Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

La multi ani care sarbatoresc 1/2 lunite.
Am revenit si eu cu cateva intrebari:
Cand sughite pitica ce ii dati sau nu ii fac nimic?
In ultima vreme nu prea ziua, mai mult si nu o lasam pe mami chiar daca e in brate nu prea conteaza . Stranuta destul de des si poate a racit, din cauza asta sa ??
Acum nu imi mai amintesc ce am vrut sa mai intreb, dar raman pe pozitii si o sa revin .
A da si doar canr e cu in gurita tace.
Ma pun sa impatur pe lu , apoi tre sa merg sa si sa mai citesc din urma. la toate si la toti puiuti.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

lavinia, simina nu ii dau inca pentru ca am citit mai peste tot ca bebeii alaptati exclusiv la san pot sa faca si 2-3 scaune pe saptamana, fara sa fie asta o problema. Eu i-am dat 2,5 ml de Debridat, si i-am facut ceai de musetel. Dar, daca pana la 18.00 nu face nimik, nu imi ramane decat supozitorul... Lavi pupam Rares cuminte si frumos ca un soare!
simina e nasol rau... eu am actualmente niste mini-sangerari, adica nu, de fapt am niste scurgeri, pe care le suport cu tampoane zilnice de la Carefree, un tampon pe zi. Chestia e ca m-am plicitisit de ele.... Dar la tine, ce sa mai zic, 3 luni... wow... Zic sa vezi ce zice doctorasul... e cel mai indicat
RamoC pup Dominic destept si frumos care vrea doar tzitzi de la mami ( si bravo lui mami ca nu s-a lasat si a incercat continuu....) Iar la botez vreau o masa rotunda, unde sa incapem toate, cu un panou deasupra : Mamici de fulgusori nov.dec.2009 !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
simina e nasol rau... eu am actualmente niste mini-sangerari, adica nu, de fapt am niste scurgeri, pe care le suport cu tampoane zilnice de la Carefree, un tampon pe zi. Chestia e ca m-am plicitisit de ele.... Dar la tine, ce sa mai zic, 3 luni... wow... Zic sa vezi ce zice doctorasul... e cel mai indicat

..da...si eu am si acum la 2 luni inca scurgeri rozalii, tot cu de alea zilnice de la Carefree stau la ..si eu m-am saturat

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Nu vreau sa fiu nici indiscreta, nici offtopic, DAR v-ati reinceput viata sexuala? Mie dr. nu mi-a dat intalnire la 60 de zile sau mai stiu eu ce... M-am externat si ..... La Revedere!!! In concluzie, nu stiu ce sa fac.Dupa cum spuneam, mai am niste scurgeri, laura vad ca si tu ai ceva de genul asta, si nu stiu daca e indicat sa incepem...... sotul meu, numai cand vorbim e... abia asteptam amandoi, dar parca nu m-as duce la gineco sa-l intreb : Cand pot sa fac cu sotul, va rog?... si ma intrebam de anticonceptionale... trebuie sa folosesc? nu stiu cum faceti voi.... Cine nu este pudica rog sa ma lamureasca si pe mine....

Mergi la inceput

Proba semnatura

Lamaia
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

Este o problema delicata broscuta_80 sincer nu stiu ce sa zic, eu saptamana viitoare merg la doctor si atunci vedem ce spune de .
Mie mi-a spus k dupa 6 saptamani sa merg la control, dar fiind intre sarbatori a zis ca mai bine merg dupa anul nou. Maine il sun sa imi fac programare.

Lamaia
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Nu v-am spus ce comica a fost la botez....cum a inceput preotul sa cante,a inceput si ea: `aaa aaa a aa aaaa aa`...nasul nu se mai putea abtine din ras!
Apoi,cand au impartasit-o,dupa ce a luat ligurita de vin,a scus un `ahhh` satisfacut,de a inceput si preotul sa rada!

Apoi i-au clantanit gingiile de frig cand au imbracat-o....

Seara,la petrecere a fost foarte sociabila,a facut pozici cu invitatii,a dormit putin in scoica,in zgomotul ala( de fumat toata lumea fuma afara), apoi s-a plictisit si am dus-o in camera. A stat la petrecere 2 ore,a inchinat si un biberon de lapte cu invitatii,a si dansat!

Miany,parca tu intrebai de meniu....

Noi am avut aperiv foarte bogat: somon afumat,rulada de pui cu ciuperci,branzeturi cu alune,rulada de vita cu morcovi(doamne,nici nu mai stiu ce tampenii am mai ales!)...apoi am avut 2 feluri de papa:file de peste in pergament cu orez Basmati si muschi de vita cu sos de ciuperci si cosulet cu legume....Plus bufet cu produse de patiserie,prajituri si fructe si....nelipsitul tort!
Personalul de la hotel super fain instruit,am avut camera asa ca am putut avea grija de pisicuta mai usor...ce mai,a iesit cum nu ne asteptam!

Muzica foarte faina(fetele din Iasi,va recomand formatia `Style`),am fost doar 16 persoane,dar ne-am distrat extraordinar de bine!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Broscuta,eu mi-am reinceput activitatile ...am avut ceva durere(acceptabila),un usor discomfort la inceput...dar totul a fost bine!

Mergi la inceput

Rgagapie,si a mea sughite des.La inceput se enerva si plangea cand o apuca sughitul,acum s-a obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Lavinia Blaga un din partea lui David. Iti multumim frumos pentru pozica.

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)

Mergi la inceput