Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare! Zilele astea am tot umblat din casa in casa plus ca am fost toti acasa si atunci nu-mi prea vine sa stau pe forum...
Teodora a intrat si ea in perioada cu mofturi la macare, vreo saptamana imi tot pocneau sanii si ea abia daca ciugulea varful... Acuma vad ca s-au mai adaptat si sanii mei la noua cerere si nu mai fac atata lapte. La fel am patit si la Timeea dar parca la ea a inceput mai tarziu pe la 2 luni.

Broscutza, noi dupa fiecare dintre copii am inceput la 6 saptamani viata sexuala. Contraceptie trebuie, chiar daca alaptezi, nu esti protejata. Eu am folosit de fiecare data anticonceptionale compatibile cu alaptarea (Exluton erau inainte, acum Cerazette)asa ca pot sa-ti spun de asta (si altora daca sunt interesate).
Au o serie de avantaje: intarzie venirea ciclului la cele care alapteaza. Mie practic mi-a venit prima data abia cand le-am intrerupt (la 1 an si 2 luni dupa Vlad) sau am uitat intr-o luna vreo 4 pilule (la 1 n si 9 luni!!!! dupa Timeea). Toate prietenele mele care au folosit Exluton au constatat acelasi lucru. In schimb daca au inceput sa-l ia abia dupa primul ciclu (atentie Simina!!!) au tot sangerat de nu se mai opreau. Vezi daca nu e asta si la tine!
Avantaj/dezavantaj, depinde cum privesti problema, dupa ce-l intrerupi exista o perioada cand creste fertilitatea (eu dupa fiecare intrerupere am ramas instant insarcinata).
Dezavantaj: scade libidoul si lubrefierea (sau cum s-o scrie) vaginala. Dar nu exagerat de tare.

La 6 saptamani la control ginecologul vede daca nu sunt probleme si face un examen de secreteie vaginala. Daca exista ceva gargarite (colectate din spital cum am patit eu la Vlad, sau candida de la antibioticele din spital) atunci aveti unda verde.

Ramona ma bucur sa aud ca papa Dominic tzitzi. Continuati tot asa!

Eu nu ma agit cu kk lui Teodora ptr simplu motiv ca nici ea nu se agita. Adica face la 2-3 zile dar nu da nici un semn ca ar deranja-o ceva. Asa ca nici nu intervin in vreun fel.

S-a trezit. Am plecat.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

sa incerc si eu sa zic mai multe ..ca anu asta vad ca m-am puturosit de tot
asa..Dienutze, vad ca zici ca ai incercat sa distantezi mesele de alaptat la 3 ore..ti-a reusit???la mine nici o sansa sa treaca mai mult de 2 ore fara sa alaptez..Deja maraie si face ca toate alea..doar sa o mai pacalesc cu suzeta..dar nu tine multa vreme nici aia..Plus ca stiu ca LM se digera mult mai repede si ii ramane stomacelul gol dupa vreo ora maxim..deci e normal ca ei sa chiraie mai des ca vor papa la san, decat dupa LP.
Krelia, interesant ce ziceai tu ca Rareshu tau doarme mai bine dupa o repriza de LP decat dupa una de LM..de asta o fi si a mea atata de maraita si sa doarma atat de putin..daca numa la san papa..
Monica, cum stai cu sanul, cu tratamentul??pup sa treaca si fara sa ajungi la operatie..ca e tare naspa din cate stiu eu de la o fosta colega..
Monis, ce face Iulianu?a inceput sa zambeasca si el?
Alinus, a trecut raceala lui Dragos??deci fara antibiotice nu s-a putut pan la urma
Pt Lorex nu mai stie nimeni de unde se poate gasi oxitocina??Sper sa gaseasca, sa nu mai stea ingrijorata..
Camy, plimbare placuta pana la ai tai! Ce bine ca o iei pe mama ta la tine..
Dankutza, tot mai frumusica se face Cezarica ta!!as fi comentat la poze cu mare drag dar pt ca ai album pe webshot mai grele.. mie totusi mi se pare ca seamana foarte mult cu tine..
Simina, tare scumpa Maya ta cand face gimnastica!!
Avalon, bine ai revenit la noi, eu cred ca prefer sa iti spun tot asa..ca asa te-am cunoscut! am citit prin cate ai trecut in ultimul trimestru, ma bucur ca s-a terminat cu bine, si baieteii sunt bine si sanatosi! Si ma bucur sa te aud ca te descurci si singura cu doi cand nu e tati acasa! Ca sa nu mai spun de leganusul ala..m-ai dat pe spate de ce mistooo eee..Dar si ce pret are...
Raluci, astept poze cu balansoarul proaspat achizitionat, sunt ft curioasa cum sta bebe in el
Camelia, am vazut si eu bebele, un scump nu alta!
RamonaC, chiar ma bucur ca te-am auzit ca botezi mai repede decat sa astepti pana la toamna Si ma bucur ca reusesti incet incet sa alaptezi doar la san!
Miany, si a mea incepe incet incet sa descopere manutele..si cand si le nimereste la gurita, sa vezi ce lipaituri, si ce isi mai suge toate degeteleMiany, noi am facut petrecerea de dupa botez acas, si am avut aperitiv bogat, cu salate beouf si de vinete, sarmale, friptura de pui si porc, si tort! am mai avut niste fursecuri,putine, dar cumparate..
Broscuta, de ce depresie???hai ca nu e folositoare la casa omului ( Ma gandeam ca poate ai chef sa ne vedem, sa ne intalnim, daca vrei, sa mai stam de vorba, eventual merge al meu la voi si va aduce la noi..zic si eu..sa mai schimbam impresii, sa ne vedem bebelusele) Acu am citit de partea cu siecsu..asa am patit si eu dupa cezariana, sarumana si la revedere, nu mi-a zis nic doctorita dac sa merg dupa 6 saptamani sa vada ce si cum, si culmea, si cand mi-am scos firele am prins-o de garda si chiar ea mi le-a scos. Dar nu a zis nimic despre ce si cum, dupa cate saptamani..La capitolu asta sunt ca tine...in ceataaa As merge pe rozelor sa fac un consult la doctoritele alea de acolo,sa imi ia lama pt scurgeri, sa ma lamureasca si pe mine la capitolu asta, dar stiu cat se sta la coada, desi iti face programare, si mi-e frica sa nu stau vreo 2-3 ore sa urle rechinasa de foame intre timp Nu stiu cum sa fac...

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Simina, si eu cred ca sangerarile de acum sunt de la contraceptiv. Mie cel mai tare de asta mi-a fost teama cand am inceput sa le iau... ma bucur ca am scapat deocamdata. Vezi... poate schimbi pastilutele si gasesti pe care sa le tolerezi... sau... mai rabzi sa se regleze organismul daca o vrea. Cat despre tanga... tot invatul are si dezvat

RamonaCopot, felicitari pentru alimentatia la san. Sa va tina cat mai mult

tiusca, eu nu mai am probleme cu pielea uscata fiindca folosesc la baie infuzie de flori de galbenele si tarate iar masajul de dupa e cu ulei de masline( iar multumesc monicai) . si la noi e cam cald si de la produsele cosmetice cumparate imediat a avut problemuta cu uscarea pielii. Cum am renuntat si-a revenit

Lumi, daca veni vorba de bebei care merg, am primit vizita unei bebeline de 8 luni.... nu vreti sa stiti cum m-a facut varza cu agitatia si galagia in numai 1 ora. Al meu dormea dus intre timp.... Doamne cene asteapta

rgagapie eu nu ii dau nimic pt sughit. Astept sa-i treaca.

broscuta_80, noua ni s-a dat unda verde la controlul de 40 de zile. In fapt si pe biletul de externare scrie la recomandari: repaos sexula 40 de zile, contraceptie 1 an.. Iau si eu cerazette de la 40 de zile, zilnic... fara sa fi asteptat sa-mi vina menstruatia. s-a infiintat ea singura imediat ce am inceput pastilutele si a tinut ca si inainte(5 zile).

Lumi, multumim pt informatii. Amuzanta pitica daca l-a inganat pe preot

Lorex , eu nu am apucat sa cumpar... dar cei de la Dona imi spusesera ca fac ei comanda si imi aduca si oxi, si anaestezie si trusa. Vorbisem vineri ziua si trebuia luni sa merg sa dau comanda sigur, dar eu sambata am nascut. Vorbisem cu sefa de farmacie si a spus ca se rezolva sigur. incearca si tu... poate reusesti

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link-ul 2 numit poze contine poze noi( de fapt si mai vechi dar nepostate pe contul comun)

aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Simina, si eu cred ca sangerarile de acum sunt de la contraceptiv. Mie cel mai tare de asta mi-a fost teama cand am inceput sa le iau... ma bucur ca am scapat deocamdata. Vezi... poate schimbi pastilutele si gasesti pe care sa le tolerezi... sau... mai rabzi sa se regleze organismul daca o vrea. Cat despre tanga... tot invatul are si dezvat

O sa intreb medicul daca pot sa iau Marvelonul meu ca oricum nu am nevoie de ele special pt ca nu alaptez.problema o sa fie ca nu stiu ziua in care sa incep pt ca normal se iau din prima zi de cm , dar daca eu am asa ceva zilnic nu stiu cum sa fac....oi vedea ce zice medicul

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Simina, daca tot nu alaptezi cuatat mai mult as lua pilula combinata. sunt variante mai noi decat marvelonul, cu o cantitate mai mica de hormaoni decat astea... dar daca ti-a mers bine cu ele... Oricum... sper sa rezolvi ca nu e ok asa... 3 luni e prea MULT si pt fizic si pt psihic

aniversarea nuntii
POZE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

vine capitol nou imediat

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

bine v-am gasit la scutece....

mie pt sughit,medicul de familie mi-a spus sa-i pun la san.... nu functioneaza mereu... mai ii tin si culcati pe burta mea , dar nu cedeaza decat in putine cazuri... auzisem de varianta sa-i dai o picatura de lamaie dar nu am incercat... mi se pare cam naspa

de mancat noi mancam cam ;la fiecare masa 100 ml.. rar 120, dar noi suntem mititei... avem sub 3,500 kg....

mucisorii tot ne chinuie, mai rau ne chinuie mami inainte de fiecare masa cand se apuca sa-i scoata... nu e prea placut dar trebuie

azi am reusit sa fac manichiura mucosilor...
mataie dragos

pa

Dragos si Eva _30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol nou

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Subscriu pentru rotarix ; si fetita mea a avut rotavirus si este ingrozitor : a vomitat si a facut cacut in acelasi timp in jet puternic si urlete si ma striga : mami mami ma doare burtica si iar vomita a fost groaznic - spre norocul meu nu am fost internati in spital pentru ca am pus-o repede pe picioare.

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

Raluci, nu vreau sa scriu direct pe forum pentru ca nu e o farmacie, e un cabinet de vaccinari din cadrul unui institut si nu au prea multe, nu vreau sa ma injure ca suna prea multa lume la ei. Ma refer la alte persoane, nu cele din forumul nostru, pentru ca DC apare primul in motoarele de cautare.

Referitor la Rotarix, am vazut ca sunt mamici care il considera un moft si cred ca doctorii il recomanda ca sa mai faca si ei un ban. Nimic mai fals !!! Rotavirusul poate cauza probleme pe viata la un copil, simptomele sunt dezastruoase, cu internare in spital si deshidratare severa. Pe langa asta, pediatra mea este medic la Emilia Irza, spital de copii, si a spus ca sunt foarte multe cazuri in ultima vreme. Citez: "Din pacate, Simona nu a beneficiat de acest vaccin, pentru ca este nou, dar din fericire lui Daniel i-l putem face" Simona a facut, o forma usoara de infectie insa, fara spitalizare, si n-as vrea sa mai trec vreodata prin ce-am trecut: diarie cateva zile, varsaturi repetate la jumatate de ora, saruri date cu forta, ca sunt scarboase, pentru hidratare, mere coapte si stiksuri, ca de altceva nu se atingea, tot cateva zile etc. Si, in plus, este vorba de un vaccin picaturi care se dau oral si nu are efecte secundare, e virus viu ametit.

Andrutza si comorile ei - Simona Andreea (n. 17.01.2005) si Daniel Stefan (n. 14.11.2009)

Mergi la inceput