Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece
Raspunsuri - Pagina 17
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
Ce ma bucur ca ne strangem tot mai multe la botez
. O sa il pun pe fiu-meu sa va dantuiasca pe fiecare
.
Simina, mie de 2 zile mi-a venit ciclul, dar deja disper. Nu stiu cum ai putut sa rabzi si asta atata vreme. Sper sa te scape gine tau de acest diconfort cat mai repede. Is curioasa si la mine cat o tine, ca inainte de sarcina eram fericita cu 3 zile si alea cu flux restarns
.
Asta era un lucru de apreciat in sarcina, ca nu am avut ciclu. Am purtat si atunci absorbante pentru scurgeri, dar nu se compara cu ciclu si durerile si disconfortul. Tanjesc dupa ob-uri de numa, dar stiu ca nu sunt asa bune si plus de asta nu ar face fata acum, la inundatiile astea
.
Si sa va mai zic ceva, azi sunt tare bucuroasa
. Sa vedem insa cat ma tine. Ieri am fost cu fiu-meu in vizita la niste prieteni si el a fost "tare de gasca" (ca sa citez si eu fetele). S-a uitat peste tot, cred ca sa vada cat de gospodina e prietena mea si daca a sters praful
, si a ras, gangurit, dormit in brate....dar nu a vrut sa pape biberon. A pupat putin tzitzica, cat sa-si potoleasca setea si cand ne-am intors acasa a supt de-a binelea. Asadar e prima zi cand Dominic a papat doar tzitzi. Doamne multam sa o tinem tot asa, ca tare ma mai stresam cand vedeam ca papa cu chiu cu vai cate 60 ml. Macar acum nu vad cat papa, dar daca nu urla de foame eu zic ca e bine. 

. Se pare ca nu e schimbat gustul la laptic, asa ca tare ma bucur!!!
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
laviniablaga spune:
Simina!
Eu zic sa mergi si sa consulti ginecologul, pentru ca 3 luni de sangerari sunt cam suspecte! Eu de la 6 saptamani nu am mai sangerat si acum Rares are deja 9 saptamani. Mie la controlul de 60 de zile mi-a recomandat steriletul, mai ales ca eu am avut si cezariana si nu imi mai pot permite inca o sarcina macar pana peste vreo doi ani...oricum nu as fi acceptat anticonceptionalele pentru ca eu am ramas gravi cu tot cu anticonceptionale...asa ca...nu prea am incredere!
RamoC...ma bucur tare mult ca Domi al tau a fost atat de ascultator si ca te-ai simtit bine in vizita si mai ales imi pare tare bine ca a papat doar tzitzi! Va pup pe amandoi!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea
Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
dankutza spune:
Ariadna pana ajung sa vorbesc cu pediatrul bebitzei, raman la Pentaxim + Egerix B Pediatric. Nu fac Roatrix, Prevenar si alte minuni. I-ar trebui ore in sir medicului sa ma convinga, desi nu cred ca ar reusi. Medicul nostru de familie, care este si pediatru, este prietena buna de familie. Suntem ca niste rude, de aceea sunt convinsa ca nu imi va recomnda ceva, doar pentru ca ii ies si ei niste bani, la fiecare vaccin.
Eu nu ii dau lui Cezarica calciu gluconic. Ii dau doar 2 picaturi de Vigantol pana la un an jumate si de acolo, inainte ii dau doar in lunile cu R. La un moment dat, o sa incep sa ii dau si fier. Copii hraniti cu lapte praf, au nevoie de fier, pentru ca nu si-l iau din lapticul matern. Nu stiu cand o sa incep. O sa intreb medicul. Dar, eu nu inteleg. Pai, Vigantolul nu este calciu? Nu ajunge doar Vigantolul?
Sa stii ca si eu te-am admirat foarte mult pentru detrminarea ta de a avea un bebe
. Sper sa nu te superi, dar le-am spus fetelor de la Inseminare de tine
. Stii, au nevoie de puterea exemplului. Unele dintre ele, incep sa dispere, cand vad tot o liniuta. Poti sa dai cu rosii
, daca vrei, dar eu cred ca le-am sporit un pic gradul de incredere cand au citit despre tine.
ca nu se mai poate. Cezarica oracaie si se cearta cu tasu'. ![]()
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank">
Cezarica face baitza
laviniablaga spune:
ASA DOARME RARES ZIUA, CA NOAPTEA ARE PROGRAM DE VORBA somn de ingeras
tiusca spune:
La multi ani gagici!Sper ca ne mai tineti minte.Noi am fost plecati de sarbatori in provincie,de la jumatatea lui decembrie.A fost frumos si bebe cuminte.Suntem bine,ceva probleme cu pielea foarte uscata.Sper sa rezolvam cu ceai de mustel,vitamina A si crema hidratanta de la mustela.Deja suntem pe trecute.Acolo unde am stat a fost foarte cald 25-26 de grade si cred ca de aici si problemele.Noi in casa avem 22 grade,rar 23.Acum ne pregatim de botez.Abia astept sa-l crestinez.Va pup si sper ca aici,la scutece,vom petrece 4 ani minunati.
laviniablaga spune:
Tiusica BINE AI REVENIT! Sper ca problema cu pielea uscata sa se rezolve. Te asteptam si cu poze! 
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrutza Fetelor, eu am gasit Infanrix Hexa cu 205 lei si Rotarix cu 221 lei. Daca sunteti interesate de unde, trimiteti-mi PM si va raspund. ![]() ![]() ![]() |
ai PM

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubim
drag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
raluci_b spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
ai PM ![]() Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubim drag![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze bubu |
andruza - sau cel mai bine spune direct pe forum, sunt convinsa ca-s multe mamaici interesate
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubim
drag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
laviniablaga spune:
Camelia86, vazut foto cu David Cristian, care este superb, si l-am adaugat si pe el in Gashka Fulgusorilor Superbi!Priveste-ti minunea