclul urmator sa iei duphaston/utrogestan dupa ovulatie pana la Cm + 2 l ceai de cretisoara( pt. nidare, la mine atinut faza)

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Deocamdata o sa iau o pauza ca nu mai pot,prin primavara o sa fac niste analize sa vad cum stau.Mersi de sfat

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput