Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani pentru cele doua luni ale Amaliei, copilas scump de Laurairina!

La multi ani pentru cele doua luni ale lui Mihai, baietel dulce de Ali762000!

La multi ani pentru cele doua luni ale Sabinei, copilas drag de Ancutza-Bro!

La multi ani pentru o luna ale lui Eduard, mandretea de baiet a Cristinicai!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

proba de semnatura!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Raluci, nu vreau sa scriu direct pe forum pentru ca nu e o farmacie, e un cabinet de vaccinari din cadrul unui institut si nu au prea multe, nu vreau sa ma injure ca suna prea multa lume la ei. Ma refer la alte persoane, nu cele din forumul nostru, pentru ca DC apare primul in motoarele de cautare.

Referitor la Rotarix, am vazut ca sunt mamici care il considera un moft si cred ca doctorii il recomanda ca sa mai faca si ei un ban. Nimic mai fals !!! Rotavirusul poate cauza probleme pe viata la un copil, simptomele sunt dezastruoase, cu internare in spital si deshidratare severa. Pe langa asta, pediatra mea este medic la Emilia Irza, spital de copii, si a spus ca sunt foarte multe cazuri in ultima vreme. Citez: "Din pacate, Simona nu a beneficiat de acest vaccin, pentru ca este nou, dar din fericire lui Daniel i-l putem face" Simona a facut, o forma usoara de infectie insa, fara spitalizare, si n-as vrea sa mai trec vreodata prin ce-am trecut: diarie cateva zile, varsaturi repetate la jumatate de ora, saruri date cu forta, ca sunt scarboase, pentru hidratare, mere coapte si stiksuri, ca de altceva nu se atingea, tot cateva zile etc. Si, in plus, este vorba de un vaccin picaturi care se dau oral si nu are efecte secundare, e virus viu ametit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Am raspuns pe privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutareee,mamici dragi!!

Incep prin a va multumi tuturor pentru felicitarile transmise...va dorim si noi la fel tuturor fara exceptie,dar mai ales sarbatoritilor de ieri Iulian de monis ,David de dana n. si celor de azi: Mihai de ali,Amalia de laurairina,Sabina de ancutza, Eduard de cristinica

Noi suntem binisor ..nu prea am mancat bine ieri si azi ..sper sa fie ceva temporar ; in schimb suntem numai un zambet si ne-am descoperit manutele ,pe care ni le bagam in gura sau chiar..in ochisi suntem din ce in ce mai atenti la ce ne inconjoara..si mai nou adormim singurei in patut,mami pune muzica si mai scancim cate un pic dupa care somn..

Ariadna alias avalon bine te-am regasit..; toate greutatile prin care ai trecut sunt ,cred ,rasplatite acum de minunile din viata voastra..sa-ti traiasca piticii ..sunt niste scumpi..

lumi nici eu nu ma agit prea tare cu ceaiul ..asta e..daca nu vrea sa il bea ,nu vrea si pace..

SIMINA imi pare rau ca ai probleme de sanatate ..cel mai bine e sa mergi la medic asa cum ai zis ..

Lavi am pierdut eu postarea sau chiar nu ne-ai spus cum a fost la rev ...

Ramo ma inscriu si eu pe lista de invitati..mai sunt locuri? dar..te astept si eu pe 9 la noi la botez...

apropo de botez ,fetele care ati facut deja ,cate feluri de papa ati avut in meniu ..ca nu as vrea nici sa ma zgarcesc dar nici sa exagerez ca lista de invitati e destul de lunga ...ati servit si prajituri sau numai tort ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

dankutza, Vigantolul e vitamina D3, care dupa ultimele studii e o super vitamina, are roluri multiple, nu doar de fixare a calciului, deci e foarte bun si pt noi si pt bebici.
Lactana eu am luat din Sensiblu cu vreo 60 de ron cutia cu 2 pungi, dar am vazut ca e si pe net si e mai ieftin. tot bio am vazut si Holle, mai scump, dar nu am incercat inca.
legat de gusturi si bebelusi... al meu se stramba uneori la ceaiul Roiboos dar asta nu il opreste din a-l bea... in rest ii plac toate tipurile de lapte, dar cel mai mult, ca oricarui bebe, ii place sa stea la san.
nu stiam ca Nan-ul e renumit pt gaze... ca al meu are niste partzuri atomice uneori...

mami de Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Bine v-am gasit la scutecele.

Krelia, superb mesajul postat pufuletilor.

Imi pare tare rau ca nu am timp sa stau pe forum. Noaptea asta am zis ca o iau razna. Nu a avut chef de somn... Vreo 3 ore a dormit la mine pe piept...apoi de la 8 dimineata pana la 12 la noi in pat...pe burta Halal somn...ce sa fac daca tati a scos uscatorul de par din priza ...nici ca a mai stat la ea in patut

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

La Multi Ani!!! pentru ieri :
Bebe Iulian/Santiago de Mamica Monis
Bebe David de Mamica Miany
Bebe David de Mamica Dana.n

La multi Ani!!! pentru rasfatatii de azi:
Bebe Amalia Teodora de Mamica Laurairina
Bebe Mihai de Mamica Ali762000
Bebe Sabina Ioana de Mamica Ancutza_Bro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

La multi ani, cu multa sanatate si fericire pentru bebelusi, mamici, tatici si toti membrii familiei!

Superbe mesajele de predare a stafetei! Multumim! Eu incerc sa ajung la zi cu cititul. Suntem bine, sanatosi, am terminat antibioticul si totul e super. Pe 12 mergem la controlul de 2 lunite si facem si vaccinul. Inca nu stiu ce fel de vaccin facem aici, dar o sa va anunt cand aflu.

Pupici pentru toti bebeii si mamicile!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Miany,si Annabelle trece exact prin aceleasi faze....mofturi la papat,e ocupata toata ziua cu limbuta,manutele,inventarul lucrurilor din casa,la ea in camera vorbeste cu maimutoii de pe pereti si adoarme singura in patut!

Stateam si ma gandeam,la inceput doar papa si dormea....acum are nevoie de cat mai multa atentie...din ce in ce mai multa.....va inchipuiti cum va fi cand vor incepe sa mearga?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput