*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

si matei este la fel cu laptele, bea cu placere si din bibe of course, mancare nema nema abai de ii trebuie un pic de carne legume niciun fel frcute doar mere...si eu sunt chiar deprimata din cauza asta, deci sa imi revin observ ca si altii mai sunt asa

meemsy s-a rezolvat

tania sanatate mult copilasilor

abia astept sa ma intorc la serviciu, v-am mai spus?
sa nu mai aud urlete, sa nu mai smotruiesc toata ziua, gatesc and co... si mai cred ca si copiilor mei le-ar prinde bine sa ne vedem mai putine ore cred ca am aprecia mai bine timpul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Pai sa vedem, Tania...S-a uitat la filmuletul cu Sarah de un an si ceva escaladand gratiile patului? Nooooooo... sunt autodidacti, asta e! Sanatate multa la iubareti!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ROXI, mersi de urari . Cu ne-mancatul, o sa ajungi de la disperare la...resemnare. Calea e batuta, pe aci, prin colectie

NOKI...nope! Desi ar fi fost muuuult mai safe pt ea sa fi facut ca Sarah! Deci NU se catzara.

Astept si alte pareri...

Mergi la inceput

Rooooooooxi, ce veste exceptionala! Ma bucur mai mult decat tine! Tu o sa te bucuri abia dupa ce o sa gusti linistea de la serviciu.

Ma duc sa culeg bufnita si acasa cu noi!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki cele mai multe puncte le-a adunat Croatia.
Maria Hilfestrase -dc asa se scrie -era plina de ziare, ambalaje aruncate de vant in fata ta, mi-a placut mincarea,confortul pe care il au locuitorii acelui oras-multe cafenele, magazine,restaurante, transportul in comun 10+, faptul ca din centru pana la iesirea din oras faci 10-15 min, viena-budapesta se face in 2 ore, cam cat face S din bucurestii noi pana acasa in unele zile.multe de vazut...dar raman la Croatia.
la puncte intre Viena si Sibiu castiga Sibiul.ne-am mai oprit si la intoarcere de la Viena, acolo oameni relaxati, in Viena mi se pareau mai mult jemanfisisti.
now shoot!

la capitolul slabanogi cu bibe intram si noi, numai dimineata, si combinat cu lapte formula,sunt convinsa ca la 1 an manca mai mult si mai variat decat acum, il las sa manance si de la mc,in ideea ca macarare ceva in stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Taniaaoleu...Sanatate piticilor!Te cred ca e nasol cu amandoi bolnavi..Of of,vreo viroza rebela va lovit?
Acum in alta ordine de idei Stefi al tau nu mai intra in categoria slabanogilor din motive culinare .La cum l-am vazut in decembrie e chiar Ok as zice.Si inaltut si bine legat,deci il excludem din club.Iar cu datul jos din patut al Annei...chiar habar n-am cum...daca nu se catara atunci cum??Doar nu desprinde gratiile patutului ...sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

Citat:
citat din mesajul lui felicia74
Noi duminica am facut un om de zapada (am pus si poze in contul comun, sa-l vedeti ce frumusel era, cu nas de morcov si gura si nasturi). In 2 ore era distrus, calcat in picioare, facut praf. Bai, nene, ce are poporul asta?

cred ca in bucuresti e ceva gen KKK impotriva oamenilor de zapada. toti se pare ca au soarta asta, inclusiv al nostru...

noki, incearca cu paie. ori de-alea cu fructe 3d, care se desfac, ori de-alea rasucite, pana prinde gustul. daca sunt si transparente e si mai amuzant.
noi am optat pt lapte dimineata si iaurt seara.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

stiu, am citit pe blog, ce oameni! Cum sa explici unui copil de 4 ani ca niste oameni rai i-au distrus "lucrarea"? Mie mi se pare un act similar crimei.

Mai, fetelor, de cateva luni ma tot uitam cu regret ca nu prea se mai misca mare lucru pe forumul nostru.
Azi nu mai prididesc, cu cititul
Ce bine e!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna seara

Sa mai bag si eu o postare la scutece, ultima cred ca am atat de multa treaba de nu-mi vad capul

La capitolul biberonosi vs canosi eu nu stiu unde ne incadram, cred ca undeva la mijloc, adica bea din sticla din aia cu tuturoi. daca-i pun in cana, pana bea o canuta mica ies la pensie , asa ca nu-mi fac griji, important este sa manance. In rest cu mancarea nu avem probleme, de fapt n-am avut niciodata, mananca tot ce-i pun in farfurie, nu face mofturi la nimic. Multumesc lui DD pe treaba asta, ca la cat sunt eu de agitata, numai un copil mofturos nu mi-ar fi trebuit

Tania sanatate multa piticilor. Am vazut o parte din pozele de la ziua lui Che si tare v-am admirat. Am remarcat insa si mutrisoarele, sa le zicem "poznase" (cam soft temenul dar am zis ca suna mai bine)

Mitzo cum Doamne iarta-ma iti sparsesi capul? Refacere rapida!

Roxi cand reintri in campul muncii?

Miruna inca e acasa pt ca nu i-a trecut tusea de tot si trebuie sa-i fac si vaccinul de 4 ani asa ca am zis sa nu risc sa mai ia vreun carcalete acum inainte de vaccin, ca si asa abia l-am gasit cu o mie de pile si interventii . Deja mi-a facut pitici pe creieri, s-a plictisit ingrozitor, ma intreaba zilnic cand mergem la gradi.

Si in alta ordine de idei...mare ....nu stiu unde sa mergem in vacanta. Parca as incerca altceva decat Turcia, am vrut Bulgaria dar dupa ce am citit ceva review-uri mi-a trecut, am ineles ca mancarea nu e deloc stralucita, bauturile idem, deci zicem pas. Marius ar vrea ceva Spania, Italia....dar sa fie musai la mare ca eu vreau plaja si balaceala la greu, el vrea ceva unde sa zaca mai mult, nu-i genul foarte plimbaret...sa fie mancare buna, bautura, etc. Si conditii de cazare ca lumea. Ceva recomandari?????? Fac cinste

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

- culcat plod dupa cana de lapte bauta cu pai - yuuuhuuuu

- Miri - io zic ca nu poti compara mere cu pere. Viena e un oras, Croatia o tara. Viena ai vazut-o iarna, cand totul e anost si oribil, Croatia vara, la soare si veselie.
Nici eu nu as putea compara Viena cu Malta.Nu e corecta comparatia.
Oricum, e asa de ciudat si amuzant cat de diferita e percerptia oamenilor despre diverse lucruri. Pentru mine Viena (desi vazuta ca si tine, pe frig si vreme nasoala mai ales) reprezinta istorie la tot pasul, cladiri superbe, catedrala Sf. Stefan de care-s indragostita, ordine nemteasco-austriaca, oameni surpinzatori de calzi si cosmopoliti si pe planul nu final, arhi-final restaurantele, cafenelele etc...De-astea sunt n si-n Bucuresti cacalau si la tot pasul. Restul ne lipseste, din pacate.
La palatele Schonbrunn si belvedere ai fost?

- Feli, pai daca erai suparata ca nu e miscare pe forum, tu de ce nu postai mai nimic? Ca amu scot paru'!

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Madau, stiindu-va ce stil de vacanta va place, stilul AI, de ce nu incerci Grecia cu Rhodos, Creta sau Corfu? La mine astea-s pe lista de studiere pentru anul asta.Ca parca nici eu nu as mai merge in Turcia.

O asteptam pe Lavi cu alte pareri.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput