Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
pussi somajul nu exclude salariile compensatorii!!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Pussi am mai avut un avort menstrual ,la asta se referea Andreea ![]() Nici noi nu facem vaccinul,sunt f sigura ca este o mediatizare prea mare pe tema asta ![]() O zi buna ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
uuuf..imi pare tare rau...
cu medic ai vorbit?
in situatia ta, pentru a nu mai face avort menstrual, dupa ce avusesem alte 2, am facut injectia cu pregnil in z28, dupa ce sarcina mi-a fost confirmata prin valoarea Bhcg; vb mai mult, daca vrei.
ellis spune:
PUSSI - a bucur de rezultat; e colectiva la noi, cu salarii compensatorii, intre 1-3, functie de vechime...
SOFTURELLA - bine ca sia- revenit Diana, de antibiotice..nu mai zic nimic, nu imi place preventia cu antibiotic...
Exact ANCA, utogestan dupa ovulatie, dar numai dupa ovulatie, si apoi, tratament de sustinere...
...si sora-mea a avut deja vreo 3 avorturi menstruale, cred ca are si ceva endometrioza, se programeaza de laparo...
ancadragoman spune:
Adela mersi mult,se pare ca abia sambata ajung la medic.Cand poti sa vb da-mi un buzz pe mess
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
geo_ionita spune:
| citat din mesajul lui ellis GEO - de unde vrei sa iei? eu am comandat dupa net si au fost ok... Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
ELLIS: as vrea sa ii comand produse cu Fifi, dar nu stiu de unde anume... la un moment dat comandase cineva, ca s-a vorbit despre asta dar am trecut cu vederea, nu ma gandeam eu atunci ca o sa o incante si pe Bia mea. Imi recomanzi vreun site? Sau caut la "mica publicitate"? Multumesc.
Inca nu am pus poze de la ziua Biei si nici de la vacanta de Revelion pentru ca calculatorul meu are un d...nu ma lasa sa vad pozele, nu mi le mai deschide, cred ca da semne de batranete. Sper sa fie doar ceva trecator si sa nu fi pierdut pozele ca

Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
popbianca spune:
buna ziua si de la noi...
da , ancadragoman, suntem la jumatate....
dar sa nu ne grabim cu majoretele....mi-e o fricaaa !imi pare rau pt. situatie!

eladea...da, astept cu nerabdare sa-mi vad odorul...
wow... pussi..ce activitati...!!!
...sanatate si in continuare tot asa...eu una nu-mi fac vaccinul...dar cred la Ank e important....avand in vedere locul de munca
ellis...nasol cu serviciul!..sper ca satisfactiile oferite de 2 copii vor fi la dublu...ca altfel ce ma fac?!![]()
ma duc sa servesc pranzul(adica ce gasesc prin frigi) pana doarme fata mea...apoi ma pregatesc de ctrl....
pa pa
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
20+
geo_ionita spune:
Scuzati cacofonia din precedentul mesaj, am vazut acum recitind mesajul...
Bianca: sa auzim numai de bine dupa controlul de azi. Sigur satisfactiile vor fi duble, poate nu, in primele zile, saptamani, luni dar pe parcurs cu siguranta...
Si eu imi doresc al doilea bebelus...offfff
dar nu stiu daca se va mai putea...
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Si eu imi doresc al doilea bebelus...offfff dar nu stiu daca se va mai putea...Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA |
iarta-mi indiscretia, de ce nu se mai paote? ai pb medicale? sau?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Da, e un sentiment unic. Nu stiu, dar parca pe Diana am dorit-o pentru noi, imi faceam ganduri, sperante. Acum a doua fetita mi-o doresc pentru Diana. Ii plac mult copii si mi-o si imaginez ce frumos se joaca, ce iubire va fi, cat de bune prietene. Parca fetita asta vine sa satisfaca fericirea Dianei mai mult decat a noastra. Nu trece o zi fara ca Diana sa-mi imbratiseze burtica si sa o pupe. Orice jucarie pe care a primit-o acum de sarbatori, a venit si mi-a pus-o pe burtica, cica sa se joace si bebe cu ea. Sper sa nu fie geloasa cand va aparea cea mica. Pana acum nu a maifestat gelozie cand am luat alt copil in brate. Vom vedea ce va fi. E tare frumos. Sper ca anul 2010 sa aduca cat mai multe graviditze la bulgarasi ! Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
ce frumos ai povestit..sunt sigura ca va fi mare dragoste intre surori...
si e bine sa fie 2 (cel putin)...sanatate multa, ca mult ati tras voi cu bolile astea...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
15+ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
Din Ciclul fugi gaina ca te tai... Am fost aseara si azi la medicul de fam..Bineinteles ca era coada ca niciodata si nu aveam timp sa stau sa astept o ora sa ajung in cab.. si nah... am considerat eu ca asta e un semn sa nu ma vaccinez
... deci am dat inapoi 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt