***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

La multi ani si din partea noastra tuturor celor care poarta numele de Ion si Ioana. Multumim la randul nostru pentru urare.
Am fost si i-am cumparat un tort frumos, rosu, cu gelatina, si o floricica cu lumanarele, de abia astept sa ajung acasa. Ii place tare mult sa cante "Multi ani traiasca" asa ca va fi foarte entuziasmata.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Al_Ma, poate ar trebui sa citesti "Femeia la 30 ani" de Balzac (daca iti place tipu')...unii zic ca e trista, si mie mi s-a parut trista, dar am citit-o in facultate (deci nu eram maritata si cu copil). Acu daca as reciti-o cred ca mi s-ar parea realista (daca mai imi aduc bine aminte despre ce era..).

La multi ani, Ioanelor si pupici! (scuze ca nu nominalizez dar ma grabesc).

revin

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele de Ioana!

Alina cand ai spus 30 de ani tot la Balzac m-am gandit. Este o varsta superba, va spune o babeta

Ce coincidenta: ieri am descoperit o pata de mucegai in camera lui Matei! Poate este si vina mea caci mai usuc haine pe calorifer si deci uniditatea creste. Anca tie iti trebuie dezumidificator si nu umidificator. Eu am o solutie de la bison pt mucegai pe baza de hipoclorit - mi-am cumparat-o cand la baie am gasit niste urme de mucegai.

Didi eu sunt de acord cu invatat limbi straine de cat mai mic, mai ales ca eu sunt antitalent la limbi straine.

Mica l-am adus pe Matei si sta cu soacra mea. Eu vreau gradinita. Oricum acomodarea a fost grea cu plansete mari, plecam de acasa si ma ducea cateva ore in colt la McD, plus ca plangea cand plecam eu de acasa - eu plec devreme - si apoi plangea si cand pleca sotul meu. Acum se inteleg bine, mai greu la ora de somn.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

N-am mai scris de mult timp, sper ca va mai aduceti aminte de noi si ne mai primiti la voi

In primul rand, va dorim si noi multa sanatate in noul an si tot ce v-ati propus sa se indeplineasca! La multi ani sarbatoritilor! Felicitari noilor mamici si burtici!!!

Noi suntem bine, am fost destul de ocupati in ultima perioada...
Eu am facut un abces dentar(teoretic) cu care ma chinui de vreo 2 luni
Vlad a inceput sa vorbeasca, de fapt e un mic papagal, repeta tot!
E si smecher mic, deja stie cum sa faca sa obtina tot ce vrea
La mare cautare sunt ciocolata si desenele animate.
Ca in povestile lui Creanga, "nu stiu altii cum sunt" dar Vlad:
(noi nu avem deloc ajutor, doar "bona oficiala" cum o numim noi, adica fratele meu, student, care in limita timpului disponibil, mai sta cu el cateva ore, ceea ce e super ok si o sa ii multumesc toata viata)
De sarbatori el a fost plecat, taica-su la munca, asa ca am fost eu cu Vlad la cumparaturi. Nu stiu ce a fost in capul meu, ca m-a lovit ideea sa merg sa imi iau un sutien care sa se potriveasca cu tinuta de revelion... ce pretentii pot sa am! cu Vlad de manuta, merg frumos in Victoria, in cabina de proba, ii arat lui Vlad oglinda si il rog sa stea cuminte 10 secunde, cat probez si eu ceva. Ti-ai gasit cu cine sa negociezi! Am intrat in cabina, numai bine ce m-am dezbracat,ajunsesem sa numar pana la 4, ca Vlad a si tras perdeaua! M-am considerat norocoasa ca nu era multa lume in magazin
Apoi, sa mergem sa luam mancare. In magazin, iau o punga si incerc sa pun niste fructe in ea. Dupa 2 secunde aud: "mamiiiiiiiiiii, mamiiiiiii, uite!!!" Intorc capul, ce pot sa vad....... toate cutiile de lapte daramate....Ii spun ca nu e frumos, ca ne cearta tanti care aranjeaza cutiile... terminam cu fructele, mergem la casa, dupa ce apasa pe toate butoanele pe care le gaseste(avem noroc ca ne stiu deja vanzatoarele), darama cutiile de guma, iesim.
In drum spre casa, se tavaleste pe jos,ca nu l-am lasat sa calce prin toate baltile, si urla: :Dodush e cumite" cica Vladutz e cuminte...
Intram in scara, alt motiv de urlete si tavalit pe jos, ca nu a apasat el pe buton sa cheme liftul... Asteptam, mai apasam o data, vine liftul, deschide EL usile, le tine, le inchide, apoi putem urca...
Ajungem acasa si cere ciocolata, ca cica a fost cuminte. Ii explic ce inseamna sa fi fost cuminte, nu are ciocolata, asa ca iar urlete, tavalit, trantit.
Apoi, vrea la calculator. Stie sa il deschida(chiar daca il inchidem din spate), isi deschide paint si deseneaza, solitaire, stie de unde sa isi puna desene... acum am pus parola la calculaotr si el vine si spune suparat: a pus paioia, nu tie dodush paioia :(( I-am explicat ca nu are voie la calculator prea mult, de asta am pus parola; tranteste, loveste, urla... daca suntem in public si face la fel, eu sunt mama rea ca nu stiu sa-i dau vreo 2 palme sa educ copilul. Sfaturile de genul asta oricum nu le iau in seama, ma cert si cu taica-su, stiu ca e o faza si o sa treaca, rabdare sa am !

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si indraznesc sa mai pun un post...

daca mai aveti hainute, jucarii, care nu va mai folosesc, va rog sa va ganditi si la posibilitatea de a le dona pentru cazurile de la umanitare!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

LA MULTI ANI de Sf Ioan celor ce poarta acest nume :)
Didi- multumesc de felicitari, nu am avut pretentii, am zis ca daca e baiat are Tavi partener de joaca, daca e fetita oi avea si eu un ajutor , asa sper cel putin
DPN e inceput de mai , sfarsit aprilie, sa vedem... ca la mine e ceza :(
La redoute - nu livreaza in RO, dar o prietena de acolo ne ajuta si ni le trimite in tara, ce sa-i faci , ne decurcam cum putem :) bine ca avem alta alternativa , daca compari preturile de pe la redoute.ro is unele duble, triple chiar , incredibil....

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Buna dimineatza Capsunici,
vad ca s-a intrat in hibernare.

Yoyoyo, felicitari pt Funditze.
Sfarsit de Mai e DPN?

Edit: YOYO, cred ca ori mi-a scapat mie ceva ori tie..LR nu mai livreaza comenzi in Ro, pt ca s-a deschis LR.ro sau s-a revenit?

Domnitzelor va ca nu ati mai scris..in legatura cu mesajul de mai sus..si mie mi-e dor de mesajele lu E&E, dar tre sa le respect decizia de a nu mai srie pe DC..

Liv, ai poze de la Craciun..s-au le-am sarit io?

Yoyoyo 21 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele
Liviana multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

la multi ani tuturor Ioanelor!
multumim pentru urari

mica, faine poze, super rochita mayei. am vazut ca v-ati intalnit cu soniuta cand am vazut poza cu bb mic, am crezut pentru o secunda ca ati mai facut unul nu mai vrei bb2?

Al_Ma, si eu as vrea sa stiu ce intelegi prin a trai viata...poate a realiza mai multe din lucrurile pe care le doresti sau pur si simplu sa te bucuri de ea?

didi, eu nu ii dau la gradi specializata de limba straina, daca or invata cateva cuvinte e ok, dar n-as vrea sa-i stresez. eu zic ca vor invata destul la scoala

si eu o admir pe betty

poohy, si la noi bunica zice exact la fel, ca nu mai suporta tipete, si de la ea calin primeste tot ce vrea deja imi e greu sa il dezvat de asta. si eu zic ca fratiorul/surioara mica amplifica criza varstei.
in alta ordine de idei, is de-a dreptul nesimtiti vecinii tai ca va lasa pe voi sa platiti toata reparatia burlanelor. imi pare rau de treaba cu mucegaiul, sper sa scapati de el. mai ai rabdare pana va mutati

chiqui, nu trebuie sa ii spui ioana lu asta mica, poti sa ii spui cum iti place tie e valabil pentru toata lumea

chris, mai scrie-ne, mai vreau alte mesaje de la tine

addinel si eu sunt curioasa despre siropelele naturiste, nu cred ca e considerata reclama, e info care intereseaza pe majoritatea

vas, ati mai fost cu cortul cu eliza mai maricica? cum a reactionat? mi se pare super

liv, ici pentru tine

ioana13 bafta la bb2! si mie mi se pare foarte greu sa faca toate materiile in germana.

kid, ma bucur ca ai revenit super vladut ca stie sa deschida paint si sa isi puna desene eu nu l-am lasat pe calin sa umble ca e destul un calculatorist in familie si faza cu parola e tare la ce desene se uita vladut?
eu mai lucrez pana pe 20, dupa care sunt free, ca din februarie intru in cic si am sa ma apuc sa sortez haine, ca am multe pe care nu le mai folosesc, si noi, si pun la bazar. voiam de mult sa te felicit pentru ca te implici la umanitare

yoyoyo felicitari pentru

apropo de schimbat prefixul, eu la anul, si abia astept sa simt cat de minunata e varsta de 30 ca mi se pare tare ciudat, nu ma simt de atat.

si io citesc tot ce se scrie.

de cateva zile ioana mea zambeste foarte des azi am reusit sa pozez 2 zambetele v-am pus poze noi

si 2 cu calin aici (daca va intrebati mama mea e cea care i-a ciopartit bretonul)

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimi!
ieri ne-am chefuit frumos. A fost tare fericita Eliza ca avea tort. Cat sunt de scumpi copii astia.

Arcadia, noi mergem in fiecare vara cu cortul. Ii place foarte mult Elizei. Este toata ziulica afara, in general plecam mai multi si are si copii sa se joace, si spre surprinderea mea nu a plecat niciodata de langa noi. Stia intotdeauna pana unde are voie si se conforma. Noua ne place tare mult atmosfera.

Aseara am facut cu sotul pentru anul asta o previzualizare a concediilor #351;i a deplasarilor. La sfarsitul lunii sper sa ajungem pana la Busteni, in luna mai mergem in Italia, iar in august la mare. Pe langa astea mai avem deplasari mai mici si sper sa fim sanatosi sa ne bucuram de ele.

Va pup.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Eu acum mi-am dat seama ca ieri a fost Sf. Ion asa ca

LA MULTI ANI! tuturor Ioanelor, Ionilor, Ionelelor si Oanelor :)

scuze de intarziere

merci de raspunsuri De dezumidificator era vorba, normal, nu de umidificator La 2 zile se umple 1l... Si aerisire des. Eu am folosit nu stiu ce solutie speciala pentru mucegai. A scos ceva, o zi am sta sa aerisesc dupa (sa iasa mirosul).
Chiar nu stiam ca e atata lume cu probleme cu mucegaiul Eu nu am mai avut pana acum. Dar o sa scapam noi de el cumva ;)

Si mai am de facut o erata - nici chiar mii de carti... dar multe... 3 biblioteci - una maare cu carti pe 3 straturi, una medie cu carti pe 2 si una mica - tot pe 2.

Si eu ma tot gandesc (mai bine zis am un fix) ca as vrea sa invete gogosile mele germana. Dar tot asa, nimeni din casa nu stie o boaba. Si daca noi nu ii putem ajuta... Poate invatam cu ei. Desi gradinita Manuelei nu preda limba germana. Optionala (engleza e obligatorie) e italiana si nu am de gand sa o inscriu (daca vrea o invata usor cand creste).
Poate daca ne mutam gasim o gradi in limba germana... Ca engleza se invata simplu - nu ai cum sa nu o inveti. Cu germana (asta mi se pare criminala) si franceza (care imi place la nebunie si mai stiu si eu) e mai greu. Dar mi se pare mult prea mult sa invete de mititei 3 limbi straine. Cand se mai joaca? Asa ca o las sa invete "good bye" si "blue" deocamdata. Si dupa 4 ani ma gandesc mai serios, ca acum vad ca nu prea intelege ea ce e cu mai multe limbi straine.

Arcadia, da, asa e cu vecinii astia. E oful meu ca suntem numai 4 si nu putem sa cadem de acord (pe nimic, nu numai reparatii). Bine, o doamna nu poate si nu am pretentii. Alt apartament e inchiriat si nu ii intereseaza absolut nimic (nici pe chiriasi, nici pe proprietari) si a 3-a sunt chiar ... cum ai zis tu :D

Asa e cum ati zis cu cresterile demografice.. Si la noi s-a declansat dupa ce a aparut Mihnea. Cred ca are legatura si cu faptul ca se spala muuult mai multe hainute (cu refluxul lui Mihnea).

De la serviciu nu reusesc sa vad poze, si de acasa nu mai intru... Dar stiu ca toti capsuneii si capsunicile sunt frumosi/frumoase ;) Fiecare e frumos in felul lui, mai inaltut, mai finut (la varsta asta, ca atunci cand cresc se poate schimba macazul), mai buflicel, mai slabut. Eu tot repet, cineva de pe forum a zis, doar noi nu suntem identici, de ce sa fie bebeii

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput