Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

LA MULTI ANI AMIRA IOANA!!!
LA MULTI ANI SARA IOANA!!!
LA MULTI ANI SOPHIA IOANA!!!
LA MULTI ANI GEORGE IONUT!!!!

Multumim tuturor de urari!

Chiar daca e mai tarziu...va servim si cu tort.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

NU-I TARZIU , MAI, MULTUMIM, E ABIA ORA 12...SI-O SA MEARGA DE MINUNE DUPA O FRIPTURA ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

DANY - piure de cartofi..il ajuta sa iasa afara...cu un out...ceva; sau mancare de pranz...paste cu sos de rosii...omleta cu rosii...salata orientala cu cartofi, masline, ardei...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

dany, si noi avem pb cu constipatia, de ceva vreme...mi-e greu si mie s anu-i dau branza, mai ales ca-i place...iar papa gatita nu prea...papa... insa am inceput sa-i dau cam 100 ml de suc de protocale pe stomacul gol dimineata...putine tarate de grau in iaurt, sau caise uscate in iaurt sau cu prune...si parca e mai bine...el se si chinuia sa faca, de cateva ori a si plans saracu...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 14+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

nu credeam ca voi scrie asta...dar...mi-ar fi rusine, ca mama, sa nu am puterea argumentului...in orice discutie...se stie singura persoana despre care vorbesc si care crede ca detine adevarul absolut; de fapt s-a autoproclamat incomoda, pentru ca are curajul sa spuna in fata; eu inteleg asta, dar trebuie sa ai curajul sa si primesti ce spun altii...asa...ca persoana matura...in plus, cand spui in fatza, spune ce e corect si daca are vreun efect ce spui tu, nu asa de dragul de a crea scandal... atat, nu mai comentez mai mult pentru ca nu are rost, oricum nu ar intelege, cum n-a inteles nimic din ce-a fost pana acum...

de acum voi evita orice discutie, in orice sens, cu astfel de persoane...

SA AVETI UN SFARSIT DE SAPTAMANA PLACUT!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

De Petro e vorba..sau??? ...sunt putin gripata si nu prea prind siru ideilor ..Pe bune fara misto ..ma simt asa parca traiesc intr-o continua mahmureala

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lala, inca odata la multi ani !!
La multi ani si celor ce l-au serbat pe Sfantul Ion !

Softurela, felicitari pentru fetita ! Citisem si la celalalt subiect, dar nu am reusit sa te si felicit. Refacere rapida Dianei, saracuta de ea...
Ank, sunteti mai bine ?
Ellis, stiu despre ce e vorba. Pe mine m-a durut foarte tare pentru ca mi s-a parut ca o tradare a unui membru a familiei, pana la urma asa suntem, cu bune sau rele, cu mici discutii sau impacari. Nu am mai studiat subiectul, nici nu am avut timp sa citesc saptamana asta. Are dreptate Lala, viata e prea scurta ca sa ne consumam atat. :)
Pussi, superbe tustele !! M-am amuzat foarte tare de discutiile lor. :)
Miha, ce tort !
Multa sanatate tuturor ! Noi deocamdata am avut o saptamana buna.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ellis...eu chiar ca am pierdut....ce, cum, de ce,de unde, cand....!...de la 5-6 luni????poate totusi dr. noastra e cam exagerata....
citind printre randuri am vazut ca vb de mancaruri pt. bobocei ....sa stiti ca nici eu nu stau mai bine la cap asta...plus ca Anei nu-i plac cartofii piuree, nu-i place orezul asa ca mancarea de amiaz trebuie aditivata tot timpul cu sosuri sau compot...,carnea pisata (nuuu maruntita ca se ineaca)...iar in ceea ce priveste constipatia tre sa am si eu grija ce-i servesc sa pastrez echilibrul fragilastfel incat daca dimineata a mancat branza, seara iaurt,daca a mancat banana mai primeste paine cu smantana, banana daca o pastuiesc ii bag si un pic de miere de albina...pe mine ma streseaza ca nu ii place oul...sub nici o forma...cu chiu cu vai bag in ea o papara in care maruntesc foarte putina paine sa ii alunece pe gat....daca e ochi/fiert moale...inmoaie de cateva or painica si gaataa..il mananc eu...
softurela ..FELICITARI!!!pt. fetita!!!...m-a cam apucat si pe mine nostalgia cand am impachetat azi hainute de-ale Anei si am constientizat ca nu o sa le poarte nimeni in curand !!!(nu zic niciodata)
m-am cam intins si nu prea cred ca sunt in rand cu voi cu discutiile...ies ca mi-e doamna la curatenie si mai tre sa duc ornamentele de pom in pod pana nu face asta mica ochii maaariii!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lala, inca odata la multi ani !!
La multi ani si celor ce l-au serbat pe Sfantul Ion !

Softurela, felicitari pentru fetita ! Citisem si la celalalt subiect, dar nu am reusit sa te si felicit. Refacere rapida Dianei, saracuta de ea...
Ank, sunteti mai bine ?
Ellis, stiu despre ce e vorba. Pe mine m-a durut foarte tare pentru ca mi s-a parut ca o tradare a unui membru a familiei, pana la urma asa suntem, cu bune sau rele, cu mici discutii sau impacari. Nu am mai studiat subiectul, nici nu am avut timp sa citesc saptamana asta. Are dreptate Lala, viata e prea scurta ca sa ne consumam atat. :)
Pussi, superbe tustele !! M-am amuzat foarte tare de discutiile lor. :)
Miha, ce tort !
Multa sanatate tuturor ! Noi deocamdata am avut o saptamana buna.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

AI GRIJA CA ITI RESTRICTIONEAZA ACCESUL LA BLOG!

Mergi la inceput

SOFTURELA - FELICITARI PT FETITA! SANATATE SI SARCINA USOARA IN CONTINUARE!

ANK - daca ar fi fost numai intrebarea ta, nu as fi dat numele, pt ca se stie singura...dar pentru ca vad ca mai sunt si alte persoane, care, desi nu au scris, au simtit la fel ca mine(ma refer la ALINA) voi spune, da, despre Petro este vorba; va reamintesc ce am scris atunci:

'ANCA - am gasit si citit...nici eu nu inteleg de ce, pentru ca in postarile de aici, nu mi se pare ca STEFANIA bate campii...recunosc ca altceva nu prea citesc pe DC; despre subiectul respectiv, insa, nu mi se pare deloc ok, e fara noima, eu sunt de principiul ca... daca nu pot spune un lucru bun..si cu sens...mai bine nu mai spun nimic; de rautati sunt satula in viata de toate zilele; nu vad rostul pt care as nominaliza eu pe X sau Y ca nu imi place de el..si daca nu imi place mie, ce??? se schimba respectivul, sau cum?! atunci de ce sa vorbesc de pomana?!
'

...atat..dupa care am continuat ca intotdeauna scrisul....am observat ulterior ca un mesaj(sau doua) date de mine pe blogul ei nu a aparut, am zis ca e intamplare(erau mesaje de bine)...azi am vazut ca mi-a restrictionat accesul!
nu m-a deranjat in sine faptul, cat lasitatea gestului!
ca se da cel mai mare justitiar, dar nu a putut sa isi argumenteze spusele...poate ca eu am gresit ref la mesajele Stefaniei,dar asa am considerat eu, am specificat, insa, ca nu citesc DECAT la bulgarasi...DAR asa gandesc eu, daca nu pot face un bine, cu siguranta rau nu ii fac unui om, cu atat mai putin cuiva 'apropiat'...ca ne cunoastem de vreo 3 ani...ce sens are?!
eu nu sunt ranchiunoasa, dar nici calcata in picioare nu ma las, eu am caracter si imi pot justifica oricand spusele; si eu sunt directa,atunci cand am ceva de spus, nu ma ascund dupa deget, nu trimit bezele, INSA CAUT SA NU JIGNESC SAU SA RANESC.

acestea fiind spuse, inchei pledoaria, voi comunica in continuare cu persoanele dragi mie, imi pare rau ca descopar tarziu anumite caractere...iar bloguri, am de citit, slava Domnului...timp sa fie; insa este rusinos gestul, iubita!

ANK- sanatate multa, te cred, cunosc starea!

Mergi la inceput

Mai noi suntem mult mai bine..A fost o viroza foarte urata ...la un mom. dat mi se parea ca seamana cu A H1N1 ... inafara ca tusea copiilor era cu expectoratii nu seaca si eu nu am tusit deloc.. Dar cam asa s-a manifestat primele zile ...subfebrili ... rinoree, dureri de gat(la noi laringite).. Apoi dupa o zi doua incepe cu febra peste 39 ... Iar dupa 3 zile de febra coborata si care aparea din nou si somnolente urate.. A disparut brusc febra si incepem sa ne revenim .Febra doar in timpul somnului... Si imi zicea odata o asistente ca laringita are ora maxima de manifestare in jur de 5 dimineata.. Si chiar asa a fost atunci... faceau cele mai mari temperaturi

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Sincer... cat despre subiectul Petro... Imi e jena mie de rusinea pentru Stefania... dar dupa atitudinea care a avut-o atunci fata de Anca dragoman ...la acel concurs nu ma mira... Sincer eu dupa ce am vazut postarea de acolo i-am trimis Stefaniei PM...
Si chiar nu ii inteleg atitudinea pentru ca si-a anuntat de atatea ori retragerea de pe forum, renuntarea la cont.. bla bla.. si a revenit de fiecare data si nu pentru a purta o discutie amiabila sau normala... ci pur si simplu sa mai "intepe" pe cineva. Si vorba lui LALA... viata e prea scurta pentru astfel de nimicuri... Are o viata reala langa ea... care cred ca e minunata din mom. ce nu intelege problemele Stefaniei..
Si chiar asa e Alina... e o tradare a cuiva din aceasta familie ..

Oricum eu ii dau un pusi mare ZMEURICII noastre si sa ne ierte ca nu o votam sa ajunga in top

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mai noi suntem mult mai bine..A fost o viroza foarte urata ...la un mom. dat mi se parea ca seamana cu A H1N1 ... inafara ca tusea copiilor era cu expectoratii nu seaca si eu nu am tusit deloc.. Dar cam asa s-a manifestat primele zile ...subfebrili ... rinoree, dureri de gat(la noi laringite).. Apoi dupa o zi doua incepe cu febra peste 39 ... Iar dupa 3 zile de febra coborata si care aparea din nou si somnolente urate.. A disparut brusc febra si incepem sa ne revenim .Febra doar in timpul somnului... Si imi zicea odata o asistente ca laringita are ora maxima de manifestare in jur de 5 dimineata.. Si chiar asa a fost atunci... faceau cele mai mari temperaturi

Poze pitici

Pretendenti pt

mai, pai tu de ca crezi ca i-am facut fetei testul de ah1n1?...tot manifestari de astea aveam si noi(amandoua) + ca tusea era seaca!
naspa viroze anul asta...

la mie abia acum s-a instalat adevarata teama ref la ah1n1...dupa ce am vazut atatea cazuri...iar sotul nu vrea sa ne vaccinam...eu de luni merg la serv...pe fata o duc la gradi cred ca de joi...sper din tot sufletul ca doamnele de la gradi sa fie responsabile si constiente si sa nu mai primeasca copiii bolnavi;

Mergi la inceput