***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***
Raspunsuri - Pagina 3
vas spune:
La multi ANI!!!!!!
Sper din suflet sa fie un an cu liniste sufleteasca. Atat imi doresc. In noaptea de Revelion poveste sotul cu niste prieteni si l-am auzit cand le spunea ca anul asta daca ar fi sa-si mai doreasca ceva ar fi inca un bebelus.....asa ca trebuie sa stabilim cand ne apucam de treaba ca daca dureaza cat a durat cu Eliza ne prinde anul viitor.
Multumesc celor care s-au gandit la noi.
Eliza si-a revenit abia vineri, si atunci dupa o frectie cu otet si spirt. Dupa care a transpirat si de atunci nu a amai facut febra deloc. Dar am descoperit ca i-au iesit si ultimele maselute, asa ca s-ar putea sa fi fost febra si de la ele.
oricum i-a trecut , acum e bine si ma bucur ca nu am cedat in fata TUTUROR cu medicamente, internari, si alte minuni ce le treceau prin cap.
Carmen, lasa ca si Eliza depasise pragul de 10 kg, dar acum dupa o febra avuta atatea zile nici nu mai indraznesc sa o pun pe cantar. Cu asta le-am cam taiat-o din start si nu prea mai comenteaza nimeni. Exact cum spui daca sunt sanatoase ce mai conteaza greutatea.
Ana, voi cat mai aveti ? Ati ajuns la 10kg.
Betty, azi noapte am visat cu voi. Cat de scumpe sunt fetitele tale.
Va pup , mai revin .
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
lbelciug spune:
La Multi Ani dragi mamici, 2010 sa va aduca ceea ce v-a lipsit in 2009 si in plus multe bucurii! Sanatate capsuneilor, dezvoltare frumoasa si armonioasa!
Ckristina, felicitari pt noua sarcina!
Madaiulia, succes cu rezidentiatul! Nu-ti face griji, Andrei se va obisnui incet-incet cu trezitul devreme. Si noi ne straduim sa ne re-obisnuim, caci in vacanta am dormit mai mult (dimineata). Aseara B avea chef de joaca pe la ora 22 asa ca l-am amenintat cu vizita unui cocos dimineata care ii va da scularea si daca nu se trezeste ii va da cu apa rece pe fata.
Asta dupa ce-i spusesem vreo 4 povesti si tot nu vroia sa doarma.
Te asteptam anul asta cu vesti bune despre un BB2. Poate si pe chiquitita si An@?
Alyna24, frumos ca David s-a bucurat de artificii. B a cam plans si n-a vrut sa le vada din balcon; cred ca mai mult l-au speriat zgomotele caci aseara i-au placut artificiile de la un vecin.
Al_Ma, cum ati petrecut sarbatorile?
Vas, fantastica memorie ai! M-am bucurat nespus sa constat ca unele lucruri scrise de mine nu au fost uitate, ca de ex cel cu dorinta mamicilor de a continua sa scrie pe topic. Cat priveste antibioticul... ce bine ar fi daca toate mamele ar fi asa "rele" ca tine.![]()
Lililove, tare dragi imi sunt mesajele tale. Poate anul asta ne vei scrie mai des. Poze cu voi cand ne arati? Ce problema are baiatul de vrei sa-l duci la un ortoped pediatru?
Mica, multumim pt capitolul nou. O sugestie: ai putea te rog sa aliniezi listuta cu capsunei la stanga? Cred ca ar da mai bine asa.
Andrada, vorba lui Didi: intri rar, dar cand o faci, scrii bine! Frumos tare Antonio al tau, o sa rapeasca inima multor fete. Da' unde-s buclele sau era proaspat frezat? Sarcina usoara in continuare, sper ca au plecat de tot greturile.
Mai stie cineca ceva de Piticasigogosica?
Didi, interesanta descrierea activitatilor de la gradi, la prima vedere pare complicat, dar probabil ca e riguros gandit. Imi place faptul ca poti avea feedback clar, despartit pe categorii de aptitudini, lucru pe care noi nu-l avem in Ro la fel de bine stabilit.
Alyna24, relaxeaza-te, asa se poarta multi capsunei; e o perioada si va trece. Si pe B il gasesc schimbat, are personalitatea accentuata, zice "Nu", "nu vreau eu", "de ce nu ma lasi" etc? Exemple: intr-o dimineata statea pe olita sa faca pipi si dupa cateva minute il intreb "ai terminat? hai ridica-te" la care el zice suparat "da, tu nu ma lasi" si apoi imediat incepe sa mai faca si alte treburi.![]()
Si-a dezvoltat limbajul f mult, spune de toate, chiar si un R pocit, canta "mo caciun cu plete dalbe" si "foli de mar", a colindat cu frate-sau "Buna Dimineata la Mos Ajun" si "Sorcova vesela". Ma bucur enorm cand poarta dialoguri cu Matei si imi creste inima sa vad ca si piticul meu devine mai baietel. Din banutii adunati din colinde (si nu putini!) le-am luat un laptop de jucarie si un mamut cu telecomanda. Ce bucurie pe ei aseara, ce serios statea B la laptop cu programul de scriere; ma falesc cu ei chit ca mi-au scos peri albi cat am fost la Braila pt sarbatori. ![]()
Hai sa avem spor in toate dar si in transmis de mesaje pozitive!![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
lbelciug spune:
Revin cu comentari caci am vazut cateva poze.
Mmmm, Alyna24, ce bunatati cu umbrelute am vazut in poze! Frumos! Si cu farfurii rosii de sezon. Trebuie sa ma pregatesc si eu caci in w-e am musafiri si un Ion de sarbatorit.
Tare frumusel David al tau, chiar si cu botic langa brad. Imi place ca-l imbraci des cu camasute. Eu le dau mai rar, mai mult in vizite, caci in rest e mai putin confortabil pt niste zglobii ca ei.
ELLAAAAA, come back pls!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Alyna24 spune:
Liv, multam pt vizionare.Ce sa zic de David?Sper sa-i treaca ifosele astea ca ne-a terminat psihic.
Insa mi-e tare drag ca a inceput sa vorbeasca mai bine, spune ce vrea, te poti intelege altfel de-acum.Ne suparam pe moment cand face trasnai dar ne trece repede.![]()
Si bine ca mi-ai adus aminte ca avem ceva banuti de cheltuit de la sorcova!![]()
Mosu' a venit la noi cu un laptop insa e destul de greoi pt el deocamdata.Nu prea se prinde ce trebuie sa faca si nici rabdare ink n-are.![]()
Spor la pregatiri in wk-end!
Si sa ne mai arati poze cu baietii!
Cat despre camasute....avem doar cateva si incerc sa-l imbrac mai la zile speciale caci in rest bluzele sport sunt la mare cautare.Uneori el imi spune cu ce sa-l imbrac si sa vezi tam-tam daca nu0i dau ce vrea el!
Baiat cu personalitate are mama!
bettyR spune:
Am pus cateva poze de la Craciun, dar nu am putut imbraca copiii frumos ca nu au vrut, si nici f multa dispozitie nu am avut.
Vas, am vazut printesa mica cu un baietel, tare frumusica mai e. Recuperati voi greutatea, eu din poze nu o vad slaba, nici Andreea mea nu-i mai grasa, chiar daca are mai multe kg. Si mai ales ca mananca de toate, eu ma chinui in continuare sa o conving sa incerce ceva nou, nu vrea deloc, fuge si inchide usa la camera sa nu-i dau, numai cand aude, nici macar nu incerc.
Alyna, macar al tau e baietel si mai poti spune ca te asteptai sa fie mai capos, dar a mea e fata si la fel face. Is obosita uneori sa mai port o conversatie cu ea, ca orice zic, ea repeta cu NU in fata. Si o tine de muuuulta vreme asa, am invatat sa ii spun cumva pe dos ca nu-i dau sau ceva de genul asta ca ea imediat sare ca vrea. Oricum e obositor, bine ca nu e tot timpul asa.
Andreea mea nu mai doarme de amiaza deloc, adoarme seara pe jos langa topogan, acolo se pune ea sa se culce, chiar si dupa ce am spalat-o pe cap si are parul ud
si o culegem de acolo intr-o vreme si o ducem in pat. Uneori iese din prima, alteori o ducem de vreo 3 ori pana ne iese, ca se scoala si se duce la loc. Nu stiu cum sa rezolv problema. Mai sunt seri cand o conving cu cate ceva.
Eu is obosita ca de obicei, ii ies dintii Alexandrei (cel putin asa cred) si se scoala din ora in ora aproape, suge toata noaptea parca, inca dorm cu amandoua in pat, numai somn nu se numeste. Ziua le pazesc ca Alexandra nu sta numai pe jos cu sora=sa, se duce dupa ea, ii ia jucariile din mana. In sfarsit, cred ca Andreea a acceptat-o pe Alexandra si nu mai pare geloasa, o mangaie pe cap, ii aduce jucarii, se bucura cand o aude ca se trezeste, iar asta mica are ochi numai pentru sora-sa.
Fetelor care vreti bb2 va tin pumnii sa iasa cat de curand, e frumos cu 2 copii si ma uit ce frumos si fericita creste Alexandra ca o vede pe Andreea si ma bucur si mai tare cand o vad pe Andreea ca se bucura de sora-sa. E un sentiment minunat.
Am vazut poze frumoase, dar nu mai scriu la fiecare ca ma duc sa prind ceva somn, daca pot sa adorm ca-s suparata tare ca de azi nu mai am bunica.
V-am pupat!
arcadia spune:
la multi ani tuturor, sa va aduca noul an numai bucurii!
n-am mai apucat sa intru deloc de sarbatori.
betty, condoleante..cum te simti?
apropo de imbracat frumos, cand a venit mosul calin era in maieu si scutec
am facut doar o poza, ca era atat de multa agitatie ca n-am reusit sa fac mai multe.
de unde ai luat scaunelul asta? e tare dragut.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
lilly love spune:

Boooon, incet incet activitatile mele de relaxare se transfera spre orele astea din dimineata, cand casa in sfarsit e adormita; nu stiu cum am scapat situatia de sub control dar e teribil de greu sa mai remediez ceva in ce priveste somnul lui Cristian, ca tot vorbeati de culcat la ore tarzii; pur si simplu, indiferent de activitatile de peste zi, seara se activeaza la energie deplina; cu siguranta greseala e la mine , ideea e sa o identific.
Draga Didi, intre sistemul de acolo si cel de aici e prapastie. La noi inca e harababura, lipsa de asumare si responsabilizare [asta pentru ca vorbesti de sistemul instituit de stat]; aproape ca e incredibil ce aflu din mesajul tau despre ei, ca natie. Tot scriu si sterg, si revin, imi fug ideile. Cred ca scriu altadata despre asta. Nu sterge in schimb tu ce ai scris, nu ai de ce, nu e deloc offtopic, e chiar mai mult decat on topic -toate mamicile au copii apti de a fi "inregimentati' -la un moment dat, toti vor merge la gradinita. Nu stiu de ce te-am citit cu adevarat de-abia pe-acum; si inteleg cam tarziu ca si Ella, Elteka te placeau. esti o mamica interesanta
Liviana,
; are nevoie de ortoped pentru ca ii cade un pic bolta piciorului in interior, nu pronuntat dar usor vizibil; n-as vrea la adolescenta sa-mi scoata peri albi ca nu am avut grija sa nu...
Betty, condoleante!
Si Cristian are mai nou probleme de atitudine [ultima gaselnita e un soi de planset-suierat, foarte inalt, pe care il chiraie una-doua, cu lacrimi; am cedat acestui zgomot cand a fost ultima oara bolnav, imi rupea sufletul, plangeam si eu, il masam ore intregi, il tineam in brate- acum ne domina decisiv] nu-mi mai bat capul foarte tare, ii distrag atentia : vai, Cristian, ai muci? wwo, cine a facut nu stiu ce? ce-o fi aia? etc..merge; chiar merge; doar ca o face prea des si e intr-adevar, exasperant; cert e ca s-a schimbat, are mici crize,dese, incerc din rasputeri sa nu credez tentatiei de a ma enerva, pentru ca ..e oglinda mea, e maestru in a ma copia. In rest, citesc despre varsta asta, e o varsta dificila
cine ma ajuta cu o informatie despre cum sa pun un link de genul "poze cristian" ?
noapte buna, fetelor
Andreea
arcadia spune:
lilly_love, si calin ajunsese sa adoarma uneori la ore incredibile, 1-2 noaptea, asta fiindca eu asteptam sa doarma cand ii e somn. solutia a fost super simpla: a trebuit pus in pat pe la 22.30, stinse toate luminile, o poveste si lapticul si adoarme. de asemenea, la pranz la somn la 14.30, tot cu povestea si lapticul, spus ca trebuie sa doarma si stat langa el pana adoarme, fara vorbit. trebuie fermitate. nu stiu daca o sa mearga si la voi, dar sper ca da, sau daca nu sper sa gasesti alta metoda 
ca sa iti apara un link ascuns sub un cuvant/mai multe scrii [ url="linkul"]poze Cristian[/url ] fara spatiile de langa url.
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!
Betty, frumoase fete ai!
Cred ca e vb ca bunica a plecat acasa, nu? De aia nu mai ai bunica, sper ca au inteles fetele gresit
Arcadia, si la noi merge bine fermitatea la adormit. Uneori adoarme rapid, dar uneori trebe sa il pun pe o parte si zic "Gata, acum dormi" si adoarme in 2 minute... dupa invirteli si risete si chicaieli...
Apropo, sint multi capsunei care adorm singuri seara? Eu am gresit, la mutatul din pat mic in pat mare.. si de atunci, pina la batrinete... sper sa ma ambitionez curind sa remediem situatia... Sanatosi sa fim!
An@, la tine cu anii pari/impari, e ca in anuntul ala "Aici o zi se fumeaza, una nu. Azi e nu!"?
Alyna, imi place hainuta lui David. Si P a primit laptop, iar marea lui placera era sa il deschida si inchida... acum nici nu mai stie ca il are, nu il intereseaza. eu nu as fi dat banii pe el, dar daca a fost primit e bine venit!
Didi, din ce spui tu acolo cu gradinitele, pare f interesant si ma streseaza pe mine si mai mult... adica sint eu deja stresata si cu intrebari, la ce gradinita sa il dam pe Patrick... cea de stat din apropiere nu e f buna, in departare e cam incomod trasportul, iar peste gard avem 2 gradinite private, cam scumput iese pe toti anii si criza asta nu stim unde duce... + ca am fost in Viena acum si am hotarit sa il dam pe copil la germana... poate va vrea sa se mute acolo, ca noua tare ne-ar conveni sa ne petrecem batrinetile prin Viena
Cu bb 2... inca muncim. Si la primul am muncit mult, vad ca si la al doilea trebe... Cred ca e o "povara" pe care trebe sa o ducem
Om fi fost calugari in alta viata, trebe sa recuperam acum.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)