***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci Didi
Si noi am ajuns la concluzia ca e de la umiditate. S-au spart si burlanele in vara asta, nu ne-am inteles sa reparam (sunt 4 apartamente (toti proprietari), trebuie sa suportam noi tot ca nu mai plateste nimeni). O sa le reparam in primavara. Am luat umidificator si l-am pus in camera problema si parca e mai bine, dar tot nu s-au rezolvat distrugerile initiale. Cu peretii e problema, ca avem calcio vechio care trebuie razuit si apoi dat cu vopsea. Deci clar trebuie mutati copiii din casa o vreme... Uite la saculeti de sare nu m-am gandit, dar o sa o fac. In weekend scap de o mare parte din carti... Sunt mii (si nu exagerez), cu o parte au venit bunicii mei cand s-au mutat in '36 in casa, si restul au fost cumparate intre timp (toti au avut/avem mania cititului). Am zis ca imi cumpar un e-book :D Casa e din 36 si de atunci exteriorul nu s-a mai refacut... A venit '45 si apoi nu s-au inteles proprietarii... Zau daca imi vine sa dau eu toti banii. Oricum, vrem sa ne mutam, dar nu o sa fie mai devreme de un an - doi.

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

lA MULTI ANI CELOR CE SE SERBEAZA DE SF. IOAN!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Spunea ca tatal ei considera ca femeile trebuie sa se casatoareasca in jur de 30 de ani, nu prea devreme, adica 20 si un pic; la inceput toate vor sa se marite si apoi isi doresc cariere, stabilitate financiara, nu se mai invart chiar asa in jurul barbatului si sunt sanse mari ca ce ti-a placut la 20 sa nu iti mai placa la 30. Sa te implinesti intai altfel si apoi, cu mintea si realizarile de la 30 sa vezi ce gen de barbat vrei. Ea nu il ascultase si a zis ca a avut dreptate ca a divortat de tatal Catincai.
didi si noi avem lupte cu mucegaiul. Dupa combinatia termopane + renovare cu raschetatul la placa al multiplelor straturi de var preexistente, cam facem mucegai. Ghinionul e ca mai mult in camera Liviei. Ma gadeam si eu sa nu respire rau tocami din cauza asta. Se face pe un perete usor, ca niste pete de grasime si mai rau intr-un colt spre ferestra. Sterg mereu in zona aia, aerisesc zilnic, incerc sa nu usuc rufe in camera aia. Oricum respiratia ei s-a imbunatatit de cand am fost la mare. Si uite ca poate iese si ELLA si imi da info de aparatul ei salin sau cum se numeste, ce pune, cum pune, de care are etc.
Cu limbile straine, nu stiu exact ce sfat sa iti dau, eu am zis ca o sa o invat incet incet eu engleza si/sau spaniola. Eu as invata-o spaniola, ca ma gandesc ca e speciala si frumoasa (pt mine) insa engleza e un must acum asa ca...mai mare rasul ca pana acum zice I want milk si cat si dog (si a invatat-o ta-sau,nu eu).
Betty, si eu te admir, si mie mi se pare Andreea dificila, dar nu am zis sa nu te superi,sau sa nu o interpretezi altfel. Nu o lua ins ensul rau, cui ca te solicita foaret mult pe tine. Simpatic sotul tau cu varsta.
ioana13 LA MULTI ANI, Carolina de Arcadia, LA MULTI ANI (mie imi place mult Carolina, stiu ca trebuia sa ii zic Ioana ), La multi ani tuturor care se serbeaza azi!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

hello plantatie. la multi ani si un 2010 asa cum vi-l doriti voi! si la multi ani tuturor ionilor, ioanelor si oanelor!

mai, nu stiu cum se face ca de fiecare data cand apar cu chef de scris (rar ce-i drept... timpul bata-l vina), gasesc vreun mesaj care finut ma invita sa nu o mai fac :). si totusi de data asta o sa scriu, renunt doar daca 50% + 1 ma poftiti la plimbare. acum fara gluma- eu stiu ca scriu rar pentru ca nu am timp. dar va citesc mereu si chiar multe imi sunteti tare dragi, asa ca nu imi vine sa renunt. si mai e un aspect- cum sa vin eu sa povestesc zi de zi ca mariucu meu, pe cat de nazdravana e si cate pozne face, pe atat de cuminte o consider eu pentru ca nu face (inca) crizute de nervi, nu bate din picior si intelege mai tot ce ii explic ca un om mare? nu ar parea sfidator pentru unele mamici de capsunici cum e betty care o are pe andreea la extrema cealalta? mai bine tac, nu? o inteleg perfect, o apreciez ft tare pentru cum face fata cu 2 pitice (ca si pe celelalte mamici la dublu), dar oricat mi-as dori nu stiu ce sfat sa ii dau :(. pentru ca nu sunt destul de buna la asta.

chris mi-e dor de tine.

poohy am vazut ca m-ai intrebat de siropele. ii dau unele naturiste, eu cred foarte tare in ele in ultima vreme. dau detalii pe pm sa nu fiu ciufulita pentru reclama.

an@, vas... stiti ca si eu sunt colega de suferinta cu voi la capitolul greutate/ inaltime a piticelor. si eu aud poate zilnic pareri si pareri, mai bine-intentionate sau mai rautaciose, dar ma fac ca nu le aud. ce sa fac? sa trag de ea pana se inalta? zau asa! am fost al endocrinolog, ba chiar la mai multi, am povestit aici. daca mi-au zis ca e ok o iau si eu de buna si gata.

poohy si eu am avut probleme cu mucegaiul in baie. ca solutie intermediara, pana am rezolvat problema- m-a invatat cineva sa spal peretele cu clor. si a tinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Chiqui, eu am din asta Salin S2. Din pacate, uit sa-l folosesc, il mai pun sa mearga seara, inainte sa se culce Mara. Se simte aerul ala sarat, dar nu stiu cat de mult te-ar ajuta in legatura cu umiditatea. Exista dezumidificatoare in comert, am vazut in Cora, dar nu stiu cat sunt de bune.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Al_Ma, mersi de info. Nu il vreau pt umiditate, nu am spus eu bine. Am constatat ca dupa ce am venit de la mare (prima oara pt Livia) respira mai bine. Ea se fornaia un pic si cand nu era racita. Si ma gandeam ca vreau niste aer sarat...la mine acasa!
Addinell, asta era si reteta mea, frecatul cu clor...pana ce m-a invins mucegaiul, frecam ramanea alb, tra la la, se tot facea, tot frecam, se tot facea si intr-o zi nu s-a mai luat .

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

CEAU.
Chris, ai aparut.....ce frumos. Imi amintesc cu drag cate detalii mi.ai dat cand am plecat cu Eliza prima oara cu cortul. Avea doar 2 luni si imi era cam teama dar m-ai linistit asa frumos.
Mica, am vazut pozele cu mosul. Ce autentic e. Al nostru a fost mai modern cu ochelari de soare (era cumnatul nostru si ne-a fost teama ca-l recunoste daca nu se camufleaza serios). Ce bucle frumoase are Maya.
Didi, tatal meu vorbeste cu Eliza maghiara. Intelege tot dar de foarte putin timp a inceput sa-i raspunda. Pana acum doar daca o intrebam cum zice bunicul la numite lucruri imi spunea.
Cu engleza cred ca e devreme pentru ea. Oricum cred ca o va invata de la sine ca peste tot la noi totul e in engleza.
Sa stii ca nu sunt chiar tinerica, mai am putin sa devin femeie, la anul fac 30 de ani asa ca ........vai de mine....chiar trebuie sa mai fac un bebe, ca dupa aia....
Betty, lasa ca fiecare stie cum e copilul ei, nu trebuie sa-si dea nimeni cu parerea daca ai sau nu dreptate in privinta ANdreei. Tu stii cel mai bine. Oricum timpul le va rezolva pe toate.

va pup!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani Ioana de Arcadia, Ioana (Doxinu), Ioana (Vas), Ioana (Cristalina), Ioana (Florina)!

Al_ma, sper ca e bine Mara acum, poze ne mai arati? Eeee, cum e treab cu pipaitul si cu traitul? Sunt curioasa cum vezi diferenta.
Didi, am ceva poze, nu multe, asa ca nu le-am pus deocamdata. Eu cred ca nici in Ro nu te-ai fi uitat la TV, una din lipsa de timp si 2 nu prea ai ce sa vezi,mai ales daca e ne legam de posturile locale. Eu stirile prefer sa le aflu de pe net.
Ce ma enervez cu biletele tale ieftine, cand dai anunturi din astea imi vine mereu sa iau si eu unul si sa te vizitez. :P Pe sot nu-l iau caci el niciodata nu vrea sa faca booking din timp la nimic. Pune te rog poze cu "operele" celor mici.
Mica, Frumoase pozele voastre, ce draguta e Maya cu rochita alba! Cine era Mosul? Hihi, si noi ne-am pus caciulite de Mosi cand am fost in vizita la fin! Eeee, ce zicea tati apropo de experienta cu tinutul in brate a unui bebe mic? Nu vrea sa o repete?
Vrei tu te rog sa o pui pe An@ noastra in listuta? Doar e membru de baza! Merci.
Tamara, dar ce dolofanel e Matei la picioruse. Hihi! Eu cred ca de asta pare sa nu aiba golul piciorului in talpa.
Vas, de acord, si mie mi se intampla la fel apropo de memorat.
Lilly, multumim! Stii ca-mi place mult nick-ul tau... de unde te-ai inspirat pt partea cu Love? Apropo de pictat, il aud deseori pe Bogdanel in timp ce mazgaleste pe caiete ca a desenat un Om sau un brad sau o masina, evident fara sa semene deloc cu ele.
Chris27, superba melodia aleasa (cine o canta?), multumim pt ea si pt cuvintele alese! Eu te percep ca pe o zana buna care ne face sa ne simtim mai mult decat trup!

Eu citesc TOT, dar de multe ori in graba.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui umidificator salin am vazut si in farmaciile dona.

liv pai tati vrea, eu sunt problema...Am trecut-o pe An@ in listuta. Mai am nevoie doar de data ei de nastere.
Asa ca an@ scrie aici si data ta de nastere sa o trecem + celelalte info despre nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si eu citesc tot, cred ca si de aia nu mai am timp sa scriu

Mersi de urari, dau o bere! Si sampanie!

La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!

MAdi, de unde mai aveti un bb? L-a adus Mosu? Sa ma inteleg si eu cu el...

Poohy si la noi a aparut mucegaiul dupa ce a aparut Patrick in viata noastra. Cica, la cresteri demografice in casa, din cauza umiditatii mai crescute poate aparea igrasia. Noi am dat asta vara cu clor si am zugravit. Nu a mai aparut... deocamdata! Alte cauze nu pare ca ar fi, in afara ca in iarna de dupa aparitia lui P am fiert mult sticlutele, apele...

Didi, pai ai tai copii nu stiu deja 2 limbi? Aici e bataie pe scoala in limba germana ( voi v-ati scos!)... spuneam intr-un mesaj anterior ca ne tot gindim acum, daca vom merge pe germana sau nu! Ca cica, pt romani, e mare chestie sa stie germana, sint joburi bune pt cunoscatori, burse multe in facultati... tot felu de minunatii! Ma tot intreb daca merita sa stresez de asa de mic copilul... ca e tare greu pt nematerni germani sa faca scoala all inclusiv germana

Va pup, revin...

Addinel, si copilu meu e cumintel... mai face crize de plins, cind nu fac cum vrea el si dupa aia vine si zice: "Nu mai ping". Ma gindeam intr-o zi ca de semana cu Andreea de Betty, eu clacam... de aceea o admir pentru calmul ei si pt felul in care trateaza cu Andreea! Poate si de aia a venit Andreea in familia vostra, Betty, pt ca s-a "vazut" ca puteti fi niste parinti buni pentru ea!

No chiar pa

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput