***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(113)***
Raspunsuri - Pagina 4
vas spune:
ceau.
Lilly, cunoastem si noi problema cu sclifosenia dupa boala. Eliza de cand si-a revenit se alinta si incepe sa zbiere din orice, plange de zici ca cine stie ce probleme grave are......incerc pe cat posibil sa-mi pastrez calmul si sa o ignor...dar ieri sotul a ridicat un pic tonul ca deja plangea fara motiv.
Noi cu dormitul asa procedam : stingem tot si "toata lumea la somn". Isi ia papusica in brate se intoarce la perete si somn. Daca las televizorul aprins e in stare sa se culce la ora doua.
Ieri a dormit foarte mult. Cred ca recupereza saptamana de boala. problema e ca nu prea vrea sa manance in cauza maselutelor.
Betty, foarte frumoasa familie ai.
Ramona, multumim lui Razvan pentru urare. Sa cresteti mari si sanatosi. ce scump e.
Eiiiiii si acum sa strig fetele ca nu se mai poate asa:
ELLAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ELTEKAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHRIS, O POVESTE DE CRACIUN ASTEPT.
DOXINU,HAI CU POZE.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
lilly love spune:
neata!
Mersi Arcadia [cum a ramas pana la urma, Ioana sau Carolina? cum o alintati?] - noi am reusit pana acum sa ne convingem prietenii si familiile sa-l strige Cristian, la gradi insa..din prima, toate l-au luat cu Cristi], ia sa vad daca am inteles
poze Cristian
vas, cand ii vad privirea zici ca toate spaimele lumii sunt adunate in ea, de-aia ma si abtin sa-l bruschez in orice fel; si ma straduiesc sa-l inteleg
Avem mari batai de cap cu suptul degetului, am recurs si la metode extreme, gasisem un tigru de plus care scotea ragete, imagineaza-ti ca faceam si eu si taica-sau ca tigrii, urat, tare, noaptea, l-am vegheat nopti la rand si-i scoteam degetul -evident, n-a avut efect decat pe termen scurt; voi aveti problema asta cu degetul?
evrika, Arcadia, dupa 3 incercari! mersi
bettyR spune:
Fetelor multumesc pentru aprecieri la adresa fetelor, dar si pt condoleante. Scriu f greu ca Andreea taie cu foarfeca - e ultima ei placere, Alexandra se plimba in 4 labute, dar se ridica pe orice jucarie, trage de orice, are o viteza ametitoare, nu vreau sa stiu ce o sa faca cand e mai marisoara.
Ioana, bunica nu mai e printre noi, e o pierdere imensa pt mine, m-a crescut de la 4 luni la 5 ani si apoi mergeam in vacante , weekenduri. Am un gol imens in suflet, banuiesc ca o sa treaca cu timpul, am 'noroc' cu fetele ca nu am timp mult de gandire, nici de dus nu prea pot cu Alexandra pe vremurile astea. Cumva e mai bine ca ar fi fost prea dureros sa o vad, asa o sa raman cu imaginea ei vesela.
Arcadia, scaunul l-a luat mama dintr-o librarie din Piatra Neamt anul trecut, aveau jucarii de lemn nemtesti.
Referitor la somnul copiilor, faza cu pusul in pat la noi nu merge ca nu pot sa o pun eu in pat ca nu nu vrea si daca o duc cu forta se da jos. Poate revin ...
alynta27 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE! SA AVETI UN AN MAI BUN!
Alyna24.................David e un adevarat cavaler! Vad ca-si baga banii de uratura in buzunar! Si noi avem parte de sccene de obraznicii! Si la noi sunt 2 si teoretic nu ar trebui sa fie asa alintat..... Asa sunt copii! Ai slabit mult de cand nu te-am mai "vazut"! Bravo!
Betty.....ti-am admirat printesele/1 Deci esti moldoveanca, nu stiam!
Matei a facut ochi la 6.30 asa ca a fost o dimineata lungaaaa! Si ce credeti?! Direct in fund, vorbarie si joaca! Taicasau la schimbat de scutec, iar eu pe langa el incercam sa-mi tin ochii deschisi! Si mi-a mai tras si un bocet asa ca sa-mi revin.... A mai atipit jumatate de ora, dar tot somnorici sunt! Acum face amiaza, sa vad pana cand! Cred ca ceva dinti vor aparea in curand ca ne cam scoate din casa cu mofturile! Parca are arc in fund, asa se intoarce si se agata sa-l luam in brate si maraieli.......
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Lily..............l-am admirat si pe frumuselul vostru langa bradut!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
lbelciug spune:
BettyR, condoleante pt pierderea bunicii. Stiu cat e de mare durerea, mai ales daca erati apropiate. Sa stii ca nici eu nu i-am imbracat mai special de sarbatori pe ai mei, ba chiar am poze cu ei in pijamale, insa Rosii.
Ocheoase printesele tale, cea mica parca seamana cu tati mai mult.
LillyLove, deci e un soi de platfus? Asta se regleaza o data cu cresterea, insa e bine sa poarte talonet si din cate stiu asta se recomanda la ambele picioare nu doar la unul. Iti scrie o persoana care si acum are talonet in bocanci. Si B e f dinamic seara, cu greu il adorm; Matei pica mai repede ca B, asa incat as zice ca e doar o etapa. si somnul de pranz e mai scrut la B, insa dimineata trag din greu de el sa-l scol. Azi n-am mai tinut amenintarea cu cocosul.
La fel cu plansetul programat, e unul tipic gen isteri pe care il identific imediat. La Braila facea abuz de el cand il supara ceva, acasa vad ca s-a mai calmat.
Simpatic foc baiatul tau; imi place si cu par lung/scurt si serios/cu botic/razand. Mi-ar place sa te vad si pe tine intr-o poza.
Ioana13, ce ai vrut sa zici cu greseala apropo de pat mic/mare?
Vas, chiar ca e simplu la voi cu somnul. Daca plecam din camera lui B, vine dupa noi sau peste frate-sau, isi aprinde lumina singur etc, deci da scularea la toti... Singura solutie e sa stam cu el in pat pana adoarme; de multe ori si noaptea vine dupa noi.
Mica, voi cum ati petrecut sarbatorile?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
chiquitita spune:
Betty, condoleante. Te inteleg ca si pe mine m-a crescut bunica si am fost foarte atasata de ea. O sa iti mai treaca durerea in timp, insa niciodata de tot. E mai bine ca esti prinsa acum. Eu eram in sesiune si parca eram sedata. M-a lovit depresia dupa inmormantare si a durat muuult pana ce am depasit cat de cat.
didi, sa nu stergi mesajul, e asa complet, e chiar un efort sa il scrii. E altfel sistemul decat la noi, la prima vedere pare complicat insa e mult mai bine pus la punct. Acum, faza cu decisul viitorului de altii si asa devreme...
ella, hai te rog mai scrie ceva 
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
An@ spune:
AM trimis pe mailul comun "info ortopedice" primite de sor-mea de la dr. Thiery...daca va intereseaza. Mie mi s-au parut interesante si ideea de baza este ca multe "probleme" se rezolva natural cu varsta fara interventii chinuitoare pt copii (Asa ne-a spus si noua dr Fodor tot ortoped, cand am fost cu ANa pe la 1 an si a avut dreptate...la ANa s-a corectat - asa vad eu)..
LilyLove revin cu amanunte mai pe seara, acum sunt busy rau. Am vazut si PM
.
mami de Ana (22 mai 2007)
madaiulia spune:
Betty condoleante. Fetele si timpul te vor ajuta sa depasesti momentul.
Didi te rog si eu sa nu stergi mesajul. Este foarte interesant si util. Voi ce mai faceti? Ati reinceput gradinita?
Am vazut poze de capsunei frumosi Alexandra, Andreea si Cristian. Zilele astea sper sa ma invrednicesc si eu sa pun niste poze.
Ella te asteptam sa ne spui cum ati petrecut de sarbatori si ce cadouri a mai primit Bob.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
Ioana13 spune:
Liv, ziceam de greseala pt ca el adormea singur in patutul mic, iar cind l-am mutat in cel mare.. de teama sa nu cada din pat, ca inca nu aveam cumparat sistemul ala de siguranta, am dormit cu el... adica adormea cu mine.. si s-a invatat repede asa...
Madaiulia, felicitari pentru specializare! Imi spunea vecina care e la cardiologie, ca pediatria e mai grea. Mult succes in cariera!
Betty, condoleante!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)