*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (258)
Raspunsuri - Pagina 13
Noki_Lara spune:
Si totusi, Lavi, fa un efort si alatura-te corului de mamici de copilasi mofturosi la mancare, facand abstractie de minune-Nati-cea-orie-papicioasa.![]()
Cum a fost la Silvia cu bibele? A confrirmat noua teorie elaborata in cadrul Colectiei? Amu bea zilnic lapte din cana? Dimineata si seara?
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Silvia contrazice teoria voastra. Bea laptele din cana dimineata si seara repede. Nati se cacaie, la ea marea dragoste a fost suptul la san.
Dar Silvia a trecut la cana hat de mult, inainte de a implini 2 ani cred.
Si la Silvia, de multe ori, laptele e cea mai "concreta" hrana din zi 
coralia76 spune:
Iar am ajuns la discutii despre cum ,ce si cat papa copilasii nostri
...Tocmai am vb cu colega de a mea si imi povestea la telefon cat mananca fetita ei de 1 an jumate si m-am crucit
...Pai cantitatile alea de care vorbea ea cred ca lui Andreea ii ajungeau cel putin 2 zile
..adica zicea de ex de masa de la ora 6 ,pulpa de pui cu legume toate pasate asa in jur de 300 de ml,apoi 2 mere plus banana plus sucul de la o portocala...si dupa toate astea lapte..pai unde baga atat frate copilul ala!?Toate astea la o singura masa..apoi ce-o fi mancat toata ziua ?
In fine..na..m-am ambalat...cand e vorba de excursii si mancatul copiilor..ma "sesizez" imediat
.
Noki_Lara spune:
Mie mi se pare mult si pentru un adult, darmite pentru un copil asa de mic!
Coralia, pe 2 zile, zici? Norocoaso! La noi 2 merse, o banana + suc de la o portocala e meniul de fructe pe un intreg anotimp! 
In cazul bananei cel putin, cred ca e meniul pe toata viata, ca in ultimii 3 ani Sarah a luat anual cate o gura de banana. In acest ritm, poate ajunge la una intreaga pana la pensie....![]()
Mai, si ce-i mai placeau pasate cand era mica-mica (sub un an)Ptiiiii, ce vremuri....
Ando, baga despre Nichita. Biberonos, nu?![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
corap spune:
helou :)
mie imi cam taie netu la serv, deocamdata sunt in probe dar dc nu e printre siteurile agreate.
dar ref la bibe/cana
ai mei sunt canutati amandoi de cand anais avea un an (respectiv andrei 2 ani jumate) pentru ca le-am scos biberonul amandurora odata. desigur, acum cu paiul beau.
de 4 ori pe zi.
cate o cana.
la andrei, litrul de lapte e hrana exclusiva
(mai baga cate o leguma cruda, un fruct sau niste paste fierte - paste fierte fara absolut nimic 'topping"
). mai mananca la gradi, dar fara carne - orez, broccoli, ceva supa.
anais mananca o gramada pe langa lapte, dar si o gramada de nashpenii
- adica la ea un sandwich cu sunculita merge oricand, o leguma (in afara de morcovi si rosii cherry) never. a, mai mananca castraveti cu multa SARE 
prin urmare andrei s-a subtiat vizibil si ana a facut o burtica 
PS - de ce-i pizza asa rea? ca nu-i decat faina de grau (uneori pun chiar integrala) cu suc de rosii si niste branza/cascaval, masline, ceapa, eventual porumb. nu mi se pare unhealthy food.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
maria_alexia spune:
Coralia, ne vedem in dupamasa asta la o pimbare cu puii? si la o feliuta de mandarina, ca tot zise Noki de fructe
(PS. La plimbare, pe strada, ce mai reusesc si eu sa le dau ceva sa manance cand se trezesc...
)
Noki_Lara spune:
Of, am postat un banc dragut, dar ilizibi cudiacritice. Si nu am timp sa le scot, asa ca l=am motrosit
.
Da da..place mie pizza! Bufnitei nu.
Buuuuuna pizza.
coralia76 spune:
Maria eu as veni . Daca vrea si domnisoara atunci e done deal!
Daca il pomenesc pe Cristi in ecuatie,cresc sansele de plimbare considerabil.De cand a venit frigul greu o scot din casa...si numai cu motivatii bine gasite
.Dau un tel. cand iesim de la gradi si vorbim ok?
tania-z spune:
M-au sunat de la gradi ca Stefi arde, asa ca l-am adus acasa. Avea 38.5
. Nu mancase, il durea burta si capul. Anna abia azi n-a mai facut febra, ca 2 zile tot asa a tinut-o. Asa ca, pe la ora 14, nu-si dadeau rand la uralt si la vrut la mine in brate (imi venea sa fug prin zid!) Anna a adormit prima, insa doar o ora - m-am trezit cu ea in bucatarie. Are fata asta un stil, imaginati-va cu sare din patul ala inalt cu gratii, sa vad daca ghiciti...!
Stefi inca doarme. Nu mai are febra, sa vedem ce-o manca la trezire.
Si al meu e nemancacios. Nu asa rau, ca acum 1.5-2 ani, dar tot multe fixuri are. De cand cu viroza si Anna face talente la masa si s-a subtiat vizibil.
Apropo de perceptia bibe/cana, eu cred ca e similara cu aceea ca bucata de paine rupta e mai buna decat aia taiata. E mental, dar asta e, asta sa fie tot necazul...
MANDY, ai toata admiratia mea pentru maturitatea la care ai ajuns!
Nu ai avut o viata prea "soft", dar rezultatul... Mult succes cu jobul!
ALEXANDRINA - de coma piticii tai! Ar trebui sa-i inregistrezi cumva la fazele astea. Sunt memorabile.
tania-z spune:
Am trimis in contul comun si cateva de la Craciun. Sa vedeti si voi ce iubaretz e fiu-meu
.