Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

LA MULTI ANI AMIRA IOANA!!!
LA MULTI ANI SARA IOANA!!!
LA MULTI ANI SOPHIA IOANA!!!
LA MULTI ANI GEORGE IONUT!!!!

LALA, LA MULTI ANI MAMI PT MAINE!!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Si din partea noastra un calduros LA MULTI ANI, tot ce va doriti si mult noroc!

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc azi.

Alexiss ma uimeste in fiecare zi, vorbeste intruna, nu clar, dar noi intelegem. A fost si el cu nasul plin de muci, dar a trecut.
Nu vrea sa iasa din casa, orice i-as zice.
Neavand cine sa se imbrace Mos Craciun , s-a imbracat tacsu. Cand i-a auzit timbrul vocal, l-a strigat tata. Am incercat sa trecem peste moment, dar el o tinea una si buna. Acum daca il intrebi de unde are cadourile, zice ooo (mos craciun) e tata.

Noi stam rau cu somnul. A invatat sa escaladeze patutul si acum e tragedie pt mine. Nu vrea sa doarma nici in patut, nici in pat , patutul ii mai ingradea libertatea de miscare inainte de somn. Nu m-ar deranja prea tare asta, dar e fff marait, are cearcanele cat 2 degete sub ochi. Acum am gasit o alta metoda. Il bag in sac cu voia lui si la pranz. Sa vedem cat tine. Seara doarme dupa 12 si se trezeste intre ora 9 si 10. La pranz doarme in jur de o ora si jumatate. Ajutati-ma cu solutii, va rog.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

BUNA DIMINEATA!!!

Suflet de inger si noi avem si am avut probleme cu somnul... cu escaladatul patuturilor. Am modificat patuturile si le place la maxim ... deci grati nu mai avem, am scos si sacul ca se dezbracau singure de el... asa ca la pranz, stau cu ele pana adorm....sunt zile cu 45 de minute, sau in care Eni nu doarme, dar o pazesc pe Ana .. cu ies Eni zice : ANO HAI, MAMI Nu-IIIIIIIII. si seara la 21 le citesc povestea si nani ... se mai intampla sa vina dupa mine prin buc. dar din ce in ce mai rar! Si afara iesim zilnic cam 2-3 ore..obligatoriu! Ieri n-am fost ca a plouat. Nu lde mai place in curte sa se joace.. doar sa se plimbe pe strazi

Voi ce papati la micul dejun? Ca noi am baut lapte cu cereale pana alaltaieri... se pare ca s-au saturat!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!
CRISTINA - dar la pranz cat doarme? cred ca ar trebui culcat seara mai devreme; eventual somnul de la pranz sa fie undeva la orele 13 si sa nu depaseasca o ora; eu nu-s cel mai bun exemplu, ca acum ii dau calma baby inainte de culcare, pentru ca se trezea noaptea si plangea(urla) fara sa pot intelege ce vrea/are; si neaparat iesit afara;

PUSSI - ce scumpe trebuie sa fie piticele! de papat dimineata avem variante, doar ca nu papam; a mea inca isi bea lapticul cu cereale(adica laptele praf), la gradi papa mic dejun si la bunici, cat am fost cu verisoara, acasa nu prea; ieri a mancat un out fiert moale cu painica, iar la sfarsit mi-a zis 'mai vea!', astazi nu a mancat cremvursti...ii mai dau paine cu unt, sau paine cu unt si cascaval, sau cu miere, almette, o felie de sunca de pui, sau fac piept de pui la gratar sau snitele, mai fac vreun pateu...
daca zici ca nu mai vor lapte cu cereale, incearca gris cu lapte sau niste paste cu laptic, gen taitei sau fidea cu putin zahar vanilinat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ciao
pussi, noi mancam asa dim lapte cu gris si gem, lapte cu fidea, paine cu unt si miere si ceai, lapte cu cereale/de la nestle, cu miere de albine, ou fiert cu paine si cascaval si ceai. si apoi le tot rotesc.
e mult mai simplu cu mancarea de cand merge la gradinita, ca lui ii mai pregatesc doar cina, iar in wk oricum gatesc pt toata lumea.

azi nu merge la gradinita, ca din pacate restul copiilor sunt bolnavi, cu exceptia lui Stefan si a unei fetite. au enterocolita. Doamne ajuta sa nu se imbolnaveasca si piti..sau eu..uff..asa emotii am zilele astea...cica azi fac dezinfectarea incaperei, ca numa grupa lui e bolnava.

Paula 13+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
pussi noi bem laptele la prima ora cu ochii inchisi si cand ajunge la gradi mananca ce ii dau acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

fetelor, am si eu o intrebare...citeam pe net, de chisturile de Giardia,care se gasesc in apa de la robinet si care sunt rezistente chiar si la fierberea apei... voi cum faceti cu vasele/tacamurile copilasilor? le spalati cu detergent, le fierbeti? banuiesc ca nu mai sterilizati...asta m-a pus pe ganduri...Giardia e tare pacatoasa...

ma gandesc la asta pentru ca, suntem mofturosi la papa, avem oaresce cearcane (bine, pot fi ereditare, si tati are, da el de la stat la calc prea mult, ca asta e meseria)...

am inceput tratamentul cu Giardinophyt...dar tot nu sunt convinsa ca e ok...sau ca ar avea asa ceva, sau paote alte tipuri de viermisori...uffff...

v-am zapacit de tot...scuze...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

fetele daca vreti sa ii spuneti la multi ani pt Lala, am ddeschis aici un subiect : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147004

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Maria nu prea mai foloseste tacamurile ei ,le prefera pe ale noastre si at nu ii spal ei nimic separat sau mai atent.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA - tocmai ce am dus sterilizatorul, tacamuri, vesela le spal doar cu apa calda si detergent ca si pt noi, sau le mai oparesc cand si cand, atat;

Mergi la inceput