Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 13
pussi spune:
bia bafta la eco!!!O sa vina si numele![]()
eladea cand mergi la eco?
despre noi... ne-am chefuit tot weekendul... au rezistat in fiecare seara pana la 23:30, sunt mari dansatoare, nu seamana pe mine
Si avem activitati noi: ies afara in curte singure in papuci de casa si trening, noaptea pe la 5 urca la etaj in dormitorul parintilor si vor sa fie facute cu lacul de unghiiiiiiiiiiiiiii...dau iama in camara la dulciuri si papa cioco....Asa ca alta solutie nu am decat sa stau cu usile incuiate
la casa, la camera, la camara....
Azi am dus pisu pt. urocultura!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
geo_ionita spune:
Salut! Am reusit sa intru si eu putin pe aici, am citit din urma si am zis sa scriu ceva.
As vrea sa ii comand Biancai produse personalizate cu FIFI...ma gandeam ca va fi super incantata, numai ca nu am comandat niciodata pana acum pe net produse si nu stiu daca ceea ce este in poza va fi si in realitate. Voi ati comandat pana acum? Imi recomandati ceva?
Revin...Bianca e deja in carca mea...
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
pussi spune:
voi ce ati hotarat referitor la vaccin? il faceti sau nu? Eu sincer as vrea sa-l fac dupa ce termin antibioticul... dar mai vreau pareri!
cu subiectul discutat in wk.... nu am cuvinte...
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
geo_ionita spune:
Si Bianca mea face uneori niste "grozavii" ca ma lasa cu gura cascata. Astazi de exemplu: eu sortam rufele sa le pun la spalat si ea era pe langa mine, cand la un moment dat incepuse sa traga sertarele de la un dulapior in care tin eu lucrusoarele ei, si a tras ea de toate, patru la numar, pe rand, cred ca ii placea mai mult zgomotul pe care il faceau sertarele cand le tragea. Dar ca sa fie si mai interesanta joaca cred a vrut sa se si bage intr-unul din sertare, ca dulapul s-a dezechilibrat si era sa pice peste ea, offff, noroc ca eram acolo, la jumatate de metru si am sarit sa il tin 

am tras o sperietura...si culmea ca eram langa ea, puteam sa nu o las langa dulap dar parca uneori nu ma gandesc si mai departe...
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Adela, uf, mama lui de scarbici...cum ne seaca toate puterile si entuziasmul... lasa ca vine ea vara...si vine concediul...********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
mai, la mine se poate sa vina mai devreme concediul...din pacate...n-am zis ca se fac restructurari? ...
ellis spune:
GEO - de unde vrei sa iei? eu am comandat dupa net si au fost ok...
PUSSI - sa ne zici rezultatele!
eu nu fac vaccinul, cred ca s-au cam folosit de persoane publice sa faca campanie pro vaccinare...se zice ca Toni Tecuceanu nu ar fi murit de gripa porcina...am citit pe blogul bebelusei Oana...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi noaptea pe la 5 urca la etaj in dormitorul parintilor si vor sa fie facute cu lacul de unghiiiiiiiiiiiiiii...dau iama in camara la dulciuri si papa cioco....Asa ca alta solutie nu am decat sa stau cu usile incuiate la casa, la camera, la camara....Azi am dus pisu pt. urocultura! PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
..ce distractie Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
pussi eu inca sunt in tratative cu vaccinul..inca fac investigatii si asta pt ca intru in contact cu prea multi bolnavi ..si imi e frica sa nu aduc acasa vreo ""minune" .Azi am vb si cu homeopata noastra care e o tipa .. ce foarte greu apeleaza la medicatie... si e pe gustul meu.. Si azi zicea ca si ea si l-ar face sa nu ii duca nepotelului ei ceva.. mi-a zis chiar sa iau ceva homeopat dupa sa nu am efecte adverse. Tu stii ..cat de mult intri in contact cu publicul... Mie chiar mie groaza ca voi intra in contact cu bolnavii trantiti de ambulanta in judetean si au te miri ce.. si nu va sti nimeni pana la investigatii amanuntite 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
A si referitor la vaccin ..Mi*-a zis homeopata ca vaccinul facut in Ro da mult mai putine efecte adverse decat cel din Franta si alte cateva tari... E facut din virus mort ...si e mult mai sigur.. asa ca sa am incredere daca chiar vreau sa il fac ...Pana acum sunt in proportie de 70% sa il fac
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Offf ca pe mine ma apuca sperietii cand il vad pe Raul ca se cocoteaza pe cate o masa mai joasa si se ridica pe varfuri si striga ca el e mare... si apare mogaldeata si se catara si ea
.. si zice si ea ceva de genul 'mae ..ma' ... si vrea sa il dea jos pe Raul sa aiba ea loc mai mult si se apuca la impins unul pe altul acolo mai la "inaltime" 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 

15+