Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lumi, Shtephy . Cred ca asta aveam nevoie sa aud. Ramo, daca tu zici ca ai alaptat-o si tu pe Stefitza mica si a fost ok, insist si eu atunci. Tare frica imi e sa nu dispare si putinul care il am. Dupa ce am venit de la baie, disperata, m-am spalat si m-am muls si mare mi-a fost surprinderea sa vad ca am colectat 120 ml. Doamne, de cand nu am mai strans atat! O sa ii dau din el la pici si daca il refuza o sa ma mulg in continuare zilele astea din 3 in 3 ore ca nu pierd lapticul. Va multumesc pentru raspunsuri, fug sa-mi fac ceai! pupici

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am venit sa ocup si eu un loc aici la scutece...si acum ma duc sa pap curcan

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu bebe Maya vin la voi sa va multumesc mult mult de tot ca sunteti alaturi de mami meu!!!Va cunosc deja , ca-mi vorbeste toata ziua de voi.Va las un www.youtube.com/watch?v=kNvlKqGZaPM" target="_blank">filmulet ca sa va multumesc.LA MULTI ANI!!!

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

LA MULTI ANI 2010 !!!

Bine v-am gasit in clubul scutecelor!

Noi va pupam dulce,si imi doresc sa ma lase si pe mine puiul meu sa intru mai des,ca tare dragi imi sunteti!

Azi noapte am vazut si noi artificiile si azi Raducu meu e tare somnoros,s-a trezit doar sa manance si apoi somnic

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA, DIENUTZE, LYLIANA si voi toate care ce va ganditi la noi, cele ce inca nu ne tinem in brate puiutzii sper ca anul acesta sa va dau vestea cea mare. Pe masura ce trece timpul parca imi doresc tot mai mult sa se intample. E minunat sa stii ca atatia oameni dragi se gandesc la tine. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Bun gasit in Clubul scutecelor.

Noi am avut o seara linistita, nu l-au trezit pe Mihai nici nebunia de artificii, nici nimic. Este un scump ca doarme noaptea ca un ingeras.

As vrea sa va intreb ceva. Pana acum nu regurgita deloc sau decat f putin, prelingandu-se laptic pe langa gurita. De azi dimineata in schimb cand i se intoarce lapticul inapoi iese jet, de stopeste dragul de el la super distanta. E normal sa faca asa?

Pup you all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LA MULTI ANI ,FETELE MELE DRAGI!!

Imi pare rau ca am pierdut predarea stafetei ,dar probabil ca nu as fi iesit la fel de bine in poze daca as fi citit inainte toate mesajele voastre.....asadar dupa o tura de m-am incumetat sa compun primul mesaj la "scutece"...si nu pot continua inainte de a mentiona din nou ca sunt incantata sa fiu alaturi de voi si de pui vostri...sunt convinsa ca va fi o perioada cel putin la fel de frumoasa ca si odiseea ..abia astept sa ne laudam in continuare cu realizarile "marete" ale puiutilor nostri ,sa ne bucuram impreuna de primii dintisori ,de mersul de-a busilea ,de primele cuvinte ,de primii pasi si de ce nu ,de aparitia surioarelor si a fratiorilor...
La cumpana dintre ani nu am putut sa nu ma gandesc la voi, dragile mele prietene ,care ati fost alaturi de noi mereu si mai ales atunci cand am hotarat sa venim pe lume ...azi citind mesajele de felicitare am facut putina ordine in telefon si am gasit mesaje de la voi ,din ziua nasterii puiului meu drag ...mi-au dat lacrimile la fel ca si atunci ...va multumesc din inima din nou si va rog sa ma iertati daca am devin lacrimogena...Sper sa fim in continuare alaturi una de alta,asa cum am fost timp de noua luni...LA MULTI ANI FERICITI ,DRAGI MAMICI DE FULGHUSORI!!!

p.s..ma duc sa imi sterg "mucii" si revin...va si va imbratisez cu mult drag pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

In primul rand:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
UN AN NOU CAT MAI BUN CU MULTE REALIZARI SI PUIUTI SANATOSI.
Revin si eu la scutece, nu prea am avut timp in ultima vreme,dar incepem sa ne facem un program.
Simina e scumpica rau Maya ta

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

LA MULTI ANI, FETE DRAGI !!!!!

Imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu ca inainte, dar va citesc cat de des pot. Copiii mei sunt amandoi foarte bine, Daniel are deja 5,5 kg la o luna si jumatate, e un mare mancacios, doarme toata noaptea, dar ziua ioc, de-aia nu prea mai am timp de forum... Inca ne chinuie colicii, nu rau, dar deranjant, cat sa nu doarma.

Cami, si noi tot pe Infanrix mergem, pediatra noastra in care am foarte mare incredere a spus ca e cel mai bun vaccin. Pe langa asta, ii fac la 2,5 luni si 3,5 luni Rotarix, e vaccin pentru rotavirus, cica ar fi foarte multe cazuri de infectii, cu urmari dezastruoase. Plus Prevenar pentru Simona, am dat 10 milioane pe vaccinuri numai pentru urmatoarele doua luni... Dar cea mai importanta e sanatatea lor, nu conteaza nimic mai mult, fac orice efort pentru asta, inclusiv credite .

Va pup, sa fiti sanatoase si frumoase in noul an, la fel si bebelusii nostri dragi, sa ne bucuram de fiecare moment din viata lor, ca eu cel putin nu ma mai incumet si a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

am revenit...pe meleaguri "scutecoase"

sper ca ati petrecut frumos noaptea dintre ani....noi am fost la niste prieteni ,care au un baietel mai mic cu o luna decat David ,iar puiul meu a fost tareee de comitet ..a mancat pe la 12.30 dupa care a dormit pana la 6 ..asteptam sa se trezeasca sa mergem acasa ca ne picau ochii in gura...

Crlp felicitari pt.ingerasul MATEI!!Sa-ti aduca numai bucurii si sa fie mereu sanatos si fericit alaturi de mami !!

Lumi multumim de urare ..tare frumoasa; mica nora crestina si mami sexy..sa fiti fericiti mereu si sa va bucurati unii de altii...

laurairina sa va fie de bine de sorcoveala !!!

Ramona C. daca mai vine laptic eu zic sa nu te lasi pagubasa; te asteptam sa ne bati la cap in stilul caracteristic..te

va las ..ma cheama praslea...

Mergi la inceput