Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata

fetele daca vreti sa ii spuneti la multi ani pt Lala, am ddeschis aici un subiect : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147004

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Saru'mana !
A fost o adevarata surpriza

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Pusii, de exemplu, azi am stat cu el ~ 2 ore la pranz. O ora si jumatate in patul mare amandoi, el cobora si urca din pat, la un moment dat atipisem, m-a adormit el pe mine. Apoi l-am pus in patut (patutul nostru e tip tarc), a protestat cateva secunde, nu era in sac si dupa ce am iesit din camera in 15 min a adormit.
Iesim zilnic afara, cand ne permite vremea si de 2 ori. Tot pe strazi, urcam si coboram scarile de la fiecare magazin/scara de bloc.

ellis, cred ca de mine era vorba (Adriana is ), doarme cam o ora si jumate. Chiar daca e in pat la ora unu tot nu doarme, asta in conditiile in care trezirea e intre 9 si 10 dimineata.
Am incercat sa-l trezesc si dupa o ora, si am renuntat, nu-i convine nimic, se maraie intruna si e obosit.
Asta e, m-am resemnez, dar traiesc cu frica ca intr-o dimineata o sa ma ridic din pat fara vreo mana sau fara vreun picior de oboseala.

Si noi la micul dejun tot cereale cu lapte.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna seara mamaici si La multi ani!

slimateimultipt complimente!

noi papam dim. cam tot asa:1 felie paine cu cascaval plus 1/4 ardei sau 3/4 rosie apoi 1 fruct; sau iaurt cu cereale Nestle/sau cereale Sanovita sau cu chec plus fruct; ou cu rosie si paine plus fruct

de appx 2 sapt avem si noi pb cu constipatia face o data la 2 zile sau chiar 3fara plansete dar ...mult si 3/4 tare; ieri a avut efect iaurt cu prune uscate...dar azi nu a vut efect aceasta reteta (i-am mai pus si supozitor cateodata la 2 zile...)
prin urmare trebuie sa gasesc retete de papat seara fara branza deloc ceea ce mie mi-e cam greu pt ca majorit aveau branza: bud de branza, paste cu sm si cascaval, piure cu almete, bud de gris cu mar, conopida cu sm si brz la cuptor, mamaliga cu brz si sm
deci chiar nu stiu ce sa ii mai fac seara fara brz in afara de spanac cu paste si la piure pun lapte si unt

o seara buna va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui SufletDInger

Pusii, de exemplu, azi am stat cu el ~ 2 ore la pranz. O ora si jumatate in patul mare amandoi, el cobora si urca din pat, la un moment dat atipisem, m-a adormit el pe mine. Apoi l-am pus in patut (patutul nostru e tip tarc), a protestat cateva secunde, nu era in sac si dupa ce am iesit din camera in 15 min a adormit.
Iesim zilnic afara, cand ne permite vremea si de 2 ori. Tot pe strazi, urcam si coboram scarile de la fiecare magazin/scara de bloc.

ellis, cred ca de mine era vorba (Adriana is ), doarme cam o ora si jumate. Chiar daca e in pat la ora unu tot nu doarme, asta in conditiile in care trezirea e intre 9 si 10 dimineata.
Am incercat sa-l trezesc si dupa o ora, si am renuntat, nu-i convine nimic, se maraie intruna si e obosit.
Asta e, m-am resemnez, dar traiesc cu frica ca intr-o dimineata o sa ma ridic din pat fara vreo mana sau fara vreun picior de oboseala.

Si noi la micul dejun tot cereale cu lapte.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

ADRIANA - la tine ma refeream, eu inca as zice ca ar mai trebui sa faci un efort pt a-l trezi mai devreme dimineata si a se culca mai devreme seara...nu stiu, chiar cu riscul de a nu-l mai culca la pranz o zi si a fi marait in ziua respectiva; a mea se culca seara la 22-22.30, se trezeste la 7 de obicei, iar la pranz pe la 13.30 adoarme pana pe la 15, adica daca vad ca nu se trezeste incerc sa fac eu zgomote sa o trezesc...
eu acum m-am mai odihnit, dar am avut perioade in care am fost rupta si eu din cauza nesomnului ei...mai ales cand imi tipa toata noaptea...

Mergi la inceput

DANY - piure de cartofi..il ajuta sa iasa afara...cu un out...ceva; sau mancare de pranz...paste cu sos de rosii...omleta cu rosii...salata orientala cu cartofi, masline, ardei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

foarte pe fuga .....
ellis...pe noi dr. pediatra nu ne-a lasat sa folosim nici un fel de spray pt. gat pt. ca poate produce laringospasm si copilul se poate sufoca...a fost unul din motive pt. care a luat injectii pt. laringita
am plecat la culcare...noapte buna tuturor!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 20+

Mergi la inceput

BIANCA - noi am folosit tantum spray de la vreo 5-6 luni...inainte de mese...ca era inflamata si sa poata manca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Vin si eu cu intarziere si va urez "La multi ani!".
Am intrat, v-am mai citit printre randuri dar cand sa apuc sa scriu venea Diana ma lua de mana si ma tara sa ma joc cu ea.

Ellis, Alina, da mi-a trecut gripa...nu am mai tusit de vre-o 5 zile. Multam de intrebare.
Am facut si o eco de control, sa vedem daca si bebe e bine. Din fericire e bine si am aflat ca e fetita. Sunt extrem de incantata mai ales ca imi doream 2 fetite.

Diana nu a mai tusit..raceala nu a mai recidivat ...in schimb mi-a facut o stomatita aftoasa. Azi-noapte a fost prima noapte in care am dormit. Nu mananca mai nimic si a slabit destul de mult.
Are gingiile inflamate si sangerande. Mi-e asa mila de ea. Of...sper sa treaca cat mai repede.

Sanatate!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

LA MULTI ANI AMIRA IOANA!!!
LA MULTI ANI SARA IOANA!!!
LA MULTI ANI SOPHIA IOANA!!!
LA MULTI ANI GEORGE IONUT!!!!

Multumim tuturor de urari!

Chiar daca e mai tarziu...va servim si cu tort.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

nu credeam ca voi scrie asta...dar...mi-ar fi rusine, ca mama, sa nu am puterea argumentului...in orice discutie...se stie singura persoana despre care vorbesc si care crede ca detine adevarul absolut; de fapt s-a autoproclamat incomoda, pentru ca are curajul sa spuna in fata; eu inteleg asta, dar trebuie sa ai curajul sa si primesti ce spun altii...asa...ca persoana matura...in plus, cand spui in fatza, spune ce e corect si daca are vreun efect ce spui tu, nu asa de dragul de a crea scandal... atat, nu mai comentez mai mult pentru ca nu are rost, oricum nu ar intelege, cum n-a inteles nimic din ce-a fost pana acum...

de acum voi evita orice discutie, in orice sens, cu astfel de persoane...

SA AVETI UN SFARSIT DE SAPTAMANA PLACUT!

Mergi la inceput