Fulgusori de nov-dec 2009 (1)-Bun gasit la scutece
Raspunsuri - Pagina 16
Alinus25 spune:
Neata fetele,
Urez si eu cu intarziere 

sarbatoritilor de ieri David de Miany, David de Dana.n, Iulian de Monis
Si pt sarbatoritii zilei de azi Mihai de Ali, Amalia teodora de Laura Irina si Sabina Ioana de Ancutza

Multumesc fetelor pt grij. Acum suntem mai bine, slava Domnului. Nu mai respira ca un asmatic. Doamne ce sperietura am tras, dragul meu puisor.
Noi inca nu ne-am hotarat cand facem botezul, candva cred ca pe sfarsitul lunii.
Ramo multumim de invitatie. Suntem prezenti![]()
Lumi foarte dulcica e Annabelle. Sa triasca micuta crestina. Iar tu... esti frumoasa rau
Uff s-a trezit Dragos. Fug.![]()
broscuta_80 spune:
LA MULTI ANI 2010!!!
BUN GASIT IN CLUBUL SCUTECELOR!!!
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, o salut pe krelia pentru mesajul minunat pentru predarea stafetei, consider ca a fost un gest deosebit 

Doresc sa urez bun (re)venit lui Avalon - as dori sa iti spun asa in continuare
, iar pentru Lidia multi
cu mesajul : Esti exemplu de consecventa si pentru asta 

. Fiecare mesaj pe care il scrii exprima dorinta ta de a-ti tine in brate pruncul. Asa ca sper ca vei fo o graviduta ce va naste la scuteceeeee!!!!!
Eu abia ma tarai.... sunt in depresie de cateva zile, si nu am avut puterea sa intru pe forum.... nu ma intrebati de ce pentru ca nu stiu, pur si simplu imi vine sa stau si sa ma hobez pe geam, intr-un punct fix, cu orele...
Fata mea nu face kk de 2 zile, azi e a treia zi. Am sa mai astept pana maine si maine o sa ii bag un supozitor. Sper sa rezist sa suport cum se screme saracuta
laviniablaga spune:
BROSCUTZA, CHEER UP! EU ZIC CA DACA DE DOUA ZILE NU ARE SCAUN, POTI SA II BAGI UN SUPOZITOR TAIAT PE JUMATATE!MIE CEL PUTIN ASA MI-A ZIS MEDICUL, DACA DOUA ZILE NU ARE SCAUN, IN A TREIA ZI SA II PUN SUPOZITOR ...EU DE OBICEI UN SUPOZITOR DIN ALA IL TAI IN JUMATATE PE LUNGIME...SI BEBELOIUL FACE IMEDIAT! NU O MAI CHINUI PE MICUTA! PUP...CA S-A TREZIT SMECHERU`
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
poze noi cu bebeloiAvem doua lunite!!!!Minunea Mea
Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui broscuta_80 Fata mea nu face kk de 2 zile, azi e a treia zi. Am sa mai astept pana maine si maine o sa ii bag un supozitor. Sper sa rezist sa suport cum se screme saracuta Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
mai poti astepta pana maine????????/DE CE ??????????pune-i mama jumatate de supozitor ACUM!!!!!!!!!
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ali762000 spune:
BUNA FETELOR !
Multumim de felicitari, azi MIHAI face 2 luni, nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul si am crescut deja. Vreau sa va zic ca avem colici foarte puternice de dimineata pana seara, nu trece cu nimic suntem toti trei obositi si seara cadem de oboseala. Nu stiu cat o sa mai tina colicii astia dar sper sa dispara repede, in rest papam bine am ajuns deja la 180 ml de lapte la o masa avem in greutate 5.700 kg.
Sabina si Amalia 

Va 

pe toate.
ALI
simina_kin spune:
N-am zis pana acum nimic da nu mai pot, trebuie sa ma plang si eu undeva
1.Mai sunt 3 zile si fac 3 luni de cand am nascut si nu a fost macar 1 zi fara sangerari
...cand am fost la controlul de 60zile mi-a zis ca mi-au venit rusii si am luat cerazette, DAR NU SE MAI OPRESC!?!?!
2.Am avut sapt trecuta niste ameteli ingrozitoare , de a stat sotul sa ma pazeasca la capul patului cu lamaia in mana.Am zis ca m i-a crescut anemia la cat sange a iesit din mine
3.De alaltaseara am o durere ingrozitoare la inchietura piciorului stg...o fi ovarul??
.....imi da niste junghiuri de nu-mi mai simt piciorul
.....nu mai zic ca nu mai pot face nimic
ca doare
maine ma duc la ginecolog
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
ali762000 spune:
SIMIMA si eu am avut sangerari puternice, de fapt mi-a venit ciclu si am facut hemoragie, cand ma duceam la baie la susu imi venea in jos ca pe robinet si nu se mai oprea pana nu terminam eu susu plus ca schimbam tampoanele des, am fost la medic si mi-a dat tratament pe trei zile cu: ergomet fiole si extract de cretisoara. Cum am luat prima fiola si prima lingurita de extract cum s-au vazut imbunatatiri. Eu zic sa mergi la medic sa nu mai stai fiindca te anemiezi.
ALI
simina_kin spune:

Mihai bebe de Ali

Amalia Teodora bebe de LauraIrina

Sabina Ioana bebe de Ancutza

fericita poze
Maya Andreea
simina_kin spune:
Ali nu am chiar asa probleme, da oricum maine ma duc la cabinet ca m-am saturat de plasticul asta la
de 3 luni...nu mai zic ca nici nu stiu daca o sa mai pot purta tanga ca m-am obisnit cu astia 'de babe" (cum zice sotu
)
fericita poze
Maya Andreea
Lumi_Richard spune:
Ariadna,Alinush
,va multumim foarte mult!
Simina,probabil chiar ti-au venit,dar Cezarette sunt renumite pt sangerari.....pana la 3 luni! Apoi menstruatia devine normala sau....organismul nu le tolereaza si trebuie sa te orientezi spre alte AC sau alta metoda contraceptiva.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise