***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***
Raspunsuri - Pagina 7
carstea spune:
La multi ani si de la noi !Mi-a placut ce spunea Andrada in urarea ei(sa va aduca 2010 ce nu a adus 2009)
Eu recunosc ca mai mult am folosit forumul decat am fost de folos .Asa ca multumesc fetelor care m-au ajutat cu sfaturi in multele ocazii cand am avut nevoie.
Alyna 24 pot sa-ti recomand gradinita nr 149 de langa Sellgross unde inca mai figurez ca angajat in fara plata.Majoritatea oamenilor sunt de treaba si incearca sa isi faca treba cat mai bine.Directorul se numeste Dragan Silvia.
Noi ne-am intors din vacanta unde am petrecut frumos pe plaja Craciunul.O sa pun poze maine.
O seara buna
Va pupam
arcadia spune:
betty, eu nu te consider deloc nebuna
andreea pare intr-adevar dificila din ce spui tu, dar poate se mai imbunatateste situatia dupa 3 ani, ca se zice ca intre 2 si 3 ani e o perioada dificila. constat si la calin, mai ales acum dupa ce s-a nascut Ioana, ca nu mai asculta mai deloc, nici daca ridic vocea, trebuie sa uzez de muuuulta diplomatie si chiar de siretlicuri ca sa il conving la ceva. 
lilly_love, ii zicem Ioana, e simplu si romanesc ca si Calin si ne place mult
dar eu cand ma gandesc la ea mai gandesc si Carolina, Carole, ba chiar si Sanziana cateodata
l-am admirat si eu pe Cristian.
didi, cautai poze cu Carolina mea, uite aici
tre sa mai fac ca recente nu am si i se schimba mutrita pe zi ce trece.
chris, la multi ani si tie si sa fie asa cum spui tu
ma bucur tare ca e asa fain la "job" si mi se pare grozav ca lucrezi cu sotul
tare frumos mesajul tau
ah, si voiam sa te intreb, ce-s alea zbiciuri? ![]()
an@, tare asta cu blonzitul parului ![]()
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
bettyR spune:
Chris, f frumos vorbesti, scrii si te simt ca atunci cand eram eu in liceu, probabil indragostita. Ma regasesc in descrierea ta legat de cresterea a doi copii fara ajutor, eu parca sunt intr-un maraton care nu se mai termina si am momente cand simt ca nu mai fac fata, dar cand ma uit la ele ce frumoase sunt si cum isi rad una la alta, prind puteri.
Al_ma, imi vine sa rad cand te aud ca incepi sa traiesti dupa 30 de ani si imi vin in minte vorbele sotului care tot spune in ultima vreme ca e gata viata, imediat murim 
, si daca-l intrebi cati ani are spune ca implineste 35 spre 40. A fost un an greu pentru noi, si inca nu s-a dus greul, de asta cred ca i se pare sfarsitul lumii.
Ma duc sa dorm, sper sa pot ca mi-am mai schimbat gandurile citindu-va.
mica0307 spune:
chris minunat mesajul tau, ca intotdeauna.
alyna stiu ca este o gradinta catolica foarte buna in zona parcului carol/eroii revolutiei.
LA Multi Ani pentru toti sarbatoritii de azi de Sf Ion 

.
Am pus cateva poze de la Craciun si Rev aici.
chiquitita spune:
Mica eu mereu sunt la serv cand pui tu poze si pe webshots nu pot vedea aici. Caut diseara.
Chris, tu scrii ca din povesti 

Ana si poze cu capul proaspat coafat nu pui? ![]()

Al-ma buna rezolutia asta a ta cu 30 de ani, asta vreau sa fac si eu. O auzisem odata intr-o emisinue pe mioara roman care spunea ca viata unei femei incepe la 30 de ani.
Si mai spunea ceva dar e foarte off topic si nu vreau sa sara cineva ca nu sunt info de capsunei ci barfe.
Didi, ti-am las mes offline, ai gasit?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Alyna24 spune:
Chris, ne scrii minunat ca de obicei iar mesajele tale imi merg direct la suflet!
Carstea, mersic de info
.Nu stiam ca exista pe acolo vreo gradi.E mai noua construita?O sa-mi fac timp cat de curand sa mai vad si alte gradi decat cea pe care o stiu eu langa mine.
Mica, stiam de gradinita catolica, am chiar o colega care-si duce fetele acolo(una din ele deja e in clasa I la scoala).Stiu ca se intra f greu acolo(cu ceva relatii) si e destul de departe pt a-l putea lua mama de la gradi.Mersik oricum.
Am vazut-o si pe Maya in pozici.Cum a reactionat la Mosu'?Ce rau imi pare ca anul asta David nu a avut ocazia sa vada un Mos.
SI:LA MULTI ANI TUTUROR CARE-SI SERBEAZA ZIUA NUMELUI!

Apropo de varsta....eu anul acesta schimb prefixul la 30 ani insa nu ma simt nicidecum de atat!Cred ca nu e importanta varsta ci felul cum te simti!

la toate.
O zi frumoasa!
Al_Ma spune:
Chiqui, spune repede barfa, ca mai am un pic din cafea
. Serios, acum, parca am devenit too careful cu info care ar putea fi off topic. Nu ne-am intalnit aici sa discutam numai despre copii, ci in principal despre copii; mai putem schimba si cate-o gluma, barfa etc. ![]()
Alyna, la mine pragul de 30 este inceputul unei noi ere
, sunt realizata pe plan personal, la planul profesional mai trebuie sa lucrez un pic, dar mai am 4 luni la dispozitie pentru asta, ceea ce e suficient pentru ce am de solutionat) si abia acum cred ca am suficienta experienta ca sa-mi fac planuri de perspectiva si sa-mi stabilesc prioritatile si modalitatile in care le voi atinge. Pana acum, doar am "pipait" viata, de-acum vreau s-o traiesc.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
DidiAlex spune:
uite asa m-am logat io sa ii zic lu chichi sa spuna barfa aia ![]()
Domnitzelor, voi cititi numai carti de specialitate /compendii?!!
io citesc si romane si reviste (inclusiv rubrica sport si barfa!!!)
, pt ca mi se intampla deseori intr-o conversatie, sa o dau cotita, pt ca moare discutia ,si mai fac o gluma si din alte domenii. De ex: aveam in ro un coleg, in varsta, bun profesionist, cam scartzar sa te invete meserie, si el avea un off, ca nimeni nu era microbist, ca el. Asa ca uneori seara mai statea pe un meci si prindeam macar acolo o faza si a doua zi era asa incantat ca imi destainuia toate tainele ( edit: profesionale, of course
)acumulate de el intr-o viata
.
Sau io am o mare problema cu Virgula..nu stiu exact cand e necesara, adika stiu, dar nu in toate situatiile, de asta urmaresc mesajele Almei..Ellei, ..
Acu sa revin cu o intrebare: cum procedati voi cu limbile straine la copii?
David abia daca leaga 2,3 cuvinte, dar io stiu ca baietii mei nu -s cei mai vorbareti copii, ma gandeam sa ii inscriu pe amandoi aici.
David intelege f bine atat ro cat si germana.
http://www.mortimer-english.de/index_e.htm
tre mai intai sa conving si colegu :)
Arcadia revin cu impresii despre poze, ca incan u le-am vazut
Lililove, evident ca asta era intrebarea pe care mi-am pus-o si io..inca nu am date/info destul de bune si un eventual raspuns m-ar duce pe teren minat...dar odata si o data imi sintetizez un raspuns, obiectiv.
Vas, uneori nu tre sa cautam sensuri ascunse..Mititica inseamna ca esti tinerica, (uneori imi dau seama ca ro are un spectru larg de intelegere)
poohy spune:
Al_ma - iti scriu aici ca vad ca inca nu ai pm - nu am apucat sa vad in timp mesajul tau :( Am fost acasa. Acum am inceput serviciul, dar la 5 sunt acasa in fiecare zi. Si in weekenduri sunt acasa. Asa ca atunci cand puteti, ne vedem ;) ca de mult sunt datoare si agenda si cariocile (sunt ascunse bine sa nu le gaseasca Manu)
Chris, atat de visator scrii. De fiecare data parca ma duce intr-o poveste frumoasa si imi aduce aminte de adolescenta :) E atat de frumos ca ai ramas asa legata de vise si ca problemele de zi cu zi nu au reusit "sa le ucida" complet :)
Betty! Condoleante :(
In nici un caz nu te consider cum zici tu. Trebuie sa recunosc ca te admir pentru cum rezisti... Manu nu face nici pe departe chiar asa. Dar la capitolul urlat, tavalit, tipat si plans inainte sa ceara ceva, neascultat nimic, facut ca nu aude, incapatanare, dat picioare si palme (in toti, dar mai ales in mine) nu o depaseste nimeni. Cand e calma (dormita si mancata), e o fetita foarte matura in gandire si cuminte. Dar cand o apuca... Sa te tii. Si dupa 10-15 minute zice "m-am calmat" si "nu stiu ce am avut". Dar mi-a scos efectiv peri albi. Si eu astept varsta de 3-4-5 ani cu multa speranta. Si chiar ma intreb daca nu ar avea nevoie de niste pedepse mai dure, dar am hotarat sa nu aplic. Si nici nu o ating absolut deloc. Oricum, la noi e si problema ca bunica ii accepta orice pentru ca "nu mai suporta tipete". Si situatia e de asa natura ca nu avem alta solutie decat sa continuam asa... La gradinita in schimb e data drept exemplu de cumintenie. Eu cred ca e vorba si de venirea unui fratior, desi ea il iubeste si vrea sa stea tot timpul cu el. Asta cred ca amplificat un pic criza. Poate si la Andreea e la fel.
@An, eu am mai zis. Zau daca mai cred in povesti cu copii perfecti, cuminti si parinti la fel de perfecti. Asa ca ma inscriu si eu la "obraznicatura"
Eu zic ca vorbim despre astea pe forum pentru a cauta idei, solutii de depasire a problemelor, si asta nu inseamna ca nu exista si o groaza de parti bune, sau ca suntem parinti buni doar daca vorbim numai despre cele bune...
Didi, de ce sa stergi!?!?!? Mi se par informatii f bune despre cum ar trebui sa arate un sistem care pune accent pe aptitudinile copiilor si incearca sa remedieze din timp problemele... Mi-ar placea sa fie asa si la noi
In alta ordine de idei, mi s-a umplut un colt de casa de mucegai si nu stiu ce sa fac... Am curatat, pot sa refac tot la mine (eventual ma mut in gazda cat zugravesc/izolez, dar cu 2 copii mici...), dar vine de la apartamentele vecine care nu refac nimic... Deci tot degeaba. Si doar nu le refac eu. Si am o vaga impresie ca dermatita revenita a lui Manu poate fi de acolo... Oricum, primul pas e sa scap de tona de carti care au mucegait si ele in parte sau sunt pe cale sa. Oricum, nici ele nu fac bine copiilor... Asta e cu casele vechi, si e o problema daca restul familiilor nu vor sa refaca deloc...
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
DidiAlex spune:
Anca, sa iti zic ca-s experta in mucegai. La noi casa e prost izolata, deh in 60 cand a facut propietaru meu casa era ff ieftin caldura..acu are peste 80 si chef zero sa investeasca in casa..si io nu gasesc casa pe masura ..alta mancare complexa.
noi am chemat si un expert si ne-a gasit vinovati pe noi (alti neri ca deh cine il plateste..propietaru, in fine)
Noi ne-am luat niste apararate de masurat umiditatea plus temperatura, pt ca pe un perete problema temp e 16 grade..bine la mine cand is 21 e ff cald. Asa ca zilnik aerisesc si incerc sa scad umiditatea sub 50, nici o exceptie, curent in toata regula.
Apoi am luat o vopsea speciala, contra aderentei plus niste lichide(nu stiu cat is de eficiente) si cam 2 ani tre sa reinnoiesc vopseaua. nu mai am nik lipit de acei pereti problema. Arunca tot sau spala ce e plin de mucegai..e drept ca multe boli se ascund in acest mucegai..daca imi mai aduc aminte iti mai scriu.
Noi mai folosim din loc in loc saculetzi de sare,atrag umiditatea.
si io ii ridic o statuie lu Betty. si recomandarea sa o inscrie de urgenta la o gradi. asta ar readuce achilibru. andrea isi consuma energia si totul se va relaxa.
Ioana de la Cluj &
Ioana de Arcadia &
Ioana de Vas, &
Ioana de Cristalina,
Ioana de Florina,
La multi ani!!!!